Suksit kartu?
kokybe neypatinga. Ryskumas slubuoja , bet kazko man pacinka. Padariau JB.
F 6.3 , 1/2500s .
Apmetykit ja savim
Kartoju klausimuka
Kodel mano summary nerodo ISO ? help.gif
QUOTE(ajas @ 2007 05 02, 15:48)
Cia Izraelis Ir dar dvi dykumos (nekonkursines), bet jei kas pakomentuotu, butu
Negevo dykuma, ISO - 100, F/9, 1/320 sek., wb-auto turbut , su PS apkirpta
Judejos dykuma, ISO - 100, F/8, 1/250 sek., wb-auto, su PS apkirpta, patiesinta, pasharpinta
Negevo dykuma, ISO - 100, F/9, 1/320 sek., wb-auto turbut , su PS apkirpta
Judejos dykuma, ISO - 100, F/8, 1/250 sek., wb-auto, su PS apkirpta, patiesinta, pasharpinta
Man patinka abi. Noriu ten i tremti su fotoaparatu kokiai savaitei
QUOTE(Elina @ 2007 05 02, 16:26)
O kodėl VilmKos arklys gražu, o mano gandrai- nevykę . Man tikrai tas arklys- labai graži foto, nors ir arklys labai jau neryškus. Aš nuoširdžiai klausiu, nes noriu klaidas suprasti. Va pabandžiau nespalvotus gandrus
Esme pateikime, kitaip sakant kompozicijoje. Jums leidus parodysiu, kaip kadruociau as.
Is tokios mazos nelabai ka ispausi, bet is originalo galima.
Nepriimk kritikos kaip izeidimo. Lengviausia nekritikuot ir visiem graziai sypsotis, bet taip negarbinga besimokanciuju atzvilgiu. Tu turi ideju, tik dar mokaisi jas realizuoti. Tesk bandymus toliau ir labai greitai pamatysi, kad smarkiai zengi i prieki.
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 18:41)
Suksit kartu?
F 6.3 , 1/2500s .
Apmetykit ja savim
Kartoju klausimuka
F 6.3 , 1/2500s .
Apmetykit ja savim
Kartoju klausimuka
Puikiai. Netgi klaidos man tinka. Soft fokusas lyg ir sendina kiek. Cia tinka.
Nei pirmo nei pakartoto klausimuko nesupratau
QUOTE(Elina @ 2007 05 02, 17:26)
O kodėl VilmKos arklys gražu, o mano gandrai- nevykę . Man tikrai tas arklys- labai graži foto, nors ir arklys labai jau neryškus. Aš nuoširdžiai klausiu, nes noriu klaidas suprasti. Va pabandžiau nespalvotus gandrus
Todel,kad daug klaidu, kuros nesutvarkytos .
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 20:18)
Nei pirmo nei pakartoto klausimuko nesupratau
Kai kompe noriu paziuret nustatymus ,man juose nerodo ISO. Properties> summery ir tada matau visus nuotraukos parametrus. O ISO-ner
beje, aciu uz ivertinima
Papildyta:Konkursine. Bijau, kad nepavyks i gamta beistrukt. Kiek supratau galima deti 3?
Lietuviskai akiai iprastas vaizdIAlis
F-6.3, 1/2500s. Paryskinau spalvas.
Man patinka abi. Noriu ten i tremti su fotoaparatu kokiai savaitei
Aciu Tikrai labai faina ir ivairi cia gamta, tikrai yra ka veikti ne tik savaite, bet ir ilgiau
Bet dziaugiuosi, kad jau greit fotkinsiu mylima Lietuva
Papildyta:
valanda, man tavo nespalvota fotke kaip is mociutes albumo
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 20:06)
Kai kompe noriu paziuret nustatymus ,man juose nerodo ISO. Properties> summery ir tada matau visus nuotraukos parametrus. O ISO-ner
O ISO ten tau kada nors rode? Patikrinau tavo, paskiau savo - pas mane irgi nera, nors EXIF'as pilnas. Manau, kad gal windows'inis vieweris tiesiog nerodo ISO.
ajas, man antroji labai graži
valanda, hm, man ta nespalvota tai nelabai. ir pavadinimo nesupratau? ką tu ten suksi ir su kuom? o vat tavo konkursinė, kol kas man labiausiai patinkanti nuotrauka. labai tvarkingas, mielas vaizdzialis
kada pas mus oras pagerės? peizažo konkursas pasibaigs, o man į lauką eit visai nesinori
valanda, hm, man ta nespalvota tai nelabai. ir pavadinimo nesupratau? ką tu ten suksi ir su kuom? o vat tavo konkursinė, kol kas man labiausiai patinkanti nuotrauka. labai tvarkingas, mielas vaizdzialis
kada pas mus oras pagerės? peizažo konkursas pasibaigs, o man į lauką eit visai nesinori
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 20:22)
O ISO ten tau kada nors rode? Patikrinau tavo, paskiau savo - pas mane irgi nera, nors EXIF'as pilnas. Manau, kad gal windows'inis vieweris tiesiog nerodo ISO.
Jei nepdirbinetumet fotografiju su PS tai ir isliktu
QUOTE(Letta @ 2007 05 02, 20:31)
. Vat kaip pasitaiko
QUOTE(Letta @ 2007 05 02, 20:31)
Oooo, labas Letta!!! Kur Roolys?
PS man ne apdirbinejimui, o mazinimui ir sarpinimui, t.y. paruosimui web. Kai ruosiu spausdinimui, apseinu be PS
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 20:38)
. Vat kaip pasitaiko
A va ir Roolys
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 21:22)
Man nerodo jau seniai. Kitu nuotraukose (pvz. Elijos uzseivintoje) rodo. Nerodo net ant netvarkytu nuotrauku (cia atsakau Lettai)
Letta, malonu, kad uzejai. Daznai Tave mataucia besilankancia
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 20:06)
grazu ziuret. Tikras lietuviskas vaizdelis.
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 21:06)
Nuostabi nuotrauka. Mačiau tokius vaizdus važiuodama vakar, bet nedaėjo fotkinti
Papildyta:
Aš tikrai nepykstu už kritiką, turėjot jau pastebėti . Pati iš savęs pasišaipau . Džiaugiuosi, kad pastebit man menkavertes ( palygint su jūsų) nuotraukas . Bet va tiems gandrams man nieko nesinorėjo daryti , ir ta plati erdvė mano akiai labai gerai žiūrisi . Pykit- nepykit, bandysiu ir aš peizažą, be intencijos į bent penktą vietą