Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Prila @ 2007 05 02, 09:14)
Siaip jau nuotrauka pasididina, tereikia ant jos spustelti  tongue.gif

Bet butu idomu suzinoti kaip ideti iskarto normalaus dydzio foto? Seniau lyg tai per banga dedavo

mirksiukas.gif
Spaudi IMG ir ten nukopijuoji nuotraukos nuoroda.
Atsakyti
Roolys, nuotrauka graži, nors manau, kad trūksta ryškumo.

Wicked , visas negeroves pati įžvelgei biggrin.gif

Klevelis , gražiausia trečioji nuotrauka (horizontą reiktų pateisint). pirmos dvi visai nekabina.

Labradoriuke , tavo mėnulis thumbup.gif čia juodai balta foto? ar čia tik taip atrodo.

Prila , sorry, bet man nelabai ta nuotrauka. kompoziciškai viskas OK, bet šakos kaip šakos.

Cheeky man ta pirmoji faina thumbup.gif . labai spalvos gražios. ir antroji nuotrauka man visai patiko.

Prašymas kai dedat nuotraukas konkursui, prašau užrašykit, kad tai yra konkursui. aš po to spėlioju, ar čia konkursinė, ar nekonkursinė biggrin.gif ir pritariu Labradoriukei. visai pamiršom rašyt nuotraukų parametrus nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 02 gegužės 2007 - 09:36
QUOTE(Cheeky @ 2007 05 01, 21:55)
Labas vakarelis  mirksiukas.gif

Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..  4u.gif

Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos  ax.gif  blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Man tai visos grazios, bet pirma ir trecia turi tokio grozio is vidaus mirksiukas.gif , tai jos man labiau. O ir tas smeliukas pirmojoj tai thumbup.gif , reiks ir man kazka pabandyt su pustomu smeliuku kai busiu prie smeletos juros rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 09:25)
Roolys, nuotrauka graži, nors manau, kad trūksta ryškumo.

Aha pastebejau, bet cia jau manau ir vanduo galejo paveikt, nes virs vandens istikro buvo matomas rukas. Tai gerai matosi mano priestai detose foto, kai namas stovintis truputi arciau ryskesnis negu uz jo esami kalnai. Manau galesiu perfotografuot ta kadra is ryto anksti kai oras saltas ir rukas pakyla labai nedaug virs vandens g.gif , gal net grazesniu spalvu isgausiu nuo kylancios saules.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 02 gegužės 2007 - 09:36
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 11:25)

Prila , sorry, bet man nelabai ta nuotrauka. kompoziciškai viskas OK, bet šakos kaip šakos.

Nu va , kas kita smile.gif Kritika irgi gerai mirksiukas.gif
Cheeky, man tai labai patinka 1 ir 3 thumbup.gif Kaip ir sakiau visokie pagaliai sakaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 05 02, 07:47)
cia ne i jokius konkursus, bet tik taip uzsimaniau parodyt savo viena foto, is pernai metu dar, fotografuota su Kodak muiline, kuri jau seniai istorija....  rolleyes.gif zinau tik tiek, kad reiktu nuotraukele apkarpyt, bent jau apacia nukirpti, nes per daug tamsu.. ir gal dar kas kokiu negeroviu izvelgsit..  biggrin.gif
user posted image

Cia kaip saules oaze tamsiame miske thumbup.gif . Grazus vaizdelis smile.gif O del muilines tai nemanau kad cia trukumas mirksiukas.gif . Tokiem vaizdam dedamiem i interneta geros muiline uztenka per akis cool.gif , ir dar privalumas kad nereikia daug investiciju objektyvam ir t.t. Zinoma jei muiline turi gera zoom ir macro funkcijas mirksiukas.gif
As irgi fotografuoju su muiline. Na nevisai kisenine bet ...... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 10:40)
Aha pastebejau, bet cia jau manau ir vanduo galejo paveikt, nes virs vandens istikro buvo matomas rukas. Tai gerai matosi mano priestai detose foto, kai namas stovintis truputi arciau ryskesnis negu uz jo esami kalnai. Manau galesiu perfotografuot ta kadra is ryto anksti kai oras saltas ir rukas pakyla labai nedaug virs vandens  g.gif , gal net grazesniu spalvu isgausiu nuo kylancios saules.

suprantu, apie ką šneki smile.gif . pernai iš Norvegijos tokių nuotraukų parsivežiau. nuo Švedijos pakrančių irgi tokios išėjo kaip per rūką.
arba būna kad mažinant nuotrauką nukenčia jos kokybė.

Prila , tikiuos, kad nenusiminei labai mirksiukas.gif fotografuok toliau ir dėk čia. visi mes mokomės.
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 10:46)
As irgi fotografuoju su muiline. Na nevisai kisenine bet ......  cool.gif

bet tai tuoj tokįįįį fotiką turėsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 01, 19:57)
Ir tokią, tuo pat metu daryta. Man šita labai patinka blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Sita man grazi thumbup.gif , gal kad juodai balta mirksiukas.gif . O ir kompozicija manau visai vykusi smile.gif .

Panasu kad ziema butu g.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 09:48)
bet tai tuoj tokįįįį fotiką turėsi  wub.gif

ax.gif Kaip cia pasakius, as jau ji ir turiu tik va objektyvam reiks taupyt doh.gif o ir pirkt nesinori pirmo pasitaikiusio g.gif . Tai pradesiu mokintis su juo ne greit dar rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 02 gegužės 2007 - 09:49
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 09:46)
Vakar pabandziau nufotografuot menuli.

Aš užvakar irgi mėnulį fotografavau. Delčia dar buvo smile.gif
user posted image
O čia irgi vakaras mano kaime smile.gif
user posted image
Atsiprašau, kad nerašau nustatymų, nes niekuomet jų nerandu, kas kartą nusistatau būtent tai nuotraukai, o po to pamirštu blink.gif . O ir mano nuotraukos- menkai vertos dėmesio, tai, manau, ir nustatymai jūsų nesudomins blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 05 02, 10:55)
Sita man grazi  thumbup.gif , gal kad juodai balta  mirksiukas.gif . O ir kompozicija manau visai vykusi  smile.gif .

Panasu kad ziema butu  g.gif

Roolys, ačiū 4u.gif . Bet čia tikrai pavasaris smile.gif . Va originalas
user posted image
Atsakyti
Elina, o kam tu mėnulį taip į kampą nugrūdai? tongue.gif
kažkas buvo įmetęs nuorodą programos, kuri parodo nuotraukos nustatymus. šita berods.
http://www.opanda.co...exif/index.html

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 12:08)
Elina, o kam tu mėnulį taip į kampą nugrūdai?  tongue.gif 
kažkas buvo įmetęs nuorodą programos, kuri parodo nuotraukos nustatymus. šita berods. 
http://www.opanda.co...exif/index.html

smile.gif visaip tūpčiojau, kad tą šaką kadre gaučiau smile.gif , mėnulis aukštai buvo, tai va gavau ką gavau blush2.gif
Atsakyti
tokiu atveju daugiau šakų ir mėnulio žemiau. bent jau man taip atrodo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 02, 09:25)
Labradoriuke , tavo mėnulis  thumbup.gif čia juodai balta foto? ar čia tik taip atrodo.

Prašymas  kai dedat nuotraukas konkursui, prašau užrašykit, kad tai yra konkursui. aš po to spėlioju, ar čia konkursinė, ar nekonkursinė  biggrin.gif ir pritariu Labradoriukei. visai pamiršom rašyt nuotraukų parametrus  nono.gif

Jinai buvo tokia, bet dar del visa ko padariau garantuotai juodai balta g.gif
Galiu idet ir originaliu spalvu.

Didesne atsakomybe uz nuotraukas kurias deda ir vis gi parametrai is niekur neatsiranda - juos reikia surasyt, tai gal kiti ides tik pacias paciausias, o ne bileka doh.gif Po 3 panasias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 12:30