QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 16:57)
pamastymai: 3 asmenu seimai ne marios

kaip ir reiktu taupyt

juodai dienai...
geliu vyrai nedovanoja ne tada kai taupo, o kai nenori (man pavyzdziui ir is bobutes prie turgelio pirktos gyletes yra geles, o ne tik metrines rozes)
dovanu is tokiu seimos pajamu irgi labai daug nepridovanosi
savo drabuzius ir kosmetika pirkti is savo atlyginimo man atrodo normalu
maistui duoda 800

nu kaip ir normaliai, jei kkasdien restoranuose nevalgyti(galima dar ir uz bureli is to paties sumoket

- kiek zinau, jie kainuoja mazdaug apie 50-100 litu)
gal iseitu su vyru susitart del vaistu ir drabuziu dukrai?
laba diena, vezate viena...
ar bent zinote, kiek uz buta moket reikia (ypac ziema), kiek kainuoja masina islaikyt (tikriausiai nei karto ja nevaziavote? ir niekada isvis nesinaudojate?), kai dar duoda 800 maistui, tai nekas jam ir lieka...
del vaistu-tai jei jus perkat, gal jis ir nezino, kiek tai kainuoja?

pabandykit kada cekucius parodyt...
mergaite i koki rengini nenuejusi nenumirs... o jei geda del sampano, pasakykit, keik siais laikais medicinos darbuotojai uzdirba ir geda pasidarys tiems, kurie pasidyvijo...
o senasis TV visai jau neberode, kad nepasitarusi su vyru paemet nauja TV, o jis suzinojo tik paskui?
taip ir drauge, jei be naujo skuduro pasveikint su vestuvem pasveikint negali...
nepyk, bet man atrodo visos saknys tame, ka parasei papildyme
Linkusi pritarti ooo

Mano sesers seimyna-triju asmenu-gauna TIK 1000lt. Ju mergaite ligota, pastoviai masazuose, sanatorijose, bet...kazkaip jiems pakanka ir maisto gero, ir daktarams kysiams apsimoketi, ir vaziuodami i svecius brendzio buteli pasiimti

Ir masina turi, ir ja draudzia, ir uz patogumus apsimoka, ir sesuo rengiasi labai graziai, tiesa, ne is prabangiu parduotuviu, bet turgaus. Pakanka viskam.
Tuo tarpu mano artima giminaite-visiska priesingybe islaidumu sesers seimai

Jos vienos pajamos virs 2000lt, bet kazkokiu budu nesugeba issilaikyti nei saves, nei buto, nei masinos
O siaip su vyru jus nebandet kartu apsipirkineti?

Tiesiog nueiti i parduotuve ir pirkti kartu maista, vaikui rubus, vaistus-gal pamatys, kiek tai kainuoja? Kita vertus, ar pas drauge einant i vestuves reikia kazkokio ypatingo apdaro? Gal i pirslienes ejot? Jei ne-visai pakanka ir paprastos sukneles, kuria, tikiu, kiekviena moteris iseigine turi namuose

O del brangiu gerimu...

Kai negeriu sampano, zinot, man skonis vienodas-ar uz 6lt, ar uz 15

Lygiai taip pat su degtine-jos negeriu ir man nesuprantama, kaip zmones gali leisti tokiems niekams net 50lt