Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Bertike @ 2007 01 30, 16:27)
Skaitau ir negaliu patiket savo akimis.... Argi jūs ne moterys, nenorit gražesnio rūbo, kvepalų...atrodo kad jūs pataikaujat savo vyrams ir nemokat už save pastovėti... Niekada gyvenime nekenčiau gnydų žmonių
Aš su savo žmogum tikrai netaupau, bet ir nesišvaistau,tačiau perku kas patinka, o ir paskolą turim ir milijonų neuždirbam... niekad mano žmogus nėra pasakęs kad aš išlaidi, kadangi maistą perkame kartu, o jis mato kokios yra kainos...
valerija27 nepasiduok, kiekviena moteris yra verta geriausio, o tokius vyrus tai į negyvenamą salą ištremt... sunku tokius žmones pakeist ir jokios kalbos nepadės... savo likimus kalame patys...Sekmės tau  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif jo pataikauju..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 30 sausio 2007 - 16:33
Nesuprantat jūs. Aš gi sakau: iš tų 1800 per mėnesį aš turiu:
1. Visus tris pamaitinti.
2. Sumokėti už dukros medicinines procedūras.
3. Mokesčiai ir maitinimas mokykloje, būreliai.
4. Nuolatinis bilietas.
5. Kažkokia, bent viena pramoga į mėnesį.
6. Higienos (visiems trims) ir buitinės chemijos prekės.

Papildyta:
QUOTE(Saga @ 2007 01 30, 08:29)

Jėzau, ačiū...Man to reikėjo.
Ir ačiū Afroditei taip pat.
Atsakyti
nu ***** galvoju dabar as turbut susaudymo verta ar sudeginimo lotuliukas.gif bet vyro atlyginimas viskam iseina,o mano-tik mano poreikiams wub.gif nu lotuliukas.gif ....kad buciau girdejus bent zodeli is jo...kitaip ir buti negaletu bebe.gif biggrin.gif

vadinkit tai kaip norit,bet mums (man) gerai biggrin.gif
savanaude buti gerai flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 15:53)
Kartais nuperku jam kokį arba brangesnį odekoloną (na kokį ten brangesnį, tarkim jei už odekoloną sumoku 50 Lt, tai jau gaunu pylos), tai vos ne iki isterijos bamba. Tixsliau, iki mano isterijos, nes eidama namo su tuo odekolonu jau žinau jo reakciją. Kita vertus  man taip pat norėtųsi, kad jis rengtųsi kažkaip fainiau, madingiau, kad kvepintųsi skaniau.

nieko tu jam nepirk. aš tavo vietoj net jo kojines suplyšusias sulopučiau raudonais lopais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:30)
Nesuprantat jūs. Aš gi sakau: iš tų 1800 per mėnesį aš turiu:
1. Visus tris pamaitinti.
2. Sumokėti už dukros medicinines procedūras.
3. Mokesčiai ir maitinimas mokykloje, būreliai.
4. Nuolatinis bilietas.
5. Kažkokia, bent viena pramoga į mėnesį.
6. Higienos (visiems trims) ir buitinės chemijos prekės.

Papildyta:
Jėzau, ačiū...Man to reikėjo.
Ir ačiū Afroditei taip pat.

Ans, brangioji, an tava kupros ing rojų banda nujoti. I kodėl būtent ans turi taupyti, o tujanai už viską mokėti? Tai gal lai jisai moka, o tujanai taupysi? Nieko čia tep nebus. Api šeimos ekonominį palitikų turit labai rimtai pasikalbėt.
Atsakyti
Dar man skaudus momentas, kai jis pasako taigi aš tave tiek metų išlaikiau.
O tai palauk, aš vaiko neauginau? Aš tau netarnavau? Kai grįždavai iš darbo, ar nebuvo valgyt padaryta? Ar patalas nebuvo papurentas, pusryčiai garuojantys paduoti?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 01 30, 17:32)
nieko tu jam nepirk. aš tavo vietoj net jo kojines suplyšusias sulopučiau raudonais lopais.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 01 30, 16:32)
nieko tu jam nepirk. aš tavo vietoj net jo kojines suplyšusias sulopučiau raudonais lopais.  lotuliukas.gif

cia zinai butu kaip zenklas skupu vyru...tik lopyti reiketu matomai vietoje g.gif jauciat kiek tokiu raudonuju pazymetu vaiksciotu gatvese lotuliukas.gif
Atsakyti
valerija, problema yra ne tai, kad negali išgyventi, o tai, kad nori, kad tave pilnai išlaikytų. O tam, tavo vyro 3,5 tūkst. yra per mažai. Todėl tenka ir pačiai prisidėti.
Ir kad nori gyventi geriau negu tai leidžia pajamos taip pat matosi. Už 1800 galima normaliai gyventi, tuo labiau kai mokesčiai jokie nespaudžia. O argumentas, kad tenka už vyrą dovanas jo giminei pirkti g.gif tau ką, kasnors liepia? Ar čia honoras sukyla, kaip čia aš dabar pasirodysiu, kad nesu milijonierė? Ir kuo blogas šampanas už 6 Lt? Jei vyras perka, tai matyt turi pagrindą. Galų gale, jo giminės - tai ne tavo galvos skausmas. cool.gif
Ir dėl kelionių - nepatikėsi, bet ne visų gyvenimo tikslas yra bastytis po pasaulį. Tuo labiau, turint sergantį vaiką kažkaip sunkiai įsivaizduoju galimybę keliauti pramogauti po užsienius. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 01 30, 08:32)

Bet žinok gėda į išeiti kur į žmones, nes jau vien dėl vaiko gėda, kad čia mano vaiko tėvas.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:33)
Dar man skaudus momentas, kai jis pasako taigi aš tave tiek metų išlaikiau.

schmoll.gif jiems nusispjaut..tokiu darbu jie nelaiko darbais biggrin.gif ir nereikia...niekas ir nedaro nieko jiems nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 30, 16:31)
Kam jis taupo? Ir kam tau reikia daugiau pinigų? g.gif Būtų gerai, kad partneriai kalbėtų apie planus, poreikius.

Apuoke, ne į temą, bet koks tamsta gražus bigsmile.gif
Atsakyti