Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Elina @ 2007 05 01, 20:57)
Aš peizažui turiu tokią, prieš porą dienų fotografavau. Bet dar bandysiu, gal pavyks geriau unsure.gif

pirmos foto spalvos kažkokios nenatūralios atrodo. kas čia man su tom spalvom šiandien doh.gif
o antroj nuotraukoj akcento trūksta ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 05 01, 22:00)
Taigi, keletas peizažų iš savaitgalio klaidžiojimų po Skåne - taip vadinamas pietinės Švedijos regionas.

man vėliava ir trobelė labai patiko thumbup.gif . dviese ir labai tokia romantiška. gal gali paramentrus nurodyt? bent jau pirmos ir paskutinės. su PS dailinai nors kiek?
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif

Priimkit ir mane i besimokanciuju buri.. 4u.gif

Ikeliu kelias vakar darytas nuotraukeles ir laukiu kritikos ax.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cheeky ,sveika prisijungus 4u.gif
Man labai tavo pirmoji foto patinka wub.gif Spalvos nuostabios.

Kuo fotografuoji? ir kokias objektyvais? ax.gif
Atsakyti
Dzineru!!!geras!!tyliai siunciu baliuoneli 4u.gif ir vel nejaugi sausinukas?valiuo!! sveikinu labai labai.As vis laukiau nesulaukiau to tavo profilio pasikeitimo wink.gif

QUOTE(Cheeky @ 2007 05 01, 20:55)
Labas vakarelis  mirksiukas.gif

Priimkit ir mane i besimokanciuju buri..  4u.gif

prijamam.Inpuolei su labai siltais akiai darbeliais.Prasom parasyti kuo potograpuojat ir busite ytraukta mokiniu sarasan.Ir dar pagrindinis reikalavimas paruosti namu darbus wink.gif tiek pradziai.spaudziu letena.

Elina gandrai wub.gif tikrai superiskai soka pas tau foto.Tiesa,ta bateli pamacius su kiausu iskart pagalvojau,kad su kulnu besciau kiausinin,Ale tai galejai padaryt su virtu wink.gif ko pabijojai?
Bite,tavo kiausu nemaciau hihihi.gif ,ale naktines foto labai mano akiai ziuris.. wub.gif kokios razmierkos?praziurejau?ajnu zet...
silwio,mano visiskai megejiskai akiai kazkaip noris siektiek maziau sharpo nuotraukiukuose.Nors ta,kur sukritot unt suolo labai super duper.
roolys,nesikarsciuokite vyriski,ne visi ce jau tokie protyngi esam ir gudrus pakomentuoti fotografiskai[va pvz.as tik isdestau,kas mano akiai ziuris,kas nia.o kaip ten kas turi but pasvire,ar tiesu as gi ne zalio supratimo neturiu,ale to gi ce ir sedziu luzeres kedej,kad kazka ismokciau],ale pakritikuoti kodel nia.Juk skoniu pasidalint galima nia?
rimulka,nepraslysi su atviruku.nepraslysi laugh.gif sviezienos mums reikia [kraujo kraujo hihihi.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 02 gegužės 2007 - 01:31
QUOTE(zuvialia @ 2007 05 02, 01:29)
roolys,nesikarsciuokite vyriski,ne visi ce jau tokie protyngi esam ir gudrus pakomentuoti fotografiskai[va pvz.as tik isdestau,kas mano akiai ziuris,kas nia.o kaip ten kas turi but pasvire,ar tiesu as gi ne zalio supratimo neturiu,ale to gi ce ir sedziu luzeres kedej,kad kazka ismokciau],ale pakritikuoti kodel nia.Juk skoniu pasidalint galima nia?
[kraujo kraujo hihihi.gif ]

OK OK rolleyes.gif tik siaip truputi suregavau del komentaru kurie nelabai sutapo su mano nuomene. Bet tai irgi galima ziuret kaip i kritika kritikai mirksiukas.gif ... O ir as tik naujokas, nezinau normu... <irgi tik siaip kmentuoju

Imesiu savo svyturiuka nanuspalvinta. Labai jau man patinka nespalvotumas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Rimulka, graži tavo ežeriuko akis 4u.gif
Sillwio, trobelė fantastiška bigsmile.gif Čia daugiau apie vietą, nei apie foto. Dar neturiu tiek kompetencijos, taigi tik pastebiu, kas "užkabina" biggrin.gif
Roolys, gražu smile.gif o nespalvotumas net švelnumo suteikia šiai foto.
Ir pasakykite g.gif tos iiiiiiilgos foto, tai čia kaip? Tas šiašioleka unt kiek?

Kaip man patinka šita tema!!! rolleyes.gif
Atsakyti
cia ne i jokius konkursus, bet tik taip uzsimaniau parodyt savo viena foto, is pernai metu dar, fotografuota su Kodak muiline, kuri jau seniai istorija.... rolleyes.gif zinau tik tiek, kad reiktu nuotraukele apkarpyt, bent jau apacia nukirpti, nes per daug tamsu.. ir gal dar kas kokiu negeroviu izvelgsit.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Pamačiau labai gražių nuotraukų ir aš kelias įdėsiu
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vakar pabandziau nufotografuot menuli. Stai kas gavosi. Fotografavau per langa. Labai salta lauke buvo blush2.gif
Programa S; ISO 320; 1/500s; f/5.6; WB auto; PS levels pastumdyti, unsharp ir uzdetas remelis
user posted image

Nepamirskim rasyt parametrus - taip labiau atkreipsim demesi ka naudojam, kas gaunasi ir ka cia dedam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 08:49
QUOTE(Prila @ 2007 05 01, 19:11)
blush2.gif  na laukiu kritikos. Man labai patinka visokie sakaliai ,pagaliai ir...nuogi medziai  rolleyes.gif  Bet fotografuoju laaaabai jau megejiskai  blush2.gif

user posted image

Kai naujoko tai ir nepastebit beee.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Prila Silwio atrase, kad nuotrauka yra labai mazyte ir nieko nesimato.
Rolys man tavo nuotrauka patinka, zalsva spalva ir gi gerai dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 02 gegužės 2007 - 09:02
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 05 02, 10:59)
Prila Silwio atrase, kad nuotrauka yra labai mazyte ir nieko nesimato.
Rolys man tavo nuotrauka patinka, zalsva spalva ir gi gerai dera  thumbup.gif

Siaip jau nuotrauka pasididina, tereikia ant jos spustelti tongue.gif

Bet butu idomu suzinoti kaip ideti iskarto normalaus dydzio foto? Seniau lyg tai per banga dedavo
Atsakyti