Sveiki,
Gal žinote, koks yra mokestis Liubertienės privačioje mokykloje?
Būčiau dėkinga už suteiktą info.
QUOTE(Daringa @ 2011 02 24, 23:35)
Reklama - normalus dalykas, tačiau viską reikia daryti su protu ir neklaidinant kitų. Valandinio įkainio už prailgintą Daukanto mokykloj nėra, yra dieninis įkainis: jei vaikas būna prailgintoj iki 15 val, už tą dieną mokami 5,10 Lt, o jei iki 17.30 val. ~ 9,50 Lt (tiksliai neatsimenu, nes tuos įkainius minėjo mokslo metų pradžioj). Taigi tai ne valandiniai, o dienos įkainiai. Gaunasi, kad už prailgintą grupę iki vakaro tenka mokėti ~200 Lt per mėnesį, o jei vaikas būrelius lanko, tai dar mažiau (mano sūnus 2 dienas nuo 15 val. eina į tenisą toj pačioj mokykloj, tad už prailgintą mokam atitinkamai mažiau).
Žinoma, dar plius 5,50 Lt kasdien už pietus valgykloje ir priešpiečiai iš namų, tad mokinuko išlaikymui mokykloje suma kas mėnesį susidaro, bet tikrai ne tokia, kaip ankstesniame poste minimoje mokykloje. Nesakau, kad jos lankyti neverta, tiesiog užkliuvo neteisingai pateikti skaičiai.
Žinoma, dar plius 5,50 Lt kasdien už pietus valgykloje ir priešpiečiai iš namų, tad mokinuko išlaikymui mokykloje suma kas mėnesį susidaro, bet tikrai ne tokia, kaip ankstesniame poste minimoje mokykloje. Nesakau, kad jos lankyti neverta, tiesiog užkliuvo neteisingai pateikti skaičiai.
Atpigo-anksciau buvo 7lt ir 12 lt .Ir man uzkliuvo,kad apie prailgintos mokesti pasakojama gandu lygmenyje.Siaip sistema iki 15val ir po 15val gyvuoja jau keleta metu.Taip pat yra nemokamu bureliu pvz keramika,daile,teatras,kvadrato burelis (cia pradinukams)
Sveiki,
galvoju apie Saulės gimaziją, būčiau dėkinga, jei atsilieptų pradinukų mamytės
Ar verta leisti vaiką į šios mokyklos paremgiamąją klasę? Vaikas labai patenkintas savo darželio auklėtoja ir norėtų paremgiamąja klasę ten ir pabaigti. Bet girdėjau, kad jie dažnai siūlo išlyginamąją programą. Ar tikrai Saulės gimazijoje parengiamos klasės lygis aukštesnis, nei vidutinio valstybinio darželio?
Ir gal galite parašyti atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas: kurios patiko, kurios nelabai ir kodėl...
Apskritai bet kokia informacija apie šią gimaziją labai praverstų, nes palyginti nedaug atsiliepimų apie ją radau, ypač apie pačius pedagogus.
Prieš kiek laiko užrašėte savo vaikus į privačias gimazijas, tikiuosi nereikia užsirezervuot vietos prieš 2 metus, kaip kad priimta darželiuose...?
Iš anksto ačiū!
galvoju apie Saulės gimaziją, būčiau dėkinga, jei atsilieptų pradinukų mamytės
Ar verta leisti vaiką į šios mokyklos paremgiamąją klasę? Vaikas labai patenkintas savo darželio auklėtoja ir norėtų paremgiamąja klasę ten ir pabaigti. Bet girdėjau, kad jie dažnai siūlo išlyginamąją programą. Ar tikrai Saulės gimazijoje parengiamos klasės lygis aukštesnis, nei vidutinio valstybinio darželio?
Ir gal galite parašyti atsiliepimų apie pradinių klasių mokytojas: kurios patiko, kurios nelabai ir kodėl...
Apskritai bet kokia informacija apie šią gimaziją labai praverstų, nes palyginti nedaug atsiliepimų apie ją radau, ypač apie pačius pedagogus.
Prieš kiek laiko užrašėte savo vaikus į privačias gimazijas, tikiuosi nereikia užsirezervuot vietos prieš 2 metus, kaip kad priimta darželiuose...?
Iš anksto ačiū!
QUOTE(Muse @ 2011 05 16, 11:28)
Mamos, gal kas turit info apie privacia "Saltinelio" mokykla, Jasinsio g?
Kazkaip nerandu atsiliepimu...
Kazkaip nerandu atsiliepimu...
O kas domina? Mano drauge ten dirba mokytoja, tik vyresniu klasiu
QUOTE(elvyrce @ 2011 05 16, 10:37)
O kas domina? Mano drauge ten dirba mokytoja, tik vyresniu klasiu
Kaina Vienintelis dalykas, ko truksta internete , aisku galiu paskambinti ir paklausti
Siaip skamba is neto labai patraukliai, bet maniau, gal kuri vedate ten vaikus? Man butu labai patogu, nes dirbu gretimame pastate, be to aktualus vaiku uzimtumas visai dienai, kad nereiktu aukles samdyti. Tik kad dvynius turiu, ir dar po 3 metu dar viena maze, galvoju, ar patemciau finansiskai. Bet noretusi ir asmeniniu atsiliepimu...
Mums mokykla dar po 2 metu tik. Nors nelabai supratau, kad ten nuo 5-6 priima, ale paruosiamukai? Tada reiktu jau gal net siemet-kitais metais pradet leisti...
QUOTE(Muse @ 2011 05 16, 16:21)
Na, pakalbejau su "Saltinelio" direktoriumi. Reklama gera padare, kaina ne tokia baisi... Ziuresim, gal net nueisiu apziuret ir gal kitais metais i paruosiamukus ten pervesiu vaikus...
Mūsų vaikai ten mokosi - labai faina mokykla. Ar dar liko kokių klausimų, kurių neišsiaiškinot su direktorium? Direktorius labai griežtas, bet labai teisingas ir profesionalus.
QUOTE(Dinozauras @ 2011 05 17, 13:34)
Mūsų vaikai ten mokosi - labai faina mokykla. Ar dar liko kokių klausimų, kurių neišsiaiškinot su direktorium? Direktorius labai griežtas, bet labai teisingas ir profesionalus.
Tiesiog mastau dar nueiti apsiziureti. Tada spresti. Jei leisciau, nuo 2012, i paruosiamukus, o po to i mokykla. Man idomu, kaip ten mokama -kas menesi, uz ketvirti? Ir kokia reali kaina, susumavus moksla, maista, popamokine veikla? Jei galite, pasidalinkite.
ir kelintoje klaseje jusu Vaikai?
Aciu.
QUOTE(Muse @ 2011 05 17, 13:45)
Tiesiog mastau dar nueiti apsiziureti. Tada spresti. Jei leisciau, nuo 2012, i paruosiamukus, o po to i mokykla. Man idomu, kaip ten mokama -kas menesi, uz ketvirti? Ir kokia reali kaina, susumavus moksla, maista, popamokine veikla? Jei galite, pasidalinkite.
Aciu.
Aciu.
mano dukra mokėsi pradinėje ten
turėjome fantastišką mokytoją - dar nesutikau lygių jai, ir bijau, kad nebesutiksim...
ta mokytoja vis dar dirba toje mokykloje. bandau skaičiuoti, tai kaip tik 2013 turėtų imti pirmokus vėl .
apie dabartinius mokesčius negalėčiau nieko papasakoti, deja
QUOTE(Muse @ 2011 05 18, 07:54)
Fotografe, gal gali mokytojos pavarde isduoti? I AZ galima.
Aciu.
Papildyta:
Tiesa, o tik pradine lankete? Po to isejote kitur?
Aciu.
Papildyta:
Tiesa, o tik pradine lankete? Po to isejote kitur?
ši mokytoja vyresniokus dar ir biologijos mokina
išėjom į Jėzuitus, nors siūlė dukrai toliau mokytis jau visai nemokamai