Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(roolys @ 2007 05 01, 17:45)
Smagu kai kitiem patinka fotografijos,  blush2.gif bet ergdves jau nebeidesiu nes toks originalus dydis. Selinau ispaskos ir saudziau kaip paparasas  biggrin.gif . Tai kuri pasitaike is bandos geresniam kadre ta ir pyliau  smile.gif . Ten ju visa banda buvo. Vaikai su mamyte gal 16 ar 19 suskaiciavo  rolleyes.gif
Papildyta:
Skandinaviska gamta ir klimatas man mielas.  blush2.gif

Ar ne per saltas klimatas???? Turbut, salciau nei LT?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 17:47)
Ar ne per saltas klimatas???? Turbut, salciau nei LT?

Na Svedijos siaureje tai salta, bet mes ties viduriu gyvenam, tai klimatas nedaug skiriasi nuo Lietuvos mirksiukas.gif . Na nebent vasaros naktimis beveik nesutemsta. O ziema labai ilgas tamsos laikas. Bet svedai turi tradicijas uzdegti daug zibintu tamsos metu, ziema, tai ta tamsa visai jauki pasirdaro mirksiukas.gif
Atsakyti
roolys kaip gražu... esu buvus švedijos miškuose, tai kokia man ten egzotika tos kyšančios uolos buvo doh.gif eini eini, fit uola prieš nosi, tenka apėjimo ieškot, ne taip kaip LT lipi visur ir užlipi lotuliukas.gif o dar kompasas vietomis nesąmones rodo, stovi vietoj, o rodyklė ratais ratais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 18:34)
Prasom pasakyti kas ne taip bigsmile.gif  g.gif  Nes nieko nelieciau unsure.gif  Ten tokios spalvos...

nemoku paiškint. kai saulėtą ar tokią pusiau saulėtą dieną fotkini taip išeina. man trūksta ryškumo ir pačios nuotraukos kokybės. va, mano paskutiniai nevykę pavyzdžiai, nors fotografuota ne prieš saulę.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Bite maja, supratau bigsmile.gif Pavyzdzius idejai ir pati pamaciau pas save ta pati doh.gif Pirmaja foto net isemiau, nes tikrai... doh.gif
Mano nuotraukos i konkursa nedek....dar reikia dirbti daug biggrin.gif
Atsakyti
bet tai ką daryt, kad taip nesigautų? g.gif atrodo, fotkini tokį gražų vaizdą, o išeina toks niekalas. ypač kadrų iš kelionių gaila.
Atsakyti
roolys bigsmile.gif , o jau pirma kokia thumbup.gif Ir miškeliai wub.gif Norėtųsi pasivaikščioti.

Gal pavyks šiemet iki Norvegijos pavažiuot ax.gif Vis gamta kitokia...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 18:17)
bet tai ką daryt, kad taip nesigautų?  g.gif atrodo, fotkini tokį gražų vaizdą, o išeina toks niekalas. ypač kadrų iš kelionių gaila.

Aha as irgi pastebejau kai fotografuoju labai sauleta diena, tai buna fotografijos kaip isskalbtos g.gif As manau kad cia nustatymu problema g.gif

esu bandes ant S ''shooter'' programos, tai nusistatau islaikyma trumpesni kad foto nesigautu per sviesi, o diafragma fotoaparatas susireguliuoja pats. Tada buna geresne kokybe.

Gal man tik sutapo taip, bet man padejo mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš šiandien į Plungę važiavau, va kokį vaizdelį pamačiau, kol išbėgau jiš mašinos, gandrus išbaidžiau biggrin.gif . Tai kitose liko tik kojos arba sparnai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Elina, kadras kaip iš kino filmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 05 01, 19:56)
Elina, kadras kaip iš kino filmo  thumbup.gif

gaila, kad likimas pameta gražų kadrą, o aš jo normaliai nufotkinti nesugebu verysad.gif
Dar dvi bažnytinės foto ( buvo me ir miške, rinkome vaistažoles, bet žiūriu visos foto nepavyko verysad.gif )
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi,

Apsvieskit, kas gi tapo praeitos savaites lyderiu. Kokia sios savaites tema?
As sudalyvaut nespejau, nes pasisuko galimybe pamatyt pietine Svedija ir aplankyt Kopenhaga.
Atsakyti