Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

PRIE NUOTRAUKOS RASOM PARAMETRUS:
PROGRAMA su kuria buvo fotografuota, ISO, diafragma, islaikymas, w/b ir kas pakoreaguota su PS. Pamineti, jei nuotrauka konkursui.

KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau!

Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 15:28
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 14:07)
a čia kur taip yra?

Cia Izraelis ax.gif Ir dar dvi dykumos (nekonkursines), bet jei kas pakomentuotu, butu thumbup.gif

Negevo dykuma, ISO - 100, F/9, 1/320 sek., wb-auto turbut blush2.gif , su PS apkirpta

user posted image

Judejos dykuma, ISO - 100, F/8, 1/250 sek., wb-auto, su PS apkirpta, patiesinta, pasharpinta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 15:19)
O dabar man galit sakyt- "eik is cia zinove tu didzioji ":lotuliukas:  lotuliukas.gif  blush2.gif .

Nea. Atvirksciai - aciu uz issamia kritika. Va ko, bent jau man asmeniskai, reikia. Liaupses ir aikciojimai mokytis nepadeda 4u.gif Netgi tie kurie laiko save nekompetetingais ar per mazai nusimananciais galetu kazka pasakyt. Nebutina buti ekspertu daileje, kad zinoti, patinka tau paveikslas ir noretum ji ant sienos kabint ar ne. Rezkit is peties. Bent jau mane tai tikrai galit det i suns dienas.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 15:23)
PRIE NUOTRAUKOS RASOM PARAMETRUS:
PROGRAMA su kuria buvo fotografuota, ISO, diafragma, islaikymas, w/b ir kas pakoreaguota su PS. Pamineti, jei nuotrauka konkursui.

KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau!

Aciu uz demesi  4u.gif

Kaltas blush2.gif Pazadu pasitaisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 02, 16:19)
Eilinos iki siol graziausia nuotrauka-gandrai. Bet , deja, grazus tik siuzetas. Persekioja kazkokia beda su spalvu nenaturalumu. Nuotraukos atrodo,lyg isplestos is seno vadovelio. o ta su nespalvotais medziais-kazkoks nesusipratimas.

pomidorai2.gif cray.gif Gal mano fotikas lievas? verysad.gif O su medžiais man taip gražu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 gegužės 2007 - 15:59
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 16:53)
Nea. Atvirksciai - aciu uz issamia kritika. Va ko, bent jau man asmeniskai, reikia. Liaupses ir aikciojimai mokytis nepadeda  4u.gif

Pritariu, liaupsems yra kita tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na jūsų ir tempai, kelias dienas nepasižiūrėk ir jau dvidešimt naujų puslapių blink.gif

Šiaip ko jūs ten parinatės dėl tų parametrų rašymo. Negi problema įdėtos nuotraukos EXIF informaciją pasižiūrėti? Vienintelis dalykas, kurį vertėtų rašyti -- objektyvas su kuriuo fotografuota. O visa kita yra kuo puikiausiai matoma EXIF'e.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 16:23)
KITAIP PRASOM NUOTRAUKU NEKOMENTUOTI!!! Atrodo toks susitarimas buvo seniau, kazkodel visiem sunku jo laikytis. Todel palaikom vienas kita ir tesiam toliau! [/size][/color]

O jei foto dedama ne konkursui? Dar neprisirpau konkursams.
pioneer.gif stengsiuos smile.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 16:53)
Netgi tie kurie laiko save nekompetetingais ar per mazai nusimananciais galetu kazka pasakyt. Nebutina buti ekspertu daileje, kad zinoti, patinka tau paveikslas ir noretum ji ant sienos kabint ar ne. Rezkit is peties.

Tai aš tik taip ir komentuoju blush2.gif doh.gif tas gražu, tas patinka, o ko nepaminiu, reiškia neužkrito. O apie ryškumą, spalvas, geriausius fotkinimo parametrus dar nedaug nutuokiu, vuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky @ 2007 05 01, 22:55)
Labas vakarelis  mirksiukas.gif

Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..  4u.gif

Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos  ax.gif  blush2.gif

user posted image

Šita liuks. Pustomos smiltelės veža.

QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 02, 00:45)
Cheeky ,sveika prisijungus 4u.gif
Man labai tavo pirmoji foto patinka wub.gif  Spalvos nuostabios.

Kuo fotografuoji? ir kokias objektyvais? ax.gif

EXIF sako, kad su Pentax K100D, objektyvas spėju, kad DA 18-55mm

QUOTE(wicked @ 2007 05 02, 08:47)
cia ne i jokius konkursus, bet tik taip uzsimaniau parodyt savo viena foto, is pernai metu dar, fotografuota su Kodak muiline, kuri jau seniai istorija....  rolleyes.gif zinau tik tiek, kad reiktu nuotraukele apkarpyt, bent jau apacia nukirpti, nes per daug tamsu.. ir gal dar kas kokiu negeroviu izvelgsit..  biggrin.gif
user posted image

Įžvelgsim. Nuotraukoje nėra dominuojančio objekto. Tokio, už kurio žvilgsnis užsikabintų žvilgtelėjus į nuotrauką.

QUOTE(KLEVELIS @ 2007 05 02, 08:59)
Labutis  4u.gif
Pamačiau labai gražių nuotraukų ir aš kelias įdėsiu
user posted image

user posted image

user posted image

Lygiai tas pats. Pasižiūri į foto, žvilgsnis niekur neužkimba. Su kompozicija problemos.

QUOTE(VilmKa @ 2007 05 02, 15:22)
Prašau blush2.gif
Tarp dangaus ir žemės 2  smile.gif
user posted image

Labai gražu.
Atsakyti
O kodėl VilmKos arklys gražu, o mano gandrai- nevykę unsure.gif . Man tikrai tas arklys- labai graži foto, nors ir arklys labai jau neryškus. Aš nuoširdžiai klausiu, nes noriu klaidas suprasti. Va pabandžiau nespalvotus gandrus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 02 gegužės 2007 - 16:27
QUOTE(fotolama @ 2007 05 02, 16:03)
Na jūsų ir tempai, kelias dienas nepasižiūrėk ir jau dvidešimt naujų puslapių  blink.gif

Šiaip ko jūs ten parinatės dėl tų parametrų rašymo. Negi problema įdėtos nuotraukos EXIF informaciją pasižiūrėti? Vienintelis dalykas, kurį vertėtų rašyti -- objektyvas su kuriuo fotografuota. O visa kita yra kuo puikiausiai matoma EXIF'e.

Siaip tiesos tame yra. Yra netgi tokia speciali miniatiurine programulka (nepamenu pavadinimo, namie naudoju), kuria instaliavus internet exploreryje spaudziant desini klavisa ant nuotraukos galima pasirinkti show exif ir vualia - viskas kaip ant delno. Beda tik ta, kad pas mane po photoshopo niekada exif'o nebelieka. Teks skaityt spauda kaip ji palikt.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 17:28)
Siaip tiesos tame yra. Yra netgi tokia speciali miniatiurine programulka (nepamenu pavadinimo, namie naudoju), kuria instaliavus internet exploreryje spaudziant desini klavisa ant nuotraukos galima pasirinkti show exif ir vualia - viskas kaip ant delno. Beda tik ta, kad pas mane po photoshopo niekada exif'o nebelieka. Teks skaityt spauda kaip ji palikt.

Nedaryk „Save for web...“. Daryk „Save as...“. Tas „Save for web“ pašalina visą EXIF informaciją.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 05 02, 16:32)
Nedaryk „Save for web...“. Daryk „Save as...“. Tas „Save for web“ pašalina visą EXIF informaciją.

Reiks pamegint, ale man atrodo, kad save for web smagiau suspaudzia fotkes.
Atsakyti