QUOTE(miau miau @ 2009 01 27, 18:38)
Man taip pat butu labai idomus atsiliepimai is Tarptautines Meridiano mokyklos. Siandien ten skambinau, tai siek tiek papildomos informacijos galiu pateikti: kaina 8500Lt metams, siuo metu mokykloje yra 1-5 kl., jose mokosi 22 vaikai. Siuo metu pirmoje klaseje mokosi 5 mokiniai. (siek tiek gal mazoka, koki 10 butu pats tas, bet gal 2009 susirinks daugiau). Mokyklos steigejas ir direktorius yra turkas, kuris nekalba lietuviskai, bet kalba rusiskai, taciau uz ugdyma atsakinga pavaduotoja yra lietuve, ir tipo viskas ten gerai. Kovo 19 diena jie planuoja atviru duru diena, bus galima viska apziureti ir sudalyvauti pamokose. Ketinu ten apsilankyti, nes tikrai labai sudomino. Mamytes apsilankykite ir jus, jeigu susirinktu daugiau pirmokeliu butu smagiau. Maksimalus mokiniu skaicius klaseje 15. Jie planuoja, kad mokiniai, kurie siuo metu mokosi mokysis ten iki 12 klases. Na atrodo kiek zinojau, tiek parasiau.
Įkišau ir aš savo nosį į šį skyrelį. Mano sūnus mokosi Meridiano mokykloje. Trumpai mano nuomonė. Mokykla tik pradeda kurtis, dabar mano sūnus antrokas. Mokosi nuo pirmos klasės. Aš asmeniškai džiaugiuosi, nes klasėje tik 8 vaikai (aišku mokyklai norėtųsi daugiau, bet pabūsiu egoistė ir pažiūrėsiu tik iš asmeninės pusės-praktiškai turime asmeninę mokytoją
) Dienotvarkė užpildyta: baigiasi pamokos, prasideda užklasinė veikla ir užsiėmimai. Už prailgintą grupę papildomai mokėti nereikia, taip pat ir už būrelius. Vertinimas kiekvieną dieną ir kiekvieną pamoką. Manau kad atidirbama su vaikais pilnai
Nėra jokių šansų nepasiruošti pamokai. Kadangi steigėjai ne lietuviai- užsienio kalba (anglų) tampa kaip savaime suprantamas dalykas. Betarpiškas vaikų bendravimas tarpusavyje, mokytojai surinkti superiniai. Ir kas svarbiausia patys mokytojai patenkinti, nes nėra ką lyginti pasiektų darbo rezultatų kai klasėje 8-10 ar 27-30 vaikai.
Mano nuomonė, privati pradinė mokykla-investicija į vaiko ateitį. Nuo pirminio mokyklos suvokimo priklausys tolesnis jo požiūris į mokslus. Metinė kaina atrodo nemaža-bet priklausys kaip skaičiuosi
Galima mokėti kas mėnesį. Kai pasiskirstai sumas, neatrodo taip baisiai. Juk ir baldus pasiėmę išsimokėtinai, mėnesines įmokas sugebame susimokėti
O čia kalba eina apie mūsų vaikų ateitį
Nors gyvenimas yra neįkainojamas, mes visad elgiamės taip, lyg egzistuotų kažkas dar vertingesnio...