Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 17:41)
GAL BLOGUS PARAMETRUS FOTKINIMO NUSISTACIUS g.gif

Panasu, kad TAIP smile.gif Nustatyk ant bent jau kokiu F5.6. Kiek suprantu pas tave apie F2.8. As fotkinau tarp f5.6 ir f7 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 20, 18:45)
Panasu, kad TAIP smile.gif  Nustatyk ant bent jau kokiu F5.6. Kiek suprantu pas tave apie F2.8. As fotkinau tarp f5.6 ir f7 mirksiukas.gif

friends.gif oro_buckis.gif

Atsakyti
Stebukle, idėja įdomi su dėžute thumbup.gif Tik pūkelius nuo jos drėgnu skudurėliu nubrauk mirksiukas.gif arba visagaliu PS biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 04 20, 16:39)
Ale idejas,kaip garsiai reiskiate patys neisbande..Kaip supratau bus tokiu kadru?oi laukiam laukiam...ir nesipeskit.abudu inmeskit,juk idejos abieju,o kaip wyshnaite sake....a girdejot?tai va..skubekit,nes dar nei vienas nepapasavot nei cokolado nei lekstes  cool.gif

Nu man ta idėja jau toooooooookia crazy pasirodė lotuliukas.gif Įdomu kaip foto žiūrisi (laukiu bilekas nuotraukos bigsmile.gif ) aš dar neprisiruošiau fotosesijai blush2.gif tik kaklo vėrinį susvėriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 20 balandžio 2007 - 19:07
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 20, 16:43)

niu liuks thumbup.gif: .man visai patinka thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 balandžio 2007 - 20:46
Nu nenoriu as jo.... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
man nepatinka Vilmka nuotraukyte. Man graziau ziuretusi tik tos 2 saldaines...

o cia mano puses metuku saldainiukas
user posted image
Atsakyti
Kita
user posted image

Stebukle, nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
Suvaldykim tekme smoke.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 20, 17:43)
Buvo sakyta, kad gėlės ir šokoladas  schmoll.gif , bet man vistiek rišasi blush2.gif ... duokit velnių biggrin.gif
user posted image

Ideja patinka thumbup.gif bet nuotraukos fonas ne schmoll.gif Ir kazkokie seseliai neaiskus desineje ant sienos. Gal geriau butu ziurejasi, jei butum balta popieriaus lapa padejusi uz narcizo ax.gif

QUOTE(valanda @ 2007 04 20, 21:36)

Valanda, is tavo pateiktu nuotraukyciu sita skaniausiai atrodo ax.gif Paskutinej jau per daug....kazkokiu neaiskiu liniju, seseliu uz saldainiu pilna g.gif Kas ten matosi niekaip nesuprantu g.gif

Stebukle, nu grazuolis tavo saldainiukas wub.gif LABAI fainas momentas pagautas thumbup.gif BET.....ryskumo vel truksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 20, 20:18)
Nu nenoriu as jo.... lotuliukas.gif
user posted image

o man sita patinka!Kitose truksta gal ryskumo,o gal dar kazko,kad nilabai ziuris.A ta,kur su smelio laikrodziu,kazi kaip ziuretusi paleistos saldainikes,kaip kazkadais Sillwio berods inmete su veiksme griunanciom domino kaladelem?

Stebukle,fainuolis tavo cokoladukas,ale atrodo vyresnis,nei pusmetinukas bigsmile.gif o su ryskumu kazkas ni to..
Atsakyti
aciuks.gif už kritiką 4u.gif
califoniagirl, bandžiau su baltu lapu, bet, kai tokia specė, tai pilkokas gavosi unsure.gif ...vyro segtuvas po ranka papuolė, tai ir pabandžiau rolleyes.gif
...kitoj foto tas šviesus šešėlis daugiau tik į vieną kampą krenta, tai gal kiek ir geriau atrodo ax.gif
... dabar žiūriu, kad fonas, kaip valandos šokoladų 4u.gif , gal būtų visai tikęs ir man cool.gif
irnesakyk.gif kad tokių segtuvų nėra biggrin.gif
Atsakyti
Dekoju mergiotes uz kritika. Su savo objektyvu be puses metro jokio fokuso nepaimu, tai tenka su PS, kad bent jau priartinciau savo nuotraukas prie pirmines idejos. Ryskumas-mano beda.

Valanda, is tavo pateiktu nuotraukyciu sita skaniausiai atrodo ax.gif Paskutinej jau per daug....kazkokiu neaiskiu liniju, seseliu uz saldainiu pilna g.gif Kas ten matosi niekaip nesuprantu g.gif

Kas matosi kasmatosi ...? Brokas matosi. Ar irgi neryskiai ji nufotografavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien paziurejau ir paciai klausimas iskilo- o kas ten matosi? Svarbiausia-kodel matosi. Gal cia ideja mano tokia vakar buvo. Intriga antrame plane. Atspek kas kam ir kodel lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Aciu, californiagirl.
Atsakyti