Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Starburst @ 2007 04 20, 11:47)
g.gif Kaip tik kaip tik tokią?  verysad.gif irnesakyk.gif
Tada reikia rinktis iš "nepopuliarių" priklydusių idėjų  biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 04 20, 13:05)
o idejos pas visus ziuriu labai panasios biggrin.gif kaip sakoma - kto ranshe vstal tavo i tapki biggrin.gif

Starburst, nedarom problemos. Vis tiek nelaikau tos foto savo favoritu. Gali fotografuoti sia ideja ir naudoti konkursui, tuo labiau kai pirmiau apie ja uzsiminei, nei as darba cia idejau smile.gif
O as savo kaip nekonkursine idesiu mirksiukas.gif
Siaip as galvojau, na jau taip, niekas nesugalvos biggrin.gif Klydau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 20, 13:16)
Starburst, nedarom problemos. Vis tiek nelaikau tos foto savo favoritu. Gali fotografuoti sia ideja ir naudoti konkursui, tuo labiau kai pirmiau apie ja uzsiminei, nei as darba cia idejau smile.gif
O as savo kaip nekonkursine idesiu  mirksiukas.gif
Siaip as galvojau, na jau taip, niekas nesugalvos  biggrin.gif Klydau  ax.gif

Jokių problemų. Tegul tavo būna konkursinė 4u.gif nes jau nufotkinta. Aš ten sau taikiau, kad rinksiuos kitą idėją. Jeigu prieisiu iki fotkinimo biggrin.gif Vienos rankos trūksta gi nu... mirksiukas.gif
Dabar tik idėjos visakokios lenda galvon biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 20 balandžio 2007 - 15:01
Sveiki, ziuriu ziuriu i tuos sokoladus ir nezinau, ar as ju noriu ar ne g.gif blush2.gif Tik pamaciau ir suprato mano skrandukas, kad essen.gif
Siaip au ir as turiu favorite smile.gif Tik as jauciu si karta namu darbu neatliksiu blush2.gif Visu pirma esam isleke ir siaip nieko nesumastau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 20, 05:27)
1.Zuvialia, nu negaliu nepagirti thumbup.gif  Tu cia siandien puikiai pasidarbavai thumbup.gif
2.

1.viskas tik jusu musu labui hihihi.gif
2.o brallll...tie saldainiai sukrauti bokstu y virsu super!!niaaamm...negalejai,ko nors neapetitniau? hihihi.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 20, 08:24)
Klausimas del konkurselio: kiek pamenu, nuotraukoje negali matytis brando. O kaip, jei shokoladas ar saldainiai yra ishskirtines formos, pagal kuria galima tiksliai ivardinti rushi???  g.gif

na bandyk.pakritikuosim mirksiukas.gif hihihi.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 04 20, 09:25)
Vakar apyrankę iš karoliukų susivėriau lotuliukas.gif  blush2.gif Kojos-dantys-nosis-viskas pravertė  lotuliukas.gif

Daugiau daugiau šokolado  bigsmile.gif Kaži kaip atrodytų šokolado plytelė ant pietums serviruoto stalo ir iš šonų peilis su šakute? Nu tipo antram patiekalui  lotuliukas.gif O jei šaukštas?  lotuliukas.gif

ale nu malace darbogolike hihihi.gif ce tavo tokia "ramybes" busena?
Ale idejas,kaip garsiai reiskiate patys neisbande..Kaip supratau bus tokiu kadru?oi laukiam laukiam...ir nesipeskit.abudu inmeskit,juk idejos abieju,o kaip wyshnaite sake....a girdejot?tai va..skubekit,nes dar nei vienas nepapasavot nei cokolado nei lekstes cool.gif

As ce taip daug sneku..ale zinokit nebesulaukus savo puotoparato prirasiau tam vyriskiui visko[is Ebay USA] anas pagal aprasyma,ta pacia minute sake issiunte dar viena toki pati siuntini,ir jei gausiu du,prase,kad viena grazinciau bigsmile.gif [na ir pasitikejimas zmogeliu,pagalvojau..]tai zodziu...o sita tema sekmad baigsis jau??/ g.gif tadum nepaspesiu...greiciausiai...
Atsakyti
1."Storule, ar busi mano? " hihihi.gif
user posted image

2."Dovanoju kalnus sokolado"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 22:29)
Man zuviukas, tai pagal avarata, turetu buti skraidanti kiaule blush2.gif  lotuliukas.gif

ajk ajk rimtai??? hihihi.gif

ajo,ideja man patiko unt veidrodzio.ir skaniai atrodo tas vienisas, bet laabai niam triufeliukas.

Stebukle pirmieji variantai,ant sviesaus fono man skanesni blush2.gif beja,o ta storule linksmai ziurisi!tik kodel ryskumo mazoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 20 balandžio 2007 - 16:10
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 20, 17:09)

ajo,ideja man patiko unt veidrodzio.ir skaniai atrodo tas vienisas, bet laabai niam triufeliukas.

Stebukle pirmieji variantai,ant sviesaus fono man skanesni  blush2.gif

idomu, kiek jis turi angliavandeniu lotuliukas.gif blush2.gif negaliu as i ji ziuret, visa klavatura buna slapia nuo seiliu lotuliukas.gif

4u.gif neragavau hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 20, 17:09)
beja,o ta storule linksmai ziurisi!tik kodel ryskumo mazoka...

nes tiesinau nuotrauka ir ryskumas dingo verysad.gif plius F buvo 2.8 cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 15:13)
nes tiesinau nuotrauka ir ryskumas dingo verysad.gif  plius F buvo 2.8 cool.gif  unsure.gif

nesiseilek,a taj nieka niasmato,per tuos seilus sitam kankurse... hihihi.gif

O kaip tu tiesini foto?gal inmestum netiesinta?Cia butu man kaip pamoka bisky..bo nelabai suprantu ta tiesinima..cia turbut,kaip ir su tuo horizonto tiesinimu?

Atsakyti
Wow kaip smagu kad patiko mano nuotrauka bigsmile.gif nesitikejau net blush2.gif Aciu labai 4u.gif

ajas, patinka tavo triufeliukai, ideja ant veidrodzio liuks thumbup.gif

Stebukle, pirmoje nuotraukoje galejo ta dezele visa sutilpti ir jau ryskumo truksta tai tikrai.... unsure.gif Antroji...rudas ant juodo nelabai issiskiria, ir ryskumo truksta g.gif ir tie sokoladai labai jau "aptrinti" kazkokie g.gif Jei pas tave i svecius ateiciau, tai valgyciau as juos biggrin.gif bet kaip reklaminiai, tai nesugundo ne kiek schmoll.gif

As dar turiu ideju, alia nesigirsiu biggrin.gif - jei atrasiu laiko gal dar pafotkinsiu ax.gif
Atsakyti
Triufeliukai clap.gif essen.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Dar viena zieduka padariau tongue.gif
user posted image

bet zinokit nesuprantu, didele foto atrodo gerai, ryskiai, o cia tik mazesne idedu ir s.... nerysku. KA NETAIP DARAU? GAL BLOGUS PARAMETRUS FOTKINIMO NUSISTACIUS g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 20 balandžio 2007 - 17:42
Buvo sakyta, kad gėlės ir šokoladas schmoll.gif , bet man vistiek rišasi blush2.gif ... duokit velnių biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 20 balandžio 2007 - 18:22