Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

labradoriuke, drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Elina juodai baltoj man panasiau i ziema, o spalvotoj i pavasari - ankstyva vasara, jinai daug siltesne. Cia tik is technines puses sakau, o bendrai paemus, man nelabai jinai kalba.
Atsakyti
As daug peizazu turiu, bet namu darbu sia savaite matyt nespesiu padaryt, nes reik is miesto issikapstyt, kad rast ka fotkinti, o tam laiko nelabai nusimato verysad.gif

Cia pora is paskutinio pasivazinejimo:
ISO- 100, F/8, 1/250 sek.
user posted image

ISO- 100, F/9, 1/320 sek.
user posted image
cia spalvas reiktu taisyti g.gif

O daugiausia peizazu turiu is dykumos, nes labai ja myliu wub.gif Jau keleta rodziau anksciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 02 gegužės 2007 - 12:59
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 10:48)
pernai iš Norvegijos tokių nuotraukų parsivežiau. nuo

Kokiose vietovėse buvai? ax.gif Dabar domina viskas, kas su Norvegija susiję biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas.
Esu naujoke, norinti prisijungti prie kompanijos. Ar priimsit? smile.gif
Papildyta:
http://i140.photobuc...da/DSC_0492.jpg

http://i140.photobuc...da/DSC_0399.jpg

Nuotraukoms nieko nedaryta (nelabai laiko turiu photoshopinti).
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 02, 13:45)
Kokiose vietovėse buvai? ax.gif Dabar domina viskas, kas su Norvegija susiję  biggrin.gif

mūsų maršrutas buvo nuo Stokholmo iki Trondheimo. ten diedai pažvejojo 3 dienas prie Hitros salos, o tada jau leidomės žemyn - Atlanto kelias, Geirangeris, Trolių kelias, Bergenas, Oslas ir vėl Stokholmas. ir labai rekomenduočiau keliuką Nr. 258 mirksiukas.gif didžiausią įspūdį paliko.
čia gali paskaityt vienos forumietės temą. ir ten aš kelias nuotraukas įmečiau to keliuko.
http://www.supermama...?...36126&st=80

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 01, 19:57)
Aš peizažui turiu tokią, prieš porą dienų fotografavau. Bet dar bandysiu, gal pavyks geriau
Ir tokią, tuo pat metu daryta. Man šita labai patinka

Sorry, bet man nei pirma, nei antra schmoll.gif Vienoj spalvos "vezi varo", kitoj nieko nematau. Mano grynai subjektyvi nuomone - jei nuotrauka nevykus, tai b/w ar sepia is jos nepadarys darbo, kuri galima vadinti "menu".

QUOTE(VilmKa @ 2007 05 01, 21:15)
Aš ir klaidžiojau... tik po dzūkijos laukus
Tarp dangaus ir žemės.

Geras kadras. Nebandei padaryt dramatiskesnio dangaus? Ir gal siuo atveju b/w

QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 21:18)
man vėliava ir trobelė labai patiko  thumbup.gif . dviese ir labai tokia romantiška. gal gali paramentrus nurodyt? bent jau pirmos ir paskutinės. su PS dailinai nors kiek?

PS tik resize ir smart sharpen. Nikon Capture NX veliava ir dangu kiek "patempiau". Parametrus parasysiu vakare.

QUOTE(Cheeky @ 2007 05 01, 21:55)
Labas vakarelis

Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..

Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos

Pustomas smelis atrodo idomiai, bet ta saka fone trukdo. Antra ir trecia ziurisi tvarkingai, bet paprastos labai. Ta prasme niekas zvilgsnio nekabina.

QUOTE(zuvialia @ 2007 05 02, 01:29)
silwio,mano visiskai megejiskai akiai kazkaip noris siektiek maziau sharpo nuotraukiukuose.Nors ta,kur sukritot unt suolo labai super duper.

Nebus maziau sarpo lotuliukas.gif Peizazuose turi matytis detales. Mano akis taip pat grynai megejiska ir nuomone subjektyvi mirksiukas.gif

QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 06:13)
Imesiu savo svyturiuka nanuspalvinta. Labai jau man patinka nespalvotumas

O man ne lotuliukas.gif Nuotrauka plokscia. Reikia kontrasto gal daugiau ir kompozicijos idomesnes. Mano galva sepia is viso yra "pseudo" menas

QUOTE(Starburst @ 2007 05 02, 07:32)
Sillwio, trobelė fantastiška Čia daugiau apie vietą, nei apie foto. Dar neturiu tiek kompetencijos, taigi tik pastebiu, kas "užkabina"

Aciu nors uz vieta lotuliukas.gif

QUOTE(KLEVELIS @ 2007 05 02, 07:59)

schmoll.gif Neuzkliuvo zvilgsnis nors tu ka. Antras upes vingis (kur su automobiliais) gal ir uzkabintu, jeigu butu isbaigta. Tesk toliau.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 08:59)
Prila Silwio atrase, kad nuotrauka yra labai mazyte ir nieko nesimato.

Siaip as apie kita nuotrauka rasiau tongue.gif

QUOTE(Elina @ 2007 05 02, 10:36)
Aš užvakar irgi mėnulį fotografavau. Delčia dar buvo
O čia irgi vakaras mano kaime

Menuli fotografuot nelengva, o jeigu dar i kadra nori kazka kita italpint, tada jau visai ne pyragai. Nesistebiu, kad nepavyko. Tesk bandymus 4u.gif

Vakaro kaime uzmanymas geras, bet reikejo pavaiksciot aplink ir paieskot geresnes kompozicijos.

Va tai dejau siandien lotuliukas.gif Priimkit kritika kaip paskatinima. Pastaruoju metu kazkaip viskas visiems grazu, o taip tikrai nera. Ta prasme, kad tobulet visiems yra kur.
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 05 02, 13:42)
Cia pora is paskutinio pasivazinejimo:
O daugiausia peizazu turiu is dykumos, nes labai ja myliu  wub.gif  Jau keleta rodziau anksciau  rolleyes.gif

mmmdazz... good.gif grožis neišpasakytas. a čia kur taip yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 05 02, 14:03)
Va tai dejau siandien  lotuliukas.gif Priimkit kritika kaip paskatinima. Pastaruoju metu kazkaip viskas visiems grazu, o taip tikrai nera. Ta prasme, kad tobulet visiems yra kur.

na, tu čia ir įsismaginai lotuliukas.gif man patiko.

o negali būti "urbanistinis" peizažas? kur aš dabar viduryje Vilniaus gausiu peizažą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 02 gegužės 2007 - 13:39
Tikrai, kas yra peizazas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 05 02, 14:41)
Tikrai, kas yra peizazas? smile.gif

Peizažas - kūrinys, kuriame atkurtas vietovaizdis; gamtos vaizdas; gamtos reginys, gamtovaizdis, vietovaizdis.

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 14:49)
Peizažas - kūrinys, kuriame atkurtas vietovaizdis; gamtos vaizdas; gamtos reginys, gamtovaizdis, vietovaizdis.

Tiek ir as besimokydama dailes suzinojau (na ir is bendro issilavinimo), bet kas butu peizasas siame konkurse? Su zmonemis, gyvunai, miesto peizasa, gamtos peizasas ....... Bile kas.
Atsakyti