PRIE NUOTRAUKOS RASOM PARAMETRUS:
PROGRAMA su kuria buvo fotografuota, ISO, diafragma, islaikymas, w/b ir kas pakoreaguota su PS. Pamineti, jei nuotrauka konkursui.
KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau!
Aciu uz demesi
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 14:07)
a čia kur taip yra?
Cia Izraelis Ir dar dvi dykumos (nekonkursines), bet jei kas pakomentuotu, butu
Negevo dykuma, ISO - 100, F/9, 1/320 sek., wb-auto turbut , su PS apkirpta
Judejos dykuma, ISO - 100, F/8, 1/250 sek., wb-auto, su PS apkirpta, patiesinta, pasharpinta
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 15:19)
O dabar man galit sakyt- "eik is cia zinove tu didzioji ":lotuliukas: .
Nea. Atvirksciai - aciu uz issamia kritika. Va ko, bent jau man asmeniskai, reikia. Liaupses ir aikciojimai mokytis nepadeda Netgi tie kurie laiko save nekompetetingais ar per mazai nusimananciais galetu kazka pasakyt. Nebutina buti ekspertu daileje, kad zinoti, patinka tau paveikslas ir noretum ji ant sienos kabint ar ne. Rezkit is peties. Bent jau mane tai tikrai galit det i suns dienas.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 15:23)
PRIE NUOTRAUKOS RASOM PARAMETRUS:
PROGRAMA su kuria buvo fotografuota, ISO, diafragma, islaikymas, w/b ir kas pakoreaguota su PS. Pamineti, jei nuotrauka konkursui.
KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau!
Aciu uz demesi
Aciu uz demesi
Kaltas Pazadu pasitaisyt
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 16:19)
Eilinos iki siol graziausia nuotrauka-gandrai. Bet , deja, grazus tik siuzetas. Persekioja kazkokia beda su spalvu nenaturalumu. Nuotraukos atrodo,lyg isplestos is seno vadovelio. o ta su nespalvotais medziais-kazkoks nesusipratimas.
Gal mano fotikas lievas? O su medžiais man taip gražu
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 16:53)
Nea. Atvirksciai - aciu uz issamia kritika. Va ko, bent jau man asmeniskai, reikia. Liaupses ir aikciojimai mokytis nepadeda
Pritariu, liaupsems yra kita tema
Na jūsų ir tempai, kelias dienas nepasižiūrėk ir jau dvidešimt naujų puslapių
Šiaip ko jūs ten parinatės dėl tų parametrų rašymo. Negi problema įdėtos nuotraukos EXIF informaciją pasižiūrėti? Vienintelis dalykas, kurį vertėtų rašyti -- objektyvas su kuriuo fotografuota. O visa kita yra kuo puikiausiai matoma EXIF'e.
Šiaip ko jūs ten parinatės dėl tų parametrų rašymo. Negi problema įdėtos nuotraukos EXIF informaciją pasižiūrėti? Vienintelis dalykas, kurį vertėtų rašyti -- objektyvas su kuriuo fotografuota. O visa kita yra kuo puikiausiai matoma EXIF'e.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 16:23)
KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau! [/size][/color]
O jei foto dedama ne konkursui? Dar neprisirpau konkursams.
stengsiuos
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 16:53)
Netgi tie kurie laiko save nekompetetingais ar per mazai nusimananciais galetu kazka pasakyt. Nebutina buti ekspertu daileje, kad zinoti, patinka tau paveikslas ir noretum ji ant sienos kabint ar ne. Rezkit is peties.
Tai aš tik taip ir komentuoju tas gražu, tas patinka, o ko nepaminiu, reiškia neužkrito. O apie ryškumą, spalvas, geriausius fotkinimo parametrus dar nedaug nutuokiu, vuot
QUOTE(Cheeky @ 2007 05 01, 22:55)
Labas vakarelis
Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..
Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos
Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..
Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos
Šita liuks. Pustomos smiltelės veža.
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 02, 00:45)
Cheeky ,sveika prisijungus
Man labai tavo pirmoji foto patinka Spalvos nuostabios.
Kuo fotografuoji? ir kokias objektyvais?
Man labai tavo pirmoji foto patinka Spalvos nuostabios.
Kuo fotografuoji? ir kokias objektyvais?
EXIF sako, kad su Pentax K100D, objektyvas spėju, kad DA 18-55mm
QUOTE(wicked @ 2007 05 02, 08:47)
cia ne i jokius konkursus, bet tik taip uzsimaniau parodyt savo viena foto, is pernai metu dar, fotografuota su Kodak muiline, kuri jau seniai istorija.... zinau tik tiek, kad reiktu nuotraukele apkarpyt, bent jau apacia nukirpti, nes per daug tamsu.. ir gal dar kas kokiu negeroviu izvelgsit..
Įžvelgsim. Nuotraukoje nėra dominuojančio objekto. Tokio, už kurio žvilgsnis užsikabintų žvilgtelėjus į nuotrauką.
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 05 02, 08:59)
Lygiai tas pats. Pasižiūri į foto, žvilgsnis niekur neužkimba. Su kompozicija problemos.
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 02, 15:22)
Labai gražu.
QUOTE(fotolama @ 2007 05 02, 16:03)
Na jūsų ir tempai, kelias dienas nepasižiūrėk ir jau dvidešimt naujų puslapių
Siaip tiesos tame yra. Yra netgi tokia speciali miniatiurine programulka (nepamenu pavadinimo, namie naudoju), kuria instaliavus internet exploreryje spaudziant desini klavisa ant nuotraukos galima pasirinkti show exif ir vualia - viskas kaip ant delno. Beda tik ta, kad pas mane po photoshopo niekada exif'o nebelieka. Teks skaityt spauda kaip ji palikt.
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 17:28)
Siaip tiesos tame yra. Yra netgi tokia speciali miniatiurine programulka (nepamenu pavadinimo, namie naudoju), kuria instaliavus internet exploreryje spaudziant desini klavisa ant nuotraukos galima pasirinkti show exif ir vualia - viskas kaip ant delno. Beda tik ta, kad pas mane po photoshopo niekada exif'o nebelieka. Teks skaityt spauda kaip ji palikt.
Nedaryk Save for web.... Daryk Save as.... Tas Save for web pašalina visą EXIF informaciją.
QUOTE(fotolama @ 2007 05 02, 16:32)
Nedaryk Save for web.... Daryk Save as.... Tas Save for web pašalina visą EXIF informaciją.
Reiks pamegint, ale man atrodo, kad save for web smagiau suspaudzia fotkes.