Savaitgali vel isvaziuosim turbut, tai greitai darau namu darbus, kad pati nepazangiausia mokine netapciau
Su namuose rastom atsargom
Ideja turejau visai kitokia, tik nespejau priemoniu isigyti . Norejau fotkinti skysta varvanti sokolada (kaip su lasiukais kazkada zaidem ). Tirstas tamsus sokoladas - niam - turetu skaniai atrodyti ir kvepeti
Klausimas del konkurselio: kiek pamenu, nuotraukoje negali matytis brando. O kaip, jei shokoladas ar saldainiai yra ishskirtines formos, pagal kuria galima tiksliai ivardinti rushi???
Ajas, visai neblogai o ant ko fotkinai? Panashu, kad sudejai ant veidrodzhio
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 20, 10:24)
Klausimas del konkurselio: kiek pamenu, nuotraukoje negali matytis brando. O kaip, jei shokoladas ar saldainiai yra ishskirtines formos, pagal kuria galima tiksliai ivardinti rushi???
Aciu, atspejai
Jei galvoji, kad cia "vafliniai", tai labai klysti
Dar viena vienisa imetu
atsiprasau uz suklaidinima, pati tik dabar pamaciau
californiagirl, man 3 nuotraukyte su gelyte, sokolodams truksta ryskumo
californiagirl, man 3 nuotraukyte su gelyte, sokolodams truksta ryskumo
triuuufeliai... niamniaaa...
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 20, 10:38)
triuuufeliai... niamniaaa...
ir skaniai atrodo, tik dabar pati nezinau kaip reiks fotkint... nes jau ant veidrodzio yra nuotrauku
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 19, 23:21)
a tai,kur jau cia nusbrozdijai galunes beieskodama namu?a? a taj mazum papylk kokio cokolado unt gryndu i visai bus ciki?
"Nusibrozdijau" galūnės pritvirtinimo vietą - petį. Veiksmas vyko namie Mėnesį visiška ramybės būsena. Pageidautina
Surasti "namučiai" šiuo atveju - tavo sukurta nauja tema nes ana jau buvo uždaryta.
Šokolado unt rūdu gryndu nesmatys Bet jau galvoju
Vakar apyrankę iš karoliukų susivėriau Kojos-dantys-nosis-viskas pravertė
Daugiau daugiau šokolado Kaži kaip atrodytų šokolado plytelė ant pietums serviruoto stalo ir iš šonų peilis su šakute? Nu tipo antram patiekalui O jei šaukštas?
zuvialia - aciu uz nauja tema dar pridedu wyshnia - Canon EOS 300D
Stebukle man tavo naktinei nuotraukai ryskumo truksta. ale man paciai dar irgi niekad normaliai nesigavo
beje, sillwio, tavo naktines nuotraukos gazios, nieko netruksta, tik man noretusi vis gi nakties, o ne vakaro
Liepų takas, man tavo nuotraukytej kairys apatinis kampas nesiziuri
californiagirl, pas tave prikibti daug nera prie ko nors pirmos dvi nuotraukos del kompozicijos man nelabai... sakyciau per daug visko
o va trecioji super gal, jei ieskoti priekabiu, nesinoretu seselio is desnes, nors net nezinau. zodziu sita mano favorite kaip kazkas rase, pati panasiai fotografuot galvojau, bet tai traukinys veluojanciu nelaukia reiks kazka kita sugalvot
mergyte su piene grazi labai bet man tai tiesiog nuotrauka seimyniniam albumui be to as turbut apkarpyciau ja truputi
Stebukle man tavo naktinei nuotraukai ryskumo truksta. ale man paciai dar irgi niekad normaliai nesigavo
beje, sillwio, tavo naktines nuotraukos gazios, nieko netruksta, tik man noretusi vis gi nakties, o ne vakaro
Liepų takas, man tavo nuotraukytej kairys apatinis kampas nesiziuri
californiagirl, pas tave prikibti daug nera prie ko nors pirmos dvi nuotraukos del kompozicijos man nelabai... sakyciau per daug visko
o va trecioji super gal, jei ieskoti priekabiu, nesinoretu seselio is desnes, nors net nezinau. zodziu sita mano favorite kaip kazkas rase, pati panasiai fotografuot galvojau, bet tai traukinys veluojanciu nelaukia reiks kazka kita sugalvot
mergyte su piene grazi labai bet man tai tiesiog nuotrauka seimyniniam albumui be to as turbut apkarpyciau ja truputi
QUOTE(Starburst @ 2007 04 20, 11:25)
"Kaži kaip atrodytų šokolado plytelė ant pietums serviruoto stalo ir iš šonų peilis su šakute? Nu tipo antram patiekalui O jei šaukštas?
Vakar kaip tik tokia viena nuotrauka ir padariau. Veliau imesiu su kitom konkursinem Please, bukit, geri, nebenaudokit sitos idejos
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 20, 11:38)
Vakar kaip tik tokia viena nuotrauka ir padariau. Veliau imesiu su kitom konkursinem Please, bukit, geri, nebenaudokit sitos idejos
Kaip tik kaip tik tokią?
Tada reikia rinktis iš "nepopuliarių" priklydusių idėjų
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 20, 10:28)
Visos naktines, isskyrus pirma su raudonais svediskais namukais.
QUOTE(sillwio @ 2007 04 20, 10:51)
Visos naktines, isskyrus pirma su raudonais svediskais namukais.
tada soris o koks islaikymas? negi cia taip graziai apsviesta viskas
o idejos pas visus ziuriu labai panasios kaip sakoma - kto ranshe vstal tavo i tapki