Pritariu dėl didesnio dėmesio mokinukams ir jų mokymui privačioje mokykloje, bet dabar ir privačiose mokyklose mažiau nei 20 vaikų nebėra, o gaila.
Tarp tėvų auklėjimo ir elgesio šeimoje bei mokinuko kalbų ir elgesio mokykloje be abejonės yra tiesioginis ryšys, privačioje mokykloje aš nuolat kalbuosi tiek su mokytojais, tiek palaikau ryšį su tėvais, man labai svarbu, kad mano atžala ne tik būtų neskriaudžiama, bet ir pati neskriaustų kitų vaikų.
Privačioje mokykloje pasidalinę tėvų "turtus", vaikai visgi nurimsta, mokytojai vaikų stengiasi energiją nukreipti mokslų linkme, tėvai daugiau dalyvauja mokyklos gyvenime, nes jaučiasi turintys teisę reikalauti, kad už sumokėtus nemažus pinigus, mokytojas turi visomis prasmėmis atidirbti, o valstybinėje mokykloje "šmutkių" aptarinėjimą ir patyčias, iš silpnesnio, iš nemokančio atsikirsti, prasčiau apsirengusio, tėvų profesijos, vardo, pavardės ir t.t. ir pan.
O i kokia mokykla vedate. Nes mann labai patinka aktyvus tevu isitraukimas i veikla. Kol kas vedame tik i nevalstybini darzeli, bet turim nuostabia patirti ir stipria tevu bendruomene, - visus puikiai pazistame, bendraujame, sprendziame problemas, isitraukiame i ivairias veiklas. Kitais metais jau eis i mokykla, tai labai noreciau mokyklos, kur palankiai ziurima i stiprias tevu bendruomenes.