na, jūs čia ir prirašėt, kol buvau išvažiavus sveikinimai nugalėtojai
na, pabandžiau vėl fotkint naktį. pasinaudojau Siilwio patarimu ir pasirinkau diafragmos prioritetą. tik kažkaip nepagalvojau į kelionę pasiimti štatyvo tai teko persikreipus ir persisukus fotkint nuo visokių turėklų. išėjo kreivokai
diafragama 7.1
čia nesupratau iš kur atsirado kažkokie atspindžiai viduryje nuotraukos diafragma 9
Bite_maja, LIUX . Ypac antra nuotrauka. Atsvaitai gal nuo kokiu i virsu sviecianciu zibintu? Koki miesta cia mums rodai?
Ką tik praeitą sekmadienį daryta nuotrauka(ir patekus į kitą temą ), man ji iš turimų... labiausiai , nesunkiai dar galiu pabuvot toj vietovėj, tai norėčiau išgirst kritikos, gal ką išeitų pataisyt kitu kadru
NEpykit, kad jūsų nekritikuoju, nes pati esu stipriai "žalia", tai nenoriu perdaug nusišnekėt , o pati kritikos labai laukiu
Bite maja, grazu, bet gerai butu kad nebutu kreiva ipatingai pirmoje foto Antra butu liuks jei ne tie atspindziai Ach...kaip noreciau naktini miesta pafotkinti
VilmKa, grazi tavo paskutine nuotrauka
Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais. Man mano nuotraukose truksta kazkokio akcento...va butent kokios valties Deja nebuvo Ir gaila, kad filtriuko neuzsukau...pamirsau
Dar nebloga vaizdeli turim kalno Mt. Rainier, bet reiketu truputi pavaziuoti kad dar geresni vaizda gauti, todel nededu dar...gal ka per savaitgali "iskepsiu"
Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais. Man mano nuotraukose truksta kazkokio akcento...va butent kokios valties Deja nebuvo Ir gaila, kad filtriuko neuzsukau...pamirsau
Dar nebloga vaizdeli turim kalno Mt. Rainier, bet reiketu truputi pavaziuoti kad dar geresni vaizda gauti, todel nededu dar...gal ka per savaitgali "iskepsiu"
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 18:09)
Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais.
Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais.
Ačiū , gaila, kad tik tiek kritikos
oho... tik vaikščiok ir vaikščiok
... aš tik tokį vaizdzelį... ir tai tik toliau nuo namų , o pastarosiom dienom oras , atrodo dangus griūna
Na stai gryzom is pasivaiksciojimo ir keleta kadru turiu.
Cia palei ezeriuka vaikstinejom truputi :
Sita vaizdeli gal i namu darbus itraukt , Jei tiks i tema peizazas
SONY DSC-H5, 42mm, F/3.5, 1/1000sek, ISO-80 visiskai jokiu pataisymu ar karpymu.
Po to uzsukom i miskeli ir ten pora kadru padariau
O miskelyje ir gyventoju sutikom . Ties jie dar is po ziemos nelabai simpatiski. Kailiukai tokie nusiure. Bet atsisers zolytes ir pagrazes
Nerasinesiu visu parametru nes biski fotografiju nepagailejau idet, tai ir darbo daug, o siaip tai nei vienos nekoregavau ir nekarpiau. Irasiau tik tos, kuri namu darbam skirta
Cia palei ezeriuka vaikstinejom truputi :
Sita vaizdeli gal i namu darbus itraukt , Jei tiks i tema peizazas
SONY DSC-H5, 42mm, F/3.5, 1/1000sek, ISO-80 visiskai jokiu pataisymu ar karpymu.
Po to uzsukom i miskeli ir ten pora kadru padariau
O miskelyje ir gyventoju sutikom . Ties jie dar is po ziemos nelabai simpatiski. Kailiukai tokie nusiure. Bet atsisers zolytes ir pagrazes
Nerasinesiu visu parametru nes biski fotografiju nepagailejau idet, tai ir darbo daug, o siaip tai nei vienos nekoregavau ir nekarpiau. Irasiau tik tos, kuri namu darbam skirta
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 01, 17:22)
oho... tik vaikščiok ir vaikščiok
Aga, patinka man kur gyvenu Ne tik laukine gamta salia, bet ir vaikams zaidimu aiksteles net kelios keli zingsniai nuo namu
Roolys, wow, pirmasis vaizdelis superinis
roolys
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 18:09)
Bite maja, grazu, bet gerai butu kad nebutu kreiva ipatingai pirmoje foto Antra butu liuks jei ne tie atspindziai Ach...kaip noreciau naktini miesta pafotkinti
turėklas kreivas pasitaikė vis graužiuosiu, kad štatyvo nepasiėmiau bet patiko naktį fotografuot.
aha, tavo peizažui kažko trūksta ir su spalvom kažkas ne taip.
Vilmka, man ir patiko tavo nuotrauka
Roolys, labai gražu . gražiausia pirmoji ir trečia nuotraukos gyventojas ir smagiai žiūrisi. tik gal erdvės šiek tiek norisi
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 17:29)
ir su spalvom kažkas ne taip.
Prasom pasakyti kas ne taip Nes nieko nelieciau Ten tokios spalvos...
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 17:29)
Roolys, labai gražu . gražiausia pirmoji ir trečia nuotraukos gyventojas ir smagiai žiūrisi. tik gal erdvės šiek tiek norisi
Smagu kai kitiem patinka fotografijos, bet ergdves jau nebeidesiu nes toks originalus dydis. Selinau ispaskos ir saudziau kaip paparasas . Tai kuri pasitaike is bandos geresniam kadre ta ir pyliau . Ten ju visa banda buvo. Vaikai su mamyte gal 16 ar 19 suskaiciavo
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 17:28)
Roolys, wow, pirmasis vaizdelis superinis
Aciu aciu . Siaip ir as megstu vieta kur gyvename. Skandinaviska gamta ir klimatas man mielas.