Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 13:16)
2.  thumbup.gif padaryk ir parodyk mirksiukas.gif , pasigrožėsim bigsmile.gif

Dabar truputi kudinuosi ir dar palaukit kol nusipirksiu fotoaparata ir bent pramoksiu fotografuoti. Tad prizadu visuose konkursuose dalyvauti 4u.gif

Bilekas, labai sauni sachmatu ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2007 04 21, 16:23)
Dabar truputi kudinuosi ir dar palaukit kol nusipirksiu fotoaparata ir bent pramoksiu fotografuoti. Tad prizadu visuose konkursuose dalyvauti  4u.gif

Bilekas, labai sauni sachmatu ideja  thumbup.gif

irnesakyk.gif aš iškarto čia mokausi blush2.gif

biggrin.gif ... o man nuo šachmatų lentos nesinori saldainių rolleyes.gif ... kaip ir nuo mano gėlių biggrin.gif
Atsakyti
likau sužavėta saldainių šakmatų lenta thumbup.gif būtų smagu žaisti - su sąlyga, kad nugalėtojas viską galės suvalgyti essen.gif
gal galima daugiau informacijos, apie tai kaip čia ir ką čia fotografuojate? kokios taisyklės gal yra? g.gif gal pabandysiu ir aš sudalyvauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2007 04 21, 16:51)
likau sužavėta saldainių šakmatų lenta  thumbup.gif  būtų smagu žaisti - su sąlyga, kad nugalėtojas viską galės suvalgyti  essen.gif
gal galima daugiau informacijos, apie tai kaip čia ir ką čia fotografuojate? kokios taisyklės gal yra?  g.gif  gal pabandysiu ir aš sudalyvauti  mirksiukas.gif

Kaip suprantu taisykle viena. Mokytis , mokyti ir buti atviram kritikai. Jei esi pasiruosus tai, uzeik. Malonu, kai gretos dideja.
Atsakyti
jungiuosi prie Jusu.mano Praktica DC Slim.smile.gif
priimsit?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 09:14)
Kas matosi kasmatosi ...? Brokas matosi. Ar irgi neryskiai ji nufotografavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Siandien paziurejau ir paciai klausimas iskilo- o kas ten matosi? Svarbiausia-kodel matosi. Gal cia ideja mano tokia vakar buvo. Intriga antrame plane. Atspek kas kam ir kodel lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Aciu, californiagirl.

Tai gal isduok paslapti, nes tikrai nesuprantu kas matosi g.gif biggrin.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 04 21, 14:46)
1. "Mergaitiskai"

user posted image

Man "Mergaitiskai" labiausiai patinka ax.gif Tikrai niam niam essen.gif Su sachmatais kazkas su kompozicija netvarkoj...paskutinej irgi bardakas biggrin.gif

QUOTE(sannda @ 2007 04 21, 15:51)
gal galima daugiau informacijos, apie tai kaip čia ir ką čia fotografuojate? kokios taisyklės gal yra?  g.gif  gal pabandysiu ir aš sudalyvauti  mirksiukas.gif

Fotografuojam viska ir rodom visokias nuotraukas ax.gif Bet kas savaite turim "namu darbus". Sios savaites namu darbai- sokoladas ax.gif Prasom jungtis ir but atvira kritikai mirksiukas.gif

QUOTE(Gegytė @ 2007 04 21, 16:11)
jungiuosi prie Jusu.mano Praktica DC Slim.smile.gif
priimsit?

Sveika prisijungusi 4u.gif Laukiame darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 21, 17:52)
Tai gal isduok paslapti, nes tikrai nesuprantu kas matosi g.gif  biggrin.gif

Ai... matosi ten.... lentyna, nebebuvo kuo uzdeliot blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Va ir atskleidziau paslapti bei didziaja intriga blush2.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
bilekas, turbut kelis kg sokolado pirkai hihihi.gif man mergaitiska faina, nu ir besidauginantys irgi gerai atrodo, tik kompozicija truputi nekokia...

Labai man idomu, ka she parodys hihihi.gif pasiulius tokia tema ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 21 balandžio 2007 - 17:09
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 16:56)
1."Storule, ar busi mano? " hihihi.gif
user posted image

4u.gif pakeitei nuotrauką............ir aš aną kartą norėjau pakeist, bet nemoku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 18:16)
4u.gif pakeitei nuotrauką............ir aš aną kartą norėjau pakeist, bet nemoku verysad.gif

As gi Stebukle sokiai.gif todel moku triniti.gif
Atsakyti
Einam filmo ŠOKOLADAS žėėėėėėėėt smile.gif
Atsakyti
Jaukaus filmo fone, nejauki sokolado reklama lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti