Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

skaitykit moteriskes atidziau, autore gauna alga 1000lt ir + 800lt kuriuos duoda vyras ant maisto 3-ju asmenu seimai ismaitint ir netik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 16:37)
Kap tai jis tavy išlaikė??? Taigi tu esi dirbanti moteris. A jai anas turi omenyje tų momentų, kap tujan vaika jo auginai, tai tep i sakyk: "taip nedirbau. ness TAVA  vaika auginau. I tu su ta situacija buvai susijęs nemažiau nei aš. Galėjau išeit į darbą i vaika priežiūras rūpesčius i auklės samdymus užversti tau. A to norėjai? nenorėjai? Tai neaiškyk, kad many išlaikei, geriau pasidomėk kiek kainuoja auklės i namų tvarkytojas samdymas."

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2007 01 30, 17:35)
Pasikalbėk su vyru, kam jis taupo. Gal naujam namui, gal naujai mašinai. gal vyras neskūpus, bet taupus. Pasakyk, kas tave slegia, kad tu nelaiminga taip gyvendama. Šeima yra, reiškia uždirbti pinigai irgi yra šeimos. Ir juos leisti reikia pagal susitarimą. Nemanau, kad labai mažai yra tie 1800 Lt, bet turėtum žinoti, kiek turit pinigų sukaupę, kur investuojat, laikot ir pan. Juk tam yra šeima.
Turiu artimą giminaitę, tikrai su vyru uždirba ne daugiau 1800 Lt ir viskam užtenka 4 asmenų šeimai. (beje vaistų reikia jai pačiai ir kiekvieną dieną) Juokiuos, kad gaus kursus pravesti, kaip iš tiek pragyventi ( dabar jau jų dukra studentė). Ir niekad negirdėjau, kad jai neužtenka ir pan.
O jeigu tau tikrai mažai tų 1800 lt, tai vieną mėnesį surašyk visas išlaidas ir mėginkit kalbėtis, aiškintis. O gal tu tikrai išlaidi. Tikrai nesiūlau palikti vyro. jau geriau taupus, skūpus ir pan. negu koks neuždirbantis švaistūnas. Bet čia tik mano nuomonė.

Neraikia lia-lia. Teko matyt gyvenimi tokių taupytoju. Žmona viskų iš sava algelas supirkdava, a diedas "taupydava". mašinas neturėja, ba "brangus išlaikymas, draugai nuveža kur raikia, a boba gali i autobusu kratytis su vaiku". Jai moteriškei pritrukdava prieš algų pinigų , ana skolydavosi iš locną vyra, paskui anam atiduodava. Rezultati atsirado atskiras lantynėlas i šaldytuvi i spintukėse: vienoj dieda maistas, kitoj moteriškes i vaika. A po kažkiek laika ta moteriška išsiskyrė. I ką jūs sau manat - taupytojas po skyrybų nusipirka nauja mašinų, naujus baldus i viskų kitų (ba jau nebuva gaila sau pinigus laist) i su bobam po brangius koncertus irgi už-sienius varinėt. A sava žmonai i vaikui visa to buva gaila.

Va kaip būva an šita svieta.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:36)
Kaip jau sakiau, norėčiau žinoti, ką jis veikia su likusiais pinigais? IR kur jie?

O tai gal kuri laimingoji irgi valgyti daro ir patalus kedena bigsmile.gif Buna taip-vyrai gali i dviguba gyvenima gyventi...
Ar vyras pietauja namie?
Ar jo darbas toli nuo namu?
Kodel kartu i masina neisimeta ir taves, vezdamas i darba?
Kodel gimines lankot atskirai? blink.gif
Kodel neperka dukrai vaistu?

Nors jei jau tas zmogus visikai uzkniso-skirkis 4u.gif Juk kai pradeda sutuoktinis erzinti, tai priekabiu jam rasim, galu gale stulpa uzkabinsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 17:43)
Neraikia lia-lia. Teko matyt gyvenimi tokių taupytoju. Žmona viskų iš sava algelas supirkdava, a diedas "taupydava". mašinas neturėja, ba "brangus išlaikymas, draugai nuveža kur raikia, a boba gali i autobusu kratytis su vaiku". Jai moteriškei pritrukdava prieš algų pinigų , ana skolydavosi iš locną vyra, paskui anam atiduodava. Rezultati atsirado atskiras lantynėlas i šaldytuvi i spintukėse: vienoj dieda maistas, kitoj moteriškes i vaika. A po kažkiek laika ta moteriška išsiskyrė. I ką jūs sau manat - taupytojas po skyrybų nusipirka nauja mašinų, naujus baldus i viskų kitų (ba jau nebuva gaila sau pinigus laist) i su bobam po brangius koncertus irgi už-sienius varinėt. A sava žmonai i vaikui visa to buva gaila.

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na, kažkaip pajutau pernelyg didelį puolimą.
Aš labai vertinčiau tą būseną, kai eini namo su pirkiniais ir žinai, kad parėjus namo niekas nebambės dėl makaronų, kurių kaina 1,89. ("juk būna ir po 1,20).
Arba, žemaitijos pienas, kuris yra 3,5 riebumo kainuoja virš 2 Lt. O jam reikia pirkti vasaros, 1 proc riebumo, nes tasai tik 1,60 ar kiek ten.....
Tai yra nepakenčiama.
Mane pykina tos visos valentino dienos, kalėdos, gimtadieniai, nes aš tikrai negausiu neiko, išskyrus gėlių per gimtadienį. Ir dar kokių gėlių. Mano gimtadienis vasarą, gėlės pigios, o jis atneš tik vieną rožę...
Na tiek to, kaip bebuvę, jaučiuosi verta kažko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 30, 16:44)
O tai gal kuri laimingoji irgi valgyti daro ir patalus kedena bigsmile.gif Buna taip-vyrai gali i dviguba gyvenima gyventi...
Ar vyras pietauja namie?
Ar jo darbas toli nuo namu?
Kodel kartu i masina neisimeta ir taves, vezdamas i darba?
Kodel gimines lankot atskirai? blink.gif
Kodel neperka dukrai vaistu?

va va, man irgi tokia pat mintis kilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:38)
Taip, tu teisi, aš jaučiuosi turinti teisę į geresnį, kokybiškesnį gyvenimą, nei gyvenu dabar. Ir tikrai žinau, kad turėčiau tam galimybę, jei ne vyro požiūris į pinigus.

Taip, tu turi teisė į tokį gyvenimą, kokiam sugebi užsidirbti. Kodėl tu nori ant kito kupros išjoti? O argumentas, kad vaiką augini, tai ką, tas vaikas ne tavo, kad čia jau baisus nuopelnas yra už kurį milijonus žarstyti tau po kojom reikia? schmoll.gif
Atsakyti
Ir iš viso nustokim vieną kartą žiūrėti į diedo kišenę. Diedas šiandien yr, rytoj jau nėr-ir ką verksit prie suskilusios geldos, bo pačios nieko gero neturit? Aš už tai, kad moteris dirbtų ir užsidirbtų ir būtų finansiškai nuo vyro nepriklausoma. Ji pati jam bus įdomesnė kaip asmenybė, nes jaus savo vertę, jaus, kad pati gali kažką padaryti, o ne vien laukti, kol vyras, malonės atsegti.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:45)

jei jautiesi verta daugiau, tai ir keisk esama situacija 4u.gif o geriausia dieda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:45)
Na, kažkaip pajutau pernelyg didelį puolimą.
Aš labai vertinčiau tą būseną, kai eini namo su pirkiniais ir žinai, kad parėjus namo niekas nebambės dėl makaronų, kurių kaina 1,89. ("juk būna ir po 1,20).
Arba, žemaitijos pienas, kuris yra 3,5 riebumo kainuoja virš 2 Lt. O jam reikia pirkti vasaros, 1 proc riebumo, nes tasai tik 1,60 ar kiek ten.....
Tai yra nepakenčiama.
Mane pykina tos visos valentino dienos, kalėdos, gimtadieniai, nes aš tikrai negausiu neiko, išskyrus gėlių per gimtadienį. Ir dar kokių gėlių. Mano gimtadienis vasarą, gėlės pigios, o jis atneš tik vieną rožę...

Tau paprasčiausiai trūksta vyro dėmesio g.gif Monotonija santykiuose?

Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 16:43)

bet rimtai aš pažįstu tokią šeimą. ir jie kartu taip gyvena apie 35 metus doh.gif
kai pagalvoju, tai gal jiems patinka taip ėstis g.gif . nes neįsivaizduoju kitaip, kokio velnio taip gyvent
Atsakyti