Vajetau
, kokia gi problema savo vaikui išrinkti padorią mokyklą...
Mes 5 metus mokomės Liubertienės privačioj
, kad mane perkūnas trauktų ir aš juos kada nors kam nors rekomenduočiau.
Vaikai iš pasiturinčių šeimų, daugelis išpuikę, pasikėlę, mokytojas per tą laiką pakeitėme 4, 3 buvo šaunuolės, bet išėjo neatsisukdamos, 4 paskutinė visai neturi elementarių pedagoginių žinių, peikia vaiką prie visų tėvų ir mokinių, o giria paskambinus telefonu
Numokino mano vaiką kapitaliai... Buvo pirmūnas, spartietis, o patapo visiškas laukinis
, vis kartoja, kad neis į mokyklą, bet turėdamas neblogus klasiokus šiaip ne taip eina
Esam mes paprastų paprasčiausi žmonės, visiški eiliniai darbo bitinai, tik norėjome, kad jaunėlis išmoktų "mokintis", kad juo būtų pasirūpinta, pavalgęs, pamokas padaręs, būrelius lankytų, laisvo laiko turėtų, sunkių kuprinių ant pečių netemptų, o gavom vaiką kuris nuolat skaičiuoja tėvų "milijonus", lygina kas geresnį namą, mobilų ar automobilį turi, ir t.t. ir pan.
Dabar sėdžiu per naktis ir bandau surasti mokyklą, kurioje mokytojai dirbtų su vaikais, bet ne su pinigais.
Mielos mamos, jei esate patenkintos savo atžalėlių mokytojais, mokykla ar aplinka, prašau, pasidalinkite su tėvais kuriems taip pat labai rūpi jų vaikų ateitis