Pasikabinėkit prie šitos foto... prašau
sillwio, laimėjo Vilmka. Tema - peizažas.
QUOTE(sillwio @ 2007 05 01, 11:14)
Sveiki visi,
Apsvieskit, kas gi tapo praeitos savaites lyderiu. Kokia sios savaites tema?
As sudalyvaut nespejau, nes pasisuko galimybe pamatyt pietine Svedija ir aplankyt Kopenhaga.
Apsvieskit, kas gi tapo praeitos savaites lyderiu. Kokia sios savaites tema?
As sudalyvaut nespejau, nes pasisuko galimybe pamatyt pietine Svedija ir aplankyt Kopenhaga.
Laimejo Vilmkos kiausinis su plunksna. Sios savaites tema peizazas
Aciu merginos uz sveikinimus
Elina, nuostabi foto su gandrais
Dar patiko Vilmkos ir Roolio foto
Taip pat naktinio miesto antra foto Bites Majos
Sirdis atsigauna tokiu groziu prisiziurejus
Bilekas,kodel tu nori Canon 30D? Ar todel,kad jis igaamziskesnis bus?
O Nikon D70 D80 bodziai irgi plasmasiniai kaip ir Canon EOS 400D?
QUOTE(Starburst @ 2007 05 01, 19:21)
Aciu uz info
Kas liecia foto, tai viska gadina parasas mano galva
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 18:01)
nemoku paiškint. kai saulėtą ar tokią pusiau saulėtą dieną fotkini taip išeina. man trūksta ryškumo ir pačios nuotraukos kokybės. va, mano paskutiniai nevykę pavyzdžiai, nors fotografuota ne prieš saulę.
koks objektyvas? kokie kiti parametrai?
QUOTE(sillwio @ 2007 05 01, 20:24)
Niu čia skirta mano puslapiui buvo, todėl toks parašas Bet jei pasistengus jo nematyti? Kitąkart padarysiu be, special šitai temai
QUOTE(Starburst @ 2007 05 01, 19:29)
Niu čia skirta mano puslapiui buvo, todėl toks parašas Bet jei pasistengus jo nematyti? Kitąkart padarysiu be, special šitai temai
Nuotraukyte maza, todel sunku ka nors dar be paraso iziuret
sveikinimai Vilmkai
peizazu turbut konkursui negalim det, darytu pris menesi?
jei ne tai ta butu nekonkursui, bet ji man patinka
peizazu turbut konkursui negalim det, darytu pris menesi?
jei ne tai ta butu nekonkursui, bet ji man patinka
QUOTE(sillwio @ 2007 05 01, 20:14)
laukiam kaip visada gražių nuotraukų
QUOTE(sillwio @ 2007 05 01, 20:29)
koks objektyvas? kokie kiti parametrai?
objektyvas kitinis.
pirma nuotrauka -diafragmos prioritetas 22, S 1/100. dabar manau, kad su diafragma persistengiau. reikėjo gal bandyt su kokia 16. kažkur skaičiau, kad saulėtą dieną diafragma turi būti 16 - 20
antra nuotrauka - išlaikymo prioritetas S 1/800, F 7.1. bandžiau įvairius variantus.
Sillwio, tark savo žodį. tau padedant fotkint išmoksiu naudojantis tavo patarimais, naktinės foto visai geros gavosi. nežiūrint ten kai kurių dalykų.
Sveikinimai Vilmkai
22 lyg ir daugoka As esant dideliam kontrastui (sauleta diena) diafragma laikau f/9-f/13. Siaip man nuotraukos dar ir kiek per tamsios, t.y. dangus islaikytas gerai, bet del to objekto beveik nematyt. As arba kiek persvieciu dangu (neisdeginu), arba uzsuku poliarizacini filtra. Dar vienas momentas. Fotkinai prie vandens sauleta diena. Manau, kad kaltininkas galetu buti vandens garai ore. Tokiu atveju, zmones kalba, padeda UV filtras, nors as pats nebandziau.
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 20:03)
laukiam kaip visada gražių nuotraukų
objektyvas kitinis.
pirma nuotrauka -diafragmos prioritetas 22, S 1/100. dabar manau, kad su diafragma persistengiau. reikėjo gal bandyt su kokia 16. kažkur skaičiau, kad saulėtą dieną diafragma turi būti 16 - 20
antra nuotrauka - išlaikymo prioritetas S 1/800, F 7.1. bandžiau įvairius variantus.
Sillwio, tark savo žodį. tau padedant fotkint išmoksiu naudojantis tavo patarimais, naktinės foto visai geros gavosi. nežiūrint ten kai kurių dalykų.
objektyvas kitinis.
22 lyg ir daugoka As esant dideliam kontrastui (sauleta diena) diafragma laikau f/9-f/13. Siaip man nuotraukos dar ir kiek per tamsios, t.y. dangus islaikytas gerai, bet del to objekto beveik nematyt. As arba kiek persvieciu dangu (neisdeginu), arba uzsuku poliarizacini filtra. Dar vienas momentas. Fotkinai prie vandens sauleta diena. Manau, kad kaltininkas galetu buti vandens garai ore. Tokiu atveju, zmones kalba, padeda UV filtras, nors as pats nebandziau.