Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

valanda, man tai i akis krenta WB... g.gif

ale as tai vel nespeju... nu geda, tikrai... bandysiu dar ... pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 21, 11:20)
valanda, man tai i akis krenta WB...  g.gif

Man irgi. Tik baigusi "sesija" paveizojau, kad nusistacius "debesuota" blush2.gif . Et, maniau nieks nepastebes lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Nebutum wysnia- tau , matai, raudonuot kasdienybe, o maaaa.... blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
4u.gif

Stengiuosi blush2.gif , bet jaučiu liksiu antrus metus toj pačioj klasėj unsure.gif , kaip manot g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 21 balandžio 2007 - 11:18
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 12:09)
4u.gif

Stengiuosi blush2.gif , bet jaučiu liksiu antrus metus toj pačioj klasėj unsure.gif , kaip manot g.gif

Man sokoladas neapetitna, o sokoladas su gele dar neapetitniau, o sokoladas nespalvotas nespalvotoje geleje, suvarzytoje erdves.... negaletum taip nufotkint kokios kepsnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif

Ei, pataisei... Buvo visai juodai-balta. Sitaip geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 21 balandžio 2007 - 11:20
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 12:19)
Man sokoladas neapetitna, o sokoladas su gele dar neapetitniau

Nu taaaiip....pasižiūrėjus mano nuotraukų bus lengviau dietos laikytis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 21, 12:28)
Nu  taaaiip....pasižiūrėjus mano nuotraukų bus lengviau dietos laikytis  hihihi.gif
Nieko. Mano nuotraukos irgi panasios i kompanija pries sokolada lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai noriu VilmKa saldainiu, jie tokie minksti atrodo, saldus, bet prasau is karto nuimti nuo geles, nes kiek zinaau, ziedadulkes labai prasto skonio ax.gif
Pries pora dienu per tv rode laida apie sokolada, ir saldainis kainuoja kelis tukstancius, bet jie tokie minksti atrode, net jauti, kad kvepia per ekrana biggrin.gif
Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elnes @ 2007 04 21, 13:26)
1.Labiausiai noriu VilmKa saldainiu, jie tokie minksti atrodo, saldus, bet prasau is karto nuimti nuo geles, nes kiek zinaau, ziedadulkes labai prasto skonio  ax.gif

2.Man grazu butu koks saldainis nufotografuotas kur buna blizganciuose popieriukuose iki puses, tokiuose kaip keksiuku  smile.gif

1. drinks_cheers.gif gėlė nekoks desertas prie saldainių blush2.gif lotuliukas.gif ...imk tik saldainius biggrin.gif

2. thumbup.gif padaryk ir parodyk mirksiukas.gif , pasigrožėsim bigsmile.gif
Atsakyti
Stai ir as su savo darbais smile.gif

Zadetoji nekonkursine:
user posted image

O stai trys darbai i konkursa:

1. "Mergaitiskai"

user posted image

2. "Baltieji pradeda ir laimi"

user posted image

Cia rimtai, kas moka saskemis, gali pabandyti isspresti. Tas didesnis juodas saldainis, tai dama. Gan paprasta, bet efektinga kombinacija mirksiukas.gif

3. "Taip gaminamas sokoladas" arba "Sokoladas skatina aistras" blush2.gif

user posted image

... dabar prasides... "visi vyrai vienodi" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Bilekai, man toj su saskem, gal erdves biski truksta... g.gif Na, bet cia mano nuomone...

O siaip man 2 ir 3 thumbup.gif thumbup.gif
Ypac antroji labai skaniai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 21, 15:46)
Stai ir as su savo darbais smile.gif

1. "Mergaitiskai"

essen.gif norisi visas paragaut thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai sachmatine patinka thumbup.gif , tik erdves mazoka. "Mergaitiska"apkrauta, o sokolado gausa manes nieks nesuvilios, "visi vyrai vienodi"- mintis l.gera, bet kompozicija padrika. O siaip ideja-LIUX. Melyna lekste-neapetitna. O ir saldainukas labiau i spira panasus.
Atsakyti