Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 14:03)

Geras kadras. Nebandei padaryt dramatiskesnio dangaus? Ir gal siuo atveju b/w

aciuks.gif , pabandžiau į nespalvotą paverst, juodai dramatiška gavosi...

Pasiūliau šią temą rolleyes.gif , o paskui pati nete žiūrinėjau peizažo nuotraukų , hm kur peizažas, o kur jau nebe... pasirodo gana plati tema (jei gerai supratau), manau peizažą galima padaryt ir būnant mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
Silwio ka manai apie mano menuli? Kazkur padariau apie 7 nuotraukas kol pradejo rysketi menulio rastai, o tada dar bandziau vis visokius variantus, kad tie rastai butu kuo ryskesni smile.gif Labai greitai tas menulis juda ir toks siek tiek paplaukes vis iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 02, 13:57)
aciuks.gif , pabandžiau į nespalvotą paverst, juodai dramatiška gavosi...

Pasiūliau šią temą rolleyes.gif , o paskui pati nete žiūrinėjau peizažo nuotraukų , hm  kur peizažas, o kur jau nebe... pasirodo gana plati tema (jei gerai supratau), manau peizažą galima padaryt ir būnant mieste mirksiukas.gif

Galima paveizet? smile.gif

Pavarciau wikipedia - lyg ir yra samprata landscape architecture, bet ar tai galima vadinti peizazu taip ir neaisku. Manau kaip temos autore tars, taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 02, 14:53)
Tebūnie....... Bile kas.

Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 14:05)
Silwio ka manai apie mano menuli? Kazkur padariau apie 7 nuotraukas kol pradejo rysketi menulio rastai, o tada dar bandziau vis visokius variantus, kad tie rastai butu kuo ryskesni smile.gif Labai greitai tas menulis juda ir toks siek tiek paplaukes vis iseina  doh.gif

Nieko neparasiau, net tai tik menulis smile.gif o nufotografuota gana teisingai. Ta prasme, kad islaikymas 1/500 ir diafragma panasiai. As gal kiek diafragma pridaryciau. Bent iki f/9. Siaip 1/500 per akis uztenka ir menulio ir ranku judejimui sustabdyt. Diafragma kalta manau. Pabandyk paspaust.
Atsakyti
Sorry, bet man nei pirma, nei antra  schmoll.gif Vienoj spalvos "vezi varo", kitoj nieko nematau. Mano grynai subjektyvi nuomone - jei nuotrauka nevykus, tai b/w ar sepia is jos nepadarys darbo, kuri galima vadinti "menu".

Vakaro kaime uzmanymas geras, bet reikejo pavaiksciot aplink ir paieskot geresnes kompozicijos.

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 14:16)
Nieko neparasiau, net tai tik menulis smile.gif o nufotografuota gana teisingai. Ta prasme, kad islaikymas 1/500 ir diafragma panasiai. As gal kiek diafragma pridaryciau. Bent iki f/9. Siaip 1/500 per akis uztenka ir menulio ir ranku judejimui sustabdyt. Diafragma kalta manau. Pabandyk paspaust.

As ne ta programa parasiau, diafragma palikau ant automatikos, tai praktiskai ant visu state jis 5.6 (daugiau ir nebeatsivertu - maximumas) Nezinau kodel tiek jis state. Reikes pabandyt mirksiukas.gif dar paexpermentuoti rolleyes.gif DEKUI uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 15:12)
Galima paveizet? smile.gif

Prašau blush2.gif
Tarp dangaus ir žemės 2 smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 14:21)
As ne ta programa parasiau, diafragma palikau ant automatikos, tai praktiskai ant visu state jis 5.6 (daugiau ir nebeatsivertu - maximumas) Nezinau kodel tiek jis state. Reikes pabandyt  mirksiukas.gif  dar paexpermentuoti  rolleyes.gif  DEKUI uz pastabas  4u.gif

Daugiau atidarinet ir nereikia. Kaip tik uzdaryt. Beveik visi objektyvai (o ypac pigesni) maksimalu ryskuma rodo prie f/9-f/11.

QUOTE(VilmKa @ 2007 05 02, 14:22)
Prašau blush2.gif
Tarp dangaus ir žemės 2  smile.gif
user posted image

man sita kokius 186 kartus geriau ziurisi thumbup.gif aciu
Atsakyti
Sveiki,jūsų diskusijose nedalyvauju,bet norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie mano fotografuotą mėnulį,kogero padauginau su priartinimu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 14:02)
labai rekomenduočiau keliuką Nr. 258  mirksiukas.gif  didžiausią įspūdį paliko.
čia gali paskaityt vienos forumietės temą. ir ten aš kelias nuotraukas įmečiau to keliuko.
http://www.supermama...?...36126&st=80

Supratau mirksiukas.gif
Buvau jau toje temoje ir netgi trobelę kalnuose nuciokinau (patiko labai) lotuliukas.gif Tik tada neįsidėmėjau niko, kas įdėjo.

Siaip as apie kita nuotrauka rasiau  tongue.gif

Jo jo, apie kitą biggrin.gif
Taisausi ir įdedu dyyyyyydelę. Tikiuosi ne perdaug didelę?
user posted image
Senai iš fotiko išimta, tai duomenų nežinau. Fotkinta Olympus c8080

Bandžiau PS pasukti pora laipsnių, nes nelabai patiko tas horizontas, kur kairėje ir apskritai po kreivo Pizos bokšto dar kelias minutes viskas kreiva atrodė lotuliukas.gif
user posted image
Nors gal geriau nesukta, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 02 gegužės 2007 - 15:10
Prilos saka kaip saka. Gal metodiskai ir teisinga, bet neidomi.
Roolys konkursine nuotrauka man grazi. Ir dar "uzvelka" , kad visai netaisyta. Tvarkinga. Skaidrus melynumas. 4u.gif
p.s. ISO 80-ar nesuklydai?
Eilinos iki siol graziausia nuotrauka-gandrai. Bet , deja, grazus tik siuzetas. Persekioja kazkokia beda su spalvu nenaturalumu. Nuotraukos atrodo,lyg isplestos is seno vadovelio. o ta su nespalvotais medziais-kazkoks nesusipratimas. Sekmes mokantis:4u:
Rimulkos ezeriukas zavi. O zavi spalvinis spektras bei ramybe.
Silwio. Geriausiai vertinciau ta ,kur su veliava. Tik tos veliavos ten nelabai reikia lotuliukas.gif Akys kimba uz virsutiniu pusaiciu,dangaus.O ta zole apacioje su veliava-kaip koks balastas.
Patiko ir suoliukas. Ramantycno.Bet kazkaip nesiziurimai icentrinta... Nukirpciau siek tiek kaires. Vistiek ten ner i ka ziuret 4u.gif O vaizdzialis thumbup.gif
VilmKos arkliukas-simpatiskas. Minimalistinis.gal siek tiek perdiem minimalistinis.Ir tas dangus toks lekstas. Nu gi galejo kokis audros debesiuks uzplaukt, ar zidryne negejiska but... tada gal ir minimalizmas nenuobodus but. Grazu, bet neintriguoja 4u.gif
Cheeky Mano pagarba tavo smiltims. thumbup.gif
Roolys, grazi toji nenuspalvinta. Bet daugiau nieko pasaskyt negaliu. Tai galima sakyt, kad antrame puslapyje jos jau neprisiminsiu 4u.gif
Kleveli.Atrodo, kad atpazinau vieta.Panemune. Taip? O foto, tai tik vietos atpazinimui gali idet. Labai naudinga pradziai pirmuju temu pirmuosius psl. perskaityt. Ten daug geru patarimu. .Dziaugiuos, kad prisijungei. Tikiuos tai, ka cia rasi tau bus naudinga 4u.gif
Labradoriuke. Nu tikrai menulis 4u.gif
ajas Vietoves nuostabios, fotkes-ne ax.gif Zinau,kad ta vietele link vakaro labai grazi pasidaro 4u.gif
Paidalinau savo akimis...
O dabar man galit sakyt- "eik is cia zinove tu didzioji ":lotuliukas: lotuliukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 02 gegužės 2007 - 15:21