Prilos saka kaip saka. Gal metodiskai ir teisinga, bet neidomi.
Roolys konkursine nuotrauka man grazi. Ir dar "uzvelka" , kad visai netaisyta. Tvarkinga. Skaidrus melynumas.
p.s. ISO 80-ar nesuklydai?
Eilinos iki siol graziausia nuotrauka-gandrai. Bet , deja, grazus
tik siuzetas. Persekioja kazkokia beda su spalvu nenaturalumu. Nuotraukos atrodo,lyg isplestos is seno vadovelio. o ta su nespalvotais medziais-kazkoks nesusipratimas. Sekmes mokantis:4u:
Rimulkos ezeriukas zavi. O zavi spalvinis spektras bei ramybe.
Silwio. Geriausiai vertinciau ta ,kur su veliava. Tik tos veliavos ten nelabai reikia

Akys kimba uz virsutiniu pusaiciu,dangaus.O ta zole apacioje su veliava-kaip koks balastas.
Patiko ir suoliukas. Ramantycno.Bet kazkaip nesiziurimai icentrinta... Nukirpciau siek tiek kaires. Vistiek ten ner i ka ziuret

O vaizdzialis
VilmKos arkliukas-simpatiskas. Minimalistinis.gal siek tiek perdiem minimalistinis.Ir tas dangus toks lekstas. Nu gi galejo kokis audros debesiuks uzplaukt, ar zidryne negejiska but... tada gal ir minimalizmas nenuobodus but. Grazu, bet neintriguoja
Cheeky Mano pagarba tavo smiltims.
Roolys, grazi toji nenuspalvinta. Bet daugiau nieko pasaskyt negaliu. Tai galima sakyt, kad antrame puslapyje jos jau neprisiminsiu
Kleveli.Atrodo, kad atpazinau vieta.Panemune. Taip? O foto, tai tik vietos atpazinimui gali idet. Labai naudinga pradziai pirmuju temu pirmuosius psl. perskaityt. Ten daug geru patarimu. .Dziaugiuos, kad prisijungei. Tikiuos tai, ka cia rasi tau bus naudinga
Labradoriuke. Nu tikrai menulis
ajas Vietoves nuostabios, fotkes-ne

Zinau,kad ta vietele link vakaro labai grazi pasidaro

Paidalinau savo akimis...
O dabar man galit sakyt- "eik is cia zinove tu didzioji ":lotuliukas:

.