Aš irgi apsisprendžiau pervesti sūnų šią mokyklą, kol kas tiek, kiek mačiau, man labai patiko. Kamerinė atmosfera, nėra šaltos distancijos tarp mokinio ir mokytojo..Tik gaila, kad ten nėra vokiečių kalbos (kaip supratau, net fakultatyvo), ir būrelių ne per daugiausiai...
O beje, gal ką žinot - ar klasėse dar mokosi vaikų iš vaikų namų?
QUOTE(Blobse @ 2010 05 14, 17:29)
Tai dar plius mokinio krepšelis turėtų prisidėti.
Tai suprantama, tik ne viskam jį leidžia naudoti. Jis nėra didelis (apie 300 lt/mėn) ir jei mokykla rimtai rūpinasi mokymo priemonėmis (man rodos, kad privačios neprašo tėvų papildomai mokėti už jas) - tai jis tikrai susinaudoja iki paskutinio cento.
Tikrai tikiu, kad mokykla rimtai remiama iš užsienio.
QUOTE(flight @ 2010 05 17, 13:25)
Aš irgi apsisprendžiau pervesti sūnų šią mokyklą, kol kas tiek, kiek mačiau, man labai O beje, gal ką žinot - ar klasėse dar mokosi vaikų iš vaikų namų?
: Nustebau. O ar privačiose taip būna? Ar tai kokia nors akcija?
QUOTE(Ute @ 2010 05 17, 17:42)
Tai suprantama, tik ne viskam jį leidžia naudoti. Jis nėra didelis (apie 300 lt/mėn) ir jei mokykla rimtai rūpinasi mokymo priemonėmis (man rodos, kad privačios neprašo tėvų papildomai mokėti už jas) - tai jis tikrai susinaudoja iki paskutinio cento.
Ar jums nekyla abejonių, kad skęstantys ir šiaudo griebiasi. Ką gi jiems daryti, kai klasėje daugiau musių negu vaikų. Mokyklos veiklos rezultatai atsispindi ne pagal reklamos kiekį ar direktoriaus čiulbėjimą. Aš manau, kad pigi prekė visąlaik nekokybiška. Atminkite- TAUPUS DU KARTUS MOKA.
QUOTE(kebabe @ 2010 05 17, 18:04)
Ar jums nekyla abejonių, kad skęstantys ir šiaudo griebiasi. Ką gi jiems daryti, kai klasėje daugiau musių negu vaikų. Mokyklos veiklos rezultatai atsispindi ne pagal reklamos kiekį ar direktoriaus čiulbėjimą. Aš manau, kad pigi prekė visąlaik nekokybiška. Atminkite- TAUPUS DU KARTUS MOKA.
Kebabe, ar buvot asmeniškai susidūrus su šia mokykla? Ar tik šiaip svarstot? nes man šiuo metu labai aktualūs atsiliepimai (ne iš VBS viena boba sakė, bet realūs), jei ką - pasidalinkit
QUOTE(kebabe @ 2010 05 17, 17:04)
Man abejonių kilo prieš keturis metus, kai skaičiau jų svetainę ir ten buvo itin keistų dalykų kaip jie save pristatė. Tačiau per keturis metus mokykla galėjo itin daug pasikeisti (kadangi tada ieškojau mokyklos savo vaikui, tai žinau bent kelias mokyklas kurios tikrai kardinaliai pasikeitė per tuos keturis metus), tad nemanau, kad eksursas į praeitį tikslingas.
O dabar kyla tik klausimai
Nes bendru atveju mokiniai gali nesusirinkti dėl įvairiausių priežasčių. Kad ir nepatogaus privažiavimo ar dar ko nors. O abejonės atsiras arba ne kai vis tik atsiras žmonių, kurie tiesiogiai pasidalins patirtimi.
QUOTE(Ute @ 2010 05 17, 23:29)
Man abejonių kilo prieš keturis metus, kai skaičiau jų svetainę ir ten buvo itin keistų dalykų kaip jie save pristatė.
Kokiu?
[quote=Jurgiux2,2010 01 27, 15:00]Šaltinėlio mokykla tikrai nebloga, ypač džiaugiamės mūsų mokytoja Monika (dabar antrokų).
[/quote]
sveikutes, nieko asmenisko pries sia mokytoja neturiu, siaip gera moteris, bet ugdymo prasme blogai su ja, o taip pat blogai, kaip jau kazkasminejo, yra su angliste superine yra tik pirmokeliu mokytoja. ir siaip man pasirode, kad mokyklos politika tokia:tik bukit patenkinti teveliai,mokekit pinigelius, o su jusu vaikuciais viskas gerai pvz susirinkimas buvo per metus 1 karta, ir tai isvykostema, nekalbant apie individualius pokalbius su tevais...nuosirdziai gaila ten likusiu vaikuciu, JURGIUX bekit is ten, nes po to bus sunku prisivyt kitus
[/QUOTE]
mes is saltinelio pabegom i nauja privacia mokykla, ziniukas vadinasi, esu labai patenkinta,per metus pasijaute didziule pazanga palyginus su saltineliu. kiekviena menesi gaunam ataskaita apie vaiko pasiekimus su rekomendacijom darbui namie, 2 kartus per metus testacija ir individualus rezultatu aptarimas su tevais na gal kitose mokyklose dar geraiu nezinau tik bureliu gal mazoka, bet buna english club, teatras, dar kazkas gaila kad ziniukas tik pradine...
jei kam idomu,prasom i az o ziniuko puslapis stai cia:
ziniukas
[/quote]
sveikutes, nieko asmenisko pries sia mokytoja neturiu, siaip gera moteris, bet ugdymo prasme blogai su ja, o taip pat blogai, kaip jau kazkasminejo, yra su angliste superine yra tik pirmokeliu mokytoja. ir siaip man pasirode, kad mokyklos politika tokia:tik bukit patenkinti teveliai,mokekit pinigelius, o su jusu vaikuciais viskas gerai pvz susirinkimas buvo per metus 1 karta, ir tai isvykostema, nekalbant apie individualius pokalbius su tevais...nuosirdziai gaila ten likusiu vaikuciu, JURGIUX bekit is ten, nes po to bus sunku prisivyt kitus
[/QUOTE]
mes is saltinelio pabegom i nauja privacia mokykla, ziniukas vadinasi, esu labai patenkinta,per metus pasijaute didziule pazanga palyginus su saltineliu. kiekviena menesi gaunam ataskaita apie vaiko pasiekimus su rekomendacijom darbui namie, 2 kartus per metus testacija ir individualus rezultatu aptarimas su tevais na gal kitose mokyklose dar geraiu nezinau tik bureliu gal mazoka, bet buna english club, teatras, dar kazkas gaila kad ziniukas tik pradine...
jei kam idomu,prasom i az o ziniuko puslapis stai cia:
ziniukas
QUOTE(flight @ 2010 05 25, 06:20)
O Žiniukas turi kiemą vaikams pažaisti? Kiek klasėje vaikų? Beje, mokslas ten su popamokine grupe - 700 lt/mėn?
sveika, nedidelis kiemas yra, 4 klasem visai jo uztenka,eina per pertraukas ten ir po pamoku jei geras oras, be to,jie nuomoja sporto aikstele is salia esancios mokyklos, penktadieniais, kadangi yra pasaulio pazinimas, daznai eina i ekskursijas, taippat verkiu regionini parka didziausia klase-6 vaikai, mokykla veikia tik pirmus metus. tai kiekvienasa vaikas kaippopadidinamu stiklu. kai lankem saltineli, ten sugebejo dickes penktokes prisikabinti prie maniskio,aisku viska sutvarkem, bet vis vien nemalonu. ziniuke apie patycias ar kazka net kalbosnegalibuti. tikiu, gal padarys jie vidurine, bet nors jau pirmus ketverius metus norisi nuo tu nesamoniu apsaugot vaikus...
del kainos gal tu ir teisi, be popamokines, tai 500 lt.
Gal yra kokiu atsileipimu apie amerikieciu mokykla????? Amerikos tarptautine mokykla Vilniuje. Buciau labai dekinga Idomu ne pamastymai apie kainas, bet konkretus atvejai
QUOTE(PA-ry-žius @ 2010 05 28, 16:12)
Gal yra kokiu atsileipimu apie amerikieciu mokykla????? Amerikos tarptautine mokykla Vilniuje. Buciau labai dekinga Idomu ne pamastymai apie kainas, bet konkretus atvejai
man ir idomu
QUOTE(PA-ry-žius @ 2010 05 28, 15:12)
Kadangi as ten dirbu - galiu daug papasakoti Bet pirmiausia tevai turi zinoti kodel vaika ruosiasi mokyti kita kalba. Planuoja gyventi uzsienyje? jei taip, tai pasirinkimas isties geras, geriau nebus. Siaip siulyciau apsilankyti ir pamatysite kaip ten kas. Maziesiems - saugi, draugiska aplinka. Dideliems - AP egzaminai, kurie pripazistami stojant i visus pasaulio universitetus. Jei trumpai - tai tiek. Jei placiau - prasom i svecius