QUOTE(vaidaz511 @ 2007 09 18, 09:19)
As seip ir tame kitame parasiau kur tu isreiskiai savo nuomuone tai dar ir cia pasikartosiu kad neskiestumei kazkokiu ereziju. Nezinau kada tu ten lankeisi bet mokyykloje remontas padarytas siemet aisku jisai nera jau kazkos unikalus, sienos isdazytos grindys taip pogi, klases tvarkingos. Kazkaip kiekviena diena vaziuoju pasiimti savo paruosiamuko tai nematau jokios betvarkes viskas gerai ir tvarkinga rubine taipogi gera nors maziukai rubineje daiktu nelaiko nes mokytojos mieliau rubus laiko klaseje tik ziemos metu bus laikoma rubyneje na tarokonu ar kazkokiu kitu vabaliuku nemaciau
gal reikia akinius uzsideti bet tavo parasymasa yra tiesiog nepatenkintos ispuikusios mamytes vaizduote, atsiliepimai apie sia mokykla yra nepriekaistingi kad patalpos nera auksines nereiksia kad mokykla bloga, seip brangioji jei norite prabangiu patalpu uz tai moketi reikia mokyklu privaciu Vilniuje apstu kiek tik nori bet uz vaika pradinuka 340 per menesi tikrai pigiau nerasi direktorius su zmona abu metodininkai kurie nedaro jokio seimos verslo, kurie siekia kad ju aukletiniai gautu kuo daugiau ziniu butu stipriai paruosti ateiciai ir t.t Taip kad tavo sokas po kurio negali atsigauti yra per detas ir tokiu kaip tu su savo vaikuciu geriau ir nebutu sioje mokykloje, nes kaip sakant si mokykla skirta tiems kurie nori kad ju vaikai gautu kuo daugiau ziniu ir kad butu visada priziureti.
O dabar tai jau atsiprasau,dar niekas neisvadino manes ereziju skleideja
.
Mokykloje lankiausi siu metu rugsejo menesio pirmoje puseje ir jei tai ka as maciau galima pavadinti remontu,tada matyt man teks patylet supratingai nes nesupratau siuolaikinio stiliaus
Tikiuosi,kad tokiu kaip as tikrai neatsiras toje mokykloje,nes tokioje betvarkeje nei viena tvarkinga mama nepaliks savo vaiko,aisku apie tai kas yra tvarka galime spresti,tik pagal savo aplinka,tad...
Jau minejau,kad man,skirtingai nei tau,nereikia to skambaus pasakymo-mano vaikas lanko privacia mokykla,nors turiu salygas naudotis tokia paslauga,tiesiog ieskau kokybes,kurios ten ne su ziburiu nerasi,jau geriau BET KURI valstybine mokykla,nei si "privati",o dar paskaicius mamytes atsiliepimus apie mokytojus...
Tiesa,o kiek paciai uz reklama moka?
mokslas pigiau ar siaip?
Geros dienos mielos mamos,geriausia tikrinkime viska pacios ir viskas bus o.k.