valanda, man tai i akis krenta WB...
ale as tai vel nespeju... nu geda, tikrai... bandysiu dar ...
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 21, 11:20)
valanda, man tai i akis krenta WB...
Man irgi. Tik baigusi "sesija" paveizojau, kad nusistacius "debesuota" . Et, maniau nieks nepastebes . Nebutum wysnia- tau , matai, raudonuot kasdienybe, o maaaa....
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 12:09)
Stengiuosi , bet jaučiu liksiu antrus metus toj pačioj klasėj , kaip manot
Man sokoladas neapetitna, o sokoladas su gele dar neapetitniau, o sokoladas nespalvotas nespalvotoje geleje, suvarzytoje erdves.... negaletum taip nufotkint kokios kepsnio
Ei, pataisei... Buvo visai juodai-balta. Sitaip geriau.
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 12:19)
Man sokoladas neapetitna, o sokoladas su gele dar neapetitniau
Nu taaaiip....pasižiūrėjus mano nuotraukų bus lengviau dietos laikytis
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 12:28)
Nu taaaiip....pasižiūrėjus mano nuotraukų bus lengviau dietos laikytis
Nieko. Mano nuotraukos irgi panasios i kompanija pries sokolada
Labiausiai noriu VilmKa saldainiu, jie tokie minksti atrodo, saldus, bet prasau is karto nuimti nuo geles, nes kiek zinaau, ziedadulkes labai prasto skonio
Pries pora dienu per tv rode laida apie sokolada, ir saldainis kainuoja kelis tukstancius, bet jie tokie minksti atrode, net jauti, kad kvepia per ekrana
Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku
Pries pora dienu per tv rode laida apie sokolada, ir saldainis kainuoja kelis tukstancius, bet jie tokie minksti atrode, net jauti, kad kvepia per ekrana
Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku
QUOTE(Elnes @ 2007 04 21, 13:26)
1.Labiausiai noriu VilmKa saldainiu, jie tokie minksti atrodo, saldus, bet prasau is karto nuimti nuo geles, nes kiek zinaau, ziedadulkes labai prasto skonio
2.Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku
2.Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku
1. gėlė nekoks desertas prie saldainių ...imk tik saldainius
2. padaryk ir parodyk , pasigrožėsim
Stai ir as su savo darbais
Zadetoji nekonkursine:
O stai trys darbai i konkursa:
1. "Mergaitiskai"
2. "Baltieji pradeda ir laimi"
Cia rimtai, kas moka saskemis, gali pabandyti isspresti. Tas didesnis juodas saldainis, tai dama. Gan paprasta, bet efektinga kombinacija
3. "Taip gaminamas sokoladas" arba "Sokoladas skatina aistras"
... dabar prasides... "visi vyrai vienodi"
Zadetoji nekonkursine:
O stai trys darbai i konkursa:
1. "Mergaitiskai"
2. "Baltieji pradeda ir laimi"
Cia rimtai, kas moka saskemis, gali pabandyti isspresti. Tas didesnis juodas saldainis, tai dama. Gan paprasta, bet efektinga kombinacija
3. "Taip gaminamas sokoladas" arba "Sokoladas skatina aistras"
... dabar prasides... "visi vyrai vienodi"
Bilekai, man toj su saskem, gal erdves biski truksta... Na, bet cia mano nuomone...
O siaip man 2 ir 3
Ypac antroji labai skaniai atrodo
O siaip man 2 ir 3
Ypac antroji labai skaniai atrodo
Man labiausiai sachmatine patinka , tik erdves mazoka. "Mergaitiska"apkrauta, o sokolado gausa manes nieks nesuvilios, "visi vyrai vienodi"- mintis l.gera, bet kompozicija padrika. O siaip ideja-LIUX. Melyna lekste-neapetitna. O ir saldainukas labiau i spira panasus.