Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 16:37)
Reiks pamegint, ale man atrodo, kad save for web smagiau suspaudzia fotkes.

Man pasirode atvirksciai, kad Labai jau prarandama nuotr. kokybe. Jei darai save as, tikrai islieka visi parametrai.

Fotolama toks buvo susitarimas. Ne visi gali instaliuotis programas (ypac darbe) ir ne visi exploreri naudoja. O prie nuotraukos viskas is karto matosi. Apie tai buvo diskutuota ir taip nuspresta. As tik ji priminiau. It tai daroma tuo tikslu, kad zmones atsakingiau ziuretu ka ir kaip fotografuoja ir ka deda. Nes kai pradeda visi det niekas nebespeja komentuoti, o kur jau kalbet, kad visus parametrus suziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 16:48
mano vyras interneto porgramuotojas sakė, kad save for web nuima daugelį atspalvių, kurie natūraliai būna nuotraukoje. ją supaprastina, todėl sumažėja apimtis. todėl patarė mažint geriau su resize, o ne su save for web... vakar kaip tik to klausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 16:44)
Man pasirode atvirksciai, kad Labai jau prarandama nuotr. kokybe. Jei darai save as, tikrai islieka visi parametrai.

Fotolama toks buvo susitarimas. Ne visi gali instaliuotis programas (ypac darbe) ir ne visi exploreri naudoja. O prie nuotraukos viskas is karto matosi. Apie tai buvo diskutuota ir taip nuspresta. As tik ji priminiau. It tai daroma tuo tikslu, kad zmones atsakingiau ziuretu ka ir kaip fotografuoja ir ka deda. Nes kai pradeda visi det niekas nebespeja komentuoti, o kur jau kalbet, kad visus parametrus suziuret.

QUOTE(Sansara @ 2007 05 02, 16:51)
mano vyras interneto porgramuotojas sakė, kad save for web nuima daugelį atspalvių, kurie natūraliai būna nuotraukoje. ją supaprastina, todėl sumažėja apimtis. todėl patarė mažint geriau su resize, o ne su save for web... vakar kaip tik to klausiau  blush2.gif

Ikalbejot drinks_cheers.gif Daugiau jokiu save for web
Atsakyti
Wow,O cia karsta!! bigsmile.gif
silwio siandie koks pikciurna,ale sauniai,man patiko.Davei y kaili,kaip reikiant.Aciu. raudona sikna nudelbus akis sedziu hihihi.gif

Labradoriuke-malacius,as kaip tikrai zalias agurkelis man tie parametrai virs nuotraukos-aaauksas!Fotolama,tikrai nesuprantu,kur ta exif rast.Pas mane kazko ner turbut.Nes kiek bandziau zet,niekaip neradau..

Vilmka,o tavo arklys jegiskas toj nespalvotoj.man labai labai uzsikabino.

valanda,as taip profesionaliai komentuot,kaip tamsta nusimanancioji,nimuoku...tai,ka man dabar sedet sikna raudona?nizinau nizinau...pasimetus... laugh.gif

ajas,grooozis! neturiu prie ko prikibt...O dabar ir kibt nebzinau,kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 02 gegužės 2007 - 17:01
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 02, 16:59)
Labradoriuke-malacius,as kaip tikrai zalias agurkelis man tie parametrai virs nuotraukos-aaauksas!Fotolama,tikrai nesuprantu,kur ta exif rast.Pas mane kazko ner turbut.Nes kiek bandziau zet,niekaip neradau..

Jei isisnstaliuoji programele tada su desiniu paapaudus gali pasirinkti EXIF. Bet jei ne, tik atsidarius per savo kompo perziuros kokia nors programa. Dazniausiai naudoju Opera interneto narsykle, ten galima su desiniu ant nuotraukos ir "Image properties" - ismeta toki langa, ten yra parametrai, bet ne visos nuotraukos jas turi ir nieko nera apie koreagavimus. Daznai mazos programos pakoreagavus ir issaugojus nebepalieka parametru.
As perziurai naudoju ACDSee, man ten visa EXIF patogiausia perzvelgti - kalbu apie savo nuotr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 17:05
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 16:04)
As perziurai naudoju ACDSee, man ten visa EXIF patogiausia perzvelgti - kalbu apie savo nuotr.

woba.A kurioj vietoj Acdsee randas?kad mane,kur...ne nezinau,kur ieskot..Aciu uz info.Nereiktu gi ne instalinet kazko...jei viskas yr toj ACD
Papildyta:
QUOTE(Starburst @ 2007 05 02, 14:06)
Taisausi ir įdedu dyyyyyydelę. Tikiuosi ne perdaug didelę?
user posted image
Senai iš fotiko išimta, tai duomenų nežinau. Fotkinta Olympus c8080

Bandžiau PS pasukti pora laipsnių, nes nelabai patiko tas horizontas, kur kairėje ir apskritai po kreivo Pizos bokšto dar kelias minutes viskas kreiva atrodė  lotuliukas.gif
user posted image
Nors gal geriau nesukta, ką?

Niu man zinok,kazkaip tamsokoka...Del to pasvirimo..man kazkaip nekliuna..Bet palaukim,gal yzvalgieji tars zodi.Nors nuotrauka nekabina.Tamsu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 02, 17:13)
woba.A kurioj vietoj Acdsee randas?kad mane,kur...ne nezinau,kur ieskot..Aciu uz info.Nereiktu gi ne instalinet kazko...jei viskas yr toj ACD

Jei pas tave atidaro perziuros langa, be koreguojamu irankiu, tai
kai atsidarai nuotrauka spaudi desinej pusej virsuje langeli "Full viewer" Atsidarys nuotrauka koreaguojamame lange, tada file > properties ir atsiras desinej pusej juosta su visais parametrais. Ju ten daugiau nei reikia smile.gif
Atsakyti
Kodel mano summary nerodo ISO ? help.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 02, 18:13)
Niu man zinok,kazkaip tamsokoka...Del to pasvirimo..man kazkaip nekliuna..Bet palaukim,gal yzvalgieji tars zodi.Nors nuotrauka nekabina.Tamsu ir tiek.

Man ir įdomu tokio tipo nuotraukose, kai akcentuojami kontūrai, vaizdelis turi visiškai tamsus būti ar gali ir turi matytis šis tas, kaip kolonos, šaligatvis...? Ir kokie parametrai geriausi? Čia jau kaip naktinė skaitos?
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 02, 17:06)
O apie ryškumą, spalvas, geriausius fotkinimo parametrus dar nedaug nutuokiu, vuot  ax.gif

drinks_cheers.gif vuot ir man tas pats, pyškinu ant auto dažniausiai ir viskas ax.gif , irnesakyk.gif tas F irgi pats pasidaro kažkaip g.gif
...reikės kažką nustatinėt, kad turėčiau ką parašyt rolleyes.gif
Su programėle kai kada... ax.gif

pioneer.gif ateityje viskas bus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 02 gegužės 2007 - 17:46
QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 02:46)
Cia kaip saules oaze tamsiame miske  thumbup.gif . Grazus vaizdelis  smile.gif
O del muilines tai nemanau kad cia trukumas  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
ne, neturiu nieko pries muilines.... schmoll.gif pati jas naudojau gana ilgai, cia tik del to parasiau, kad jau nebeturiu to fotiko, i LT iskeliavo jis, kai nusipirkau Canon..... biggrin.gif o turejau Kodak EasyShare Z740 berods.... g.gif jau net pamirsau blush2.gif nebuvo is miniaturiniu, o ir fotkes gana neblogas dare biggrin.gif man daug ir nereikia is tiesu.... ax.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 05 02, 09:20)
Įžvelgsim. Nuotraukoje nėra dominuojančio objekto. Tokio, už kurio žvilgsnis užsikabintų žvilgtelėjus į nuotrauką.

aiskumelis 4u.gif bet man si nuotrauka siaip kazkodel tai miela paciai.... net negaliu paaiskint kodel.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 02, 17:44)
Man ir įdomu tokio tipo nuotraukose, kai akcentuojami kontūrai, vaizdelis turi visiškai tamsus būti ar gali ir turi matytis šis tas, kaip kolonos, šaligatvis...? Ir kokie parametrai geriausi? Čia jau kaip naktinė skaitos?

Nesiziuri ir didele. Per sunkus kairys apatinis kampas. Nezinau, gal saule kiek auksciau budama pataisytu padeti, o gal ir ne.
Kas liecia konturu akcentavima, tai cia kaip pati nori. Nori rodyt detales, rodyk, nenori - irgi gerai. Svarbu, kad kompozicija "grotu". Kai objektas visiskai tamsus, kompozicija sukurti vien siluetais nera paprasta.
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 05 02, 17:50)
aiskumelis  4u.gif bet man si nuotrauka siaip kazkodel tai miela paciai.... net negaliu paaiskint kodel....  schmoll.gif

Taip jau buna. Dazniausiai del to, kad mes ta vaizdeli matem patys. Sugalvojom parodyt kitiems, o jie rupuzes nemato to, ka mes noretume, kad jie matytu. Matyt ju atmintyje nera to vaizdo, del to jie mato tik tai kas parodyta biggrin.gif As taip manau
Atsakyti