Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 10 07, 20:52)

Išduok kur ax.gif , mes mokinamės Liubertienės, tai kažkada, pačioje pradžioje, tai buvo 8-10 vaikučių, o dabar ir iki 25 prirenka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 07, 12:07)
Pritariu dėl didesnio dėmesio mokinukams ir jų mokymui privačioje mokykloje, bet dabar ir privačiose mokyklose mažiau nei 20 vaikų nebėra, o gaila.
Tarp tėvų auklėjimo ir elgesio šeimoje  bei mokinuko kalbų ir elgesio mokykloje be abejonės yra tiesioginis ryšys, privačioje mokykloje aš nuolat kalbuosi tiek su mokytojais, tiek palaikau ryšį su tėvais, man labai svarbu, kad mano atžala ne tik būtų neskriaudžiama, bet ir pati neskriaustų kitų vaikų.
Privačioje mokykloje pasidalinę tėvų "turtus", vaikai visgi nurimsta, mokytojai vaikų stengiasi energiją nukreipti mokslų linkme, tėvai daugiau dalyvauja mokyklos gyvenime, nes jaučiasi turintys teisę reikalauti, kad už sumokėtus nemažus pinigus, mokytojas turi visomis prasmėmis atidirbti, o valstybinėje mokykloje "šmutkių" aptarinėjimą ir patyčias, iš silpnesnio, iš nemokančio atsikirsti, prasčiau apsirengusio, tėvų profesijos, vardo, pavardės ir t.t. ir pan.  doh.gif

O i kokia mokykla vedate. Nes mann labai patinka aktyvus tevu isitraukimas i veikla. Kol kas vedame tik i nevalstybini darzeli, bet turim nuostabia patirti ir stipria tevu bendruomene, - visus puikiai pazistame, bendraujame, sprendziame problemas, isitraukiame i ivairias veiklas. Kitais metais jau eis i mokykla, tai labai noreciau mokyklos, kur palankiai ziurima i stiprias tevu bendruomenes.
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 08, 10:05)
O i kokia mokykla vedate. Nes mann labai patinka aktyvus tevu isitraukimas i veikla. Kol kas vedame tik i nevalstybini darzeli, bet turim nuostabia patirti ir stipria tevu bendruomene, - visus puikiai pazistame, bendraujame, sprendziame problemas, isitraukiame i ivairias veiklas. Kitais metais jau eis i mokykla, tai labai noreciau mokyklos, kur palankiai ziurima i stiprias tevu bendruomenes.

Ziurekit i posta virsuje rolleyes.gif , Jus gal vaikucius vedate i darzeli "Metu laikai" salia Bendoreliu?
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 08, 12:59)
Ziurekit i posta virsuje  rolleyes.gif , Jus gal vaikucius vedate i darzeli "Metu laikai" salia Bendoreliu?

Aha, jau matau, bet rodos labai brangu... O mes vedame i SOS nevalstybini darzeli Seskineje. Nezinau geresnio Vilniuje, nebent dabar bus Bendoreliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 08, 14:37)
Aha, jau matau, bet rodos labai brangu... O mes vedame i SOS nevalstybini darzeli Seskineje. Nezinau geresnio Vilniuje, nebent dabar bus Bendoreliai  smile.gif

"Metu laikuose" 1200 Lt mėn. blink.gif Liubertienės m-kloj 8800 metams + maitinimas, +uniforma, +sąsiuviniai, +kanceliarija. Brangu, bet palikusi vaiką 7 val. aš žinau, kad jis bus pavalgęs, paruošęs pamokas, sulakstęs į būrelius ir t.t. ir pan. Mes ieškojome ir pigesnės m-klos, užsirašėme į ŠMC, pasirodo ten kaina per pusę mažesnė tik todėl, kad nėra jokios popamokinės veiklos: nei privalomos pamokų ruošos, nei būrelių, taigi mažesnė kaina - mažesnės galimybės. Liubertienės m-kloje jis groja fortepijonu, gitara, sportuoja, vaidina, viskas vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 08, 07:50)
Išduok kur  ax.gif , mes mokinamės Liubertienės, tai kažkada, pačioje pradžioje, tai buvo 8-10 vaikučių, o dabar ir iki 25 prirenka  doh.gif

Saltinelio privacioj 13 pirmoku. mirksiukas.gif

O taviskis kelintoj klasej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 08 spalio 2008 - 15:19
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 10 08, 16:18)

o kaip Saltinelis? Nes mano drauge ten dirba, tai pati sake, kad pradine ne itin, aisku dar priklauso pas kokia mokytoja pakliusi, o vyresniu klasiu labai neblogai, jie ir pagal reitingus "Veide" maciau uzima auksta pozicija.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 10 08, 15:18)

Mano 5-okas ax.gif

QUOTE(elvyrce @ 2008 10 09, 11:46)
o kaip Saltinelis? Nes mano drauge ten dirba, tai pati sake, kad pradine ne itin, aisku dar priklauso pas kokia mokytoja pakliusi, o vyresniu klasiu labai neblogai, jie ir pagal reitingus "Veide" maciau uzima auksta pozicija.

Kaip įdomu bigsmile.gif , gal gali permesti informaciją apie kitas mokyklas, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Vakar Liubertienės m-kloje buvo tėvų susirinkimas, kuriame buvo pranešta, kad mūsų nuostabioji auklėtoja išeina verysad.gif Mes per 5 metus keičiame jau 5 mokytojas, tai šios mokyklos blogoji pusė, vaikai visiškai išbalansuoti verysad.gif Noriu keisti sūnui mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 09, 15:07)
Mano 5-okas  ax.gif
Kaip įdomu  bigsmile.gif , gal gali permesti informaciją apie kitas mokyklas, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Vakar Liubertienės m-kloje buvo tėvų susirinkimas, kuriame buvo pranešta, kad mūsų nuostabioji auklėtoja išeina  verysad.gif  Mes per 5 metus keičiame jau 5 mokytojas, tai šios mokyklos blogoji pusė, vaikai visiškai išbalansuoti  verysad.gif  Noriu keisti sūnui mokyklą.

Gerai, paieskosiu. O tiesiog idomu, kodel tokia mokytoju kaita? Juk siaip salygos turetu butu tikrai geresnes nei valstybinese mokyklose... Bent jau mano drauge mokytoja, dirbanti privacioje, taip teigia
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 10 09, 14:25)
Gerai, paieskosiu. O tiesiog idomu, kodel tokia mokytoju kaita? Juk siaip salygos turetu butu tikrai geresnes nei valstybinese mokyklose... Bent jau mano drauge mokytoja, dirbanti privacioje, taip teigia

Vakar buvo susirinkimas, tai kai prakalbo Liubertienė, tai vos nuo kėdės nenukritau, pasirodo išeina mokytojos dėl mūsų vaikų: jie neišauklėti, vulgarūs ir pan., jos žodžiais "snarglių čia niekas nevalys" doh.gif sąlygos, manau, čia tikrai geresnės, ir alga, matyt, didesnė, bet jei vadovė taip šneka tėvams, tai kaip ir ką ji kalba mokytojoms? Net kūnas pagaugais nueina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 09, 15:44)
Vakar buvo susirinkimas, tai kai prakalbo Liubertienė, tai vos nuo kėdės nenukritau, pasirodo išeina mokytojos dėl mūsų vaikų: jie neišauklėti, vulgarūs ir pan., jos žodžiais "snarglių čia niekas nevalys"  doh.gif  sąlygos, manau, čia tikrai geresnės, ir alga, matyt, didesnė, bet jei vadovė taip šneka tėvams, tai kaip ir ką ji kalba mokytojoms? Net kūnas pagaugais nueina  blink.gif

Jooo, normaliai sakyciau kalbu tonas. Suprantu, kad visokiu vaiku visose mokyklose, bet kalbejimo tonas ir maniera taip pat daug pasako. Manu Vilniuj jau beda ir su privaciom mokyklom, kad nera dideles konkurencijos. Nors va drauge pervede savo sunu i Saltinelio mokykla, 6 klase, tai 9 vaikai klasej.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 10 09, 15:44)
Vakar buvo susirinkimas, tai kai prakalbo Liubertienė, tai vos nuo kėdės nenukritau, pasirodo išeina mokytojos dėl mūsų vaikų: jie neišauklėti, vulgarūs ir pan., jos žodžiais "snarglių čia niekas nevalys"  doh.gif  sąlygos, manau, čia tikrai geresnės, ir alga, matyt, didesnė, bet jei vadovė taip šneka tėvams, tai kaip ir ką ji kalba mokytojoms? Net kūnas pagaugais nueina  blink.gif

Moteriske gerai jauciasi. Nelabai as suprantu tu vaiku tevelius. Moka tokius pinigus ir klauso tokiu kalbu g.gif O ka tai poniai karuna nukris, kad snargli nuvalys.. Jau pasikartosiu, nepatiko, man atmosfera toj mokykloj - mokytojos isitempusios kazkokios. Kai buvau tik pasidometi - kas kaip, tai vos ne "prasom sestis pildyti anketa.."" Joms gal premijas moka, kad vaiku "primedzioja". O kokia Jusu nuomone apie privacias kitakalbes mokyklas?
Atsakyti