Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(Muse @ 2011 06 03, 11:34)
Vaivorykste, o tai kaip gali mokykla be kiemo but? Cia gi iki 12 klases? Tai kaip su fizinio lavinimo pamokomis? Tai jei viskas ok ir mes nepersigalvosime, 2012 turetume susitikti kaip suprantu nulineje klaseje (taviske 2006 gimimo?)

Kiek zinau, jie kazkur vaziuoja fizinio daryt, ar tik ne i Medicinos fakulteta smile.gif
Atsakyti
Hm, o kur cia centre Medicinos universitetas? Ar kelios "Saltinelio" mokyklos yra? As kalbu apie esancia Jasincio 16C.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 06 03, 11:34)
Vaivorykste, o tai kaip gali mokykla be kiemo but? Cia gi iki 12 klases? Tai kaip su fizinio lavinimo pamokomis? Tai jei viskas ok ir mes nepersigalvosime, 2012 turetume susitikti kaip suprantu nulineje klaseje (taviske 2006 gimimo?)

Taip, 2006m smile.gif Mažyliai sportuoja foje ( 0-1kl.) arba, jei nori,važiuoja i Čiurlionio gatvėje esančią universiteto salę. O vieną kartą gali važiuoti į baseiną. Tik mano pupa bijo vandens g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 04 birželio 2011 - 17:42
Nors mano panelytei dar tik po kelių metų į mokyklą, bet nepaprastai džiugu, kad jau ir Lietuvoje ima atsirasti (gaila, kad pakol kas tik mokamų) "Ateities laboratorijų" tipo mokyklų thumbup.gif
Beskaitydama Green'o žurnala, aptikau, jog nuo šio rudens ims tokia veikti čia.
Jei kartais SM lankosi tėveliai, kurių vaikiukai pradinį išsilavinimą įgis būtent šioje mokykloje - labai lauksiu ateityje atsiliepimų, nes planuoju ten leisti savo atžalas rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikai lanko Saltinelio mokykla. 4u.gif Jei kam kas idomu galesiu i az parasyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MijaVa @ 2011 06 29, 14:12)
Mano vaikai lanko Saltinelio mokykla. 4u.gif Jei kam kas idomu galesiu i az parasyti. 4u.gif

Sveika, man idomu... Mazyle dar tik lankys, ar i paruosiamaja eina? Mane realiai domina ar pakankamai stipri mokykla kaip mokykla, prailgintos grupes -ar nenuobodu/nesunku vaikui buti ir aisku, kaina, ypac uz du vaikus -kiek realiai, ne "teoriskai". Mums reiktu sausi uzsirasyt, jei norim kitais metais i paruosiamaja papulti. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MijaVa @ 2011 06 29, 16:12)

Labukas 4u.gif Labai visų atsiprašau, bet tikrai nesitikėjau, kad tiek klausimų pasipils į dėžutę schmoll.gif
Ateityje apsiribosiu trumpais atsakymais į konkrečius klausimus pačioje temoje. Be to jau šį pirmadienį spręsim vaikų priėmimo į kitą mokyklą klausimą....
Atsakyti
Mijava, siunciau jums AZ, neparasete nieko smile.gif. Tai perkeliate vaikus i kita mokykla, kaip suprantu? Kodel?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muse: 20 liepos 2011 - 13:26
Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką. wink.gif jei kas domina, klauskit
Atsakyti
Mamytės, gal kuri turite išaugtą Meridiano mokyklos švarkelį būsimam trečiokui? Vaikas kūdas, nedidelis. Būčiau labai labai dėkinga - mes visą vasarą praskraidėm ir nespėjau užsakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 rugpjūčio 2011 - 15:17
Mes lankom Saltinelio mokykla, kol kas patenkinti, lankom antrus metus, klauskit kas rupi temoje.
Atsakyti
QUOTE(violator @ 2011 08 18, 15:13)
Daug žinau apie Šaltinėlio priv. mokyklos mokymo lygį, mokytojus, aplinką. wink.gif jei kas domina, klauskit

Sveiki,
kaip tik planuojame leisti savo sunu i sia mokykla, parengiamaja klase. Gal galite parasyti savo nuomone apie sia mokykla, mokytojus, programa, poziuri i vaikus, uzklasine veikla ir pan.

Buciau labai dekinga, nes labai sunku apsispresti

Papildyta:
Gal kas leidziate savo vaikucius i Meridiano mokykla? Gal galite parasyti savo nuomone?

Aciu
Atsakyti