Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(ingabat @ 2009 10 27, 14:24)
gal kas zinot kokia situacija su saltinelio privacia mokykla. Domina pradinuku mokytojos, bendravimas ir t.t.
buciau labai dekinga uz info

Šiemet vaikai pradėjo lankyti šią mokyklą. Kol kas esame labai patenkinti. Mokytojos labai mielos, klasės nedidelės, vaikai gali papildomai mokytis pastiprintai tų dalykų, kuriuos moka geriau. Daug būrelių. Puikus maitinimas.
Atsakyti
QUOTE(Dinozauras @ 2009 10 27, 17:53)
Šiemet vaikai pradėjo lankyti šią mokyklą. Kol kas esame labai patenkinti. Mokytojos labai mielos, klasės nedidelės, vaikai gali papildomai mokytis pastiprintai tų dalykų, kuriuos moka geriau. Daug būrelių. Puikus maitinimas.

O jus pirmokeliai siemet? Gal zinot kiek pirmu klasiu yra? Kokia mokytoja galetumet parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2009 10 28, 13:41)
O jus pirmokeliai siemet? Gal zinot kiek pirmu klasiu yra? Kokia mokytoja galetumet parekomenduoti?

Ten visų klasių yra lygiai po vieną. Mūsų vienas vaikas - nulinukas, o kitas - antrokas. Nulinukų mokytoja visą laiką būna tik nulinukų mokytoja, o kitos mokytojos - kaip ir kitur - dirba su vaikais nuo pirmos iki penktos klasės.
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2009 10 28, 13:41)

Mano drauge dirba ten mokytoja, tik vyresniu klasiu. Tai ji mano busimai pirmokei labai rekomendavo siumete mokytoja (kur nuo rugsejo). Taciau mes gyvename priesingoje miesto puseje, be to ir su finansais ne kas, tad leidziame kitur. Bet sake, kad mokytoja - tai viena geriausiu.
Atsakyti
o sakykit kaip bureliai uz papildoma kaina ar ieinai ta mokslo mokesti? Kaip su maitinimu, ispirkt reikia ar vaikas pats nusiperka, ir dar domintu prailginta grupe
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2009 10 28, 20:58)
o sakykit kaip bureliai uz papildoma kaina ar ieinai ta mokslo mokesti? Kaip su maitinimu, ispirkt reikia ar vaikas pats nusiperka, ir dar domintu prailginta grupe

Būrelių yra daug ir labai įvairių, bet mokėt reikia papildomai.
Už maitinimą reikia sumokėt irgi atskirai kito mėnesio pradžioje už praėjusį mėnesį.
Prailginta veikia iki 18h.
Atsakyti
Šaltinėlio mokykla tikrai nebloga, ypač džiaugiamės mūsų mokytoja Monika (dabar antrokų). Klasės per krizę tapo visai mažutės (vos 8 vaikai pas mus), tad tas manau puikiai veikia ugdymo kokybę thumbup.gif
Dėl papildomo ugdymo - įvairovė didelė, galima pasirinkti, gerai, kad nereikia niekur eiti - viskas vyksta mokykloje. Tik dėl švenčių, per kurias vaikai paruošia programėles, deja, teko nusivilti. Su šokiais ten visai prastai.. (turiu minty ne vaikus, kurie lanko būrelį, bet bendrai, kaip vaikus šokių numeriams paruošia). Gal kad pati 12 metų šokau, tai lūdna žiūrėt į tuos bandymus. Mūsiškė su tais šokiais irgi nekaip strakalioja.. Bet kokiu atveju, manyčiau, galima geriau vaikus paruošti būtų. O šiaip mokymosi kokybė bent pas pradinukus - gera.
Kažkodėl vaikai nuo pirmos klasės prisibijo anglų mokytojos, nežinau, kame ten bėda. Nėra jau labai blogai, bet jaučiasi įtampa kažkokia.
Dar kas galvojat apie šią mokyklą, turėkit omenyje, kad nuo sausio ji persikėlė į naujas patalpas Jasinskio g. 16 (prie IKI parduotuvės), taip kad nebe Antakalnyje jau.
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2009 10 28, 19:30)
Mano drauge dirba ten mokytoja, tik vyresniu klasiu. Tai ji mano busimai pirmokei labai rekomendavo siumete mokytoja (kur nuo rugsejo). Taciau mes gyvename priesingoje miesto puseje, be to ir su finansais ne kas, tad leidziame kitur. Bet sake, kad mokytoja - tai viena geriausiu.

taip drinks_cheers.gif
būtent šią mokytoją aš ir pažįstu - ji buvo mano dukros mokytoja (anksčiau rašiau) . Ji taip aukštai iškėlusi kartelę pirmiausia sau, savo darbo kokybei, kad sunku dabar man priprasti, kad gali būti ir kitokių mokytojų, kad paprastai ir būna kitokie mokytojai. Čia mūsų mylimiausia Mokytoja wub.gif tokia yra išimtis (neabejoju, kad yra ir daugiau gerų mokytojų, bet mums deja, nebekliuvo).
Jau rašiau, bet pasikartosiu - mes būtent ją, o ne privačią mokyklą, sekiojome iš Filaretų - į Kalviškes...
Atsakyti
Teisybe, pirmoku mokytoja super 4u.gif
Ir del sokiu sutinku. Ne ypatingai vaikai soka. Tik galvoju, kas geriau, ar kai visi soka, ir gabus ,ir kuriems visai neduota, ar atrinkti gabuoliai? Maniskis, ne is sokeju, bet man norisi matyti ji ant scenos. blush2.gif Tokiu atveju, teks mamoms sokejoms susitaikyti su silpnai sokanciais ant scenos " kolektyvais" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis dabar lanko Liubertienes mokyklos priesmokykline grupe, esu labai patenkinat vaiko pasiekimais, bet krize pakoregavo finansinius planus, tai planuojam paieskot pigesnes mokykleles...parasykit kokias jus renkates...kokie metiniai mokesciai...
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2010 03 24, 11:00)
Maniskis dabar lanko Liubertienes  mokyklos priesmokykline grupe, esu labai patenkinat vaiko pasiekimais, bet krize pakoregavo finansinius planus, tai planuojam paieskot pigesnes mokykleles...parasykit kokias jus renkates...kokie metiniai mokesciai...

kokia kaina darzelio ir mokyklos pirmokeliu ? 4u.gif
Papildyta:
http://www.vims.lt/primary_lt/ gal kas apie sia mokykla gali pasisakyt ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau miau @ 2009 01 27, 18:38)
Man taip pat butu labai idomus atsiliepimai is Tarptautines Meridiano mokyklos. Siandien ten skambinau, tai siek tiek papildomos informacijos galiu pateikti: kaina 8500Lt metams, siuo metu mokykloje yra 1-5 kl., jose mokosi 22 vaikai. Siuo metu pirmoje klaseje mokosi 5 mokiniai. (siek tiek gal mazoka, koki 10 butu pats tas, bet gal 2009 susirinks daugiau). Mokyklos steigejas ir direktorius yra turkas, kuris nekalba lietuviskai, bet kalba rusiskai, taciau uz ugdyma atsakinga pavaduotoja yra lietuve, ir tipo viskas ten gerai. Kovo 19 diena jie planuoja atviru duru diena, bus galima viska apziureti ir sudalyvauti pamokose. Ketinu ten apsilankyti, nes tikrai labai sudomino. Mamytes apsilankykite ir jus, jeigu susirinktu daugiau pirmokeliu butu smagiau. Maksimalus mokiniu skaicius klaseje 15. Jie planuoja, kad mokiniai, kurie siuo metu mokosi mokysis ten iki 12 klases. Na atrodo kiek zinojau, tiek parasiau.

is kur jus cia tokia kaina istrauket??? kiek as domejausi, tai 1-4 kl. 3500lt. metams, o 5kl. 4000lt. g.gif
Atsakyti