Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

na, jūs čia ir prirašėt, kol buvau išvažiavus doh.gif sveikinimai nugalėtojai 4u.gif

na, pabandžiau vėl fotkint naktį. pasinaudojau Siilwio patarimu ir pasirinkau diafragmos prioritetą. tik kažkaip nepagalvojau į kelionę pasiimti štatyvo fool.gif tai teko persikreipus ir persisukus fotkint nuo visokių turėklų. išėjo kreivokai hihihi.gif
diafragama 7.1
user posted image

čia nesupratau iš kur atsirado kažkokie atspindžiai viduryje nuotraukos mastau.gif diafragma 9

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 gegužės 2007 - 12:16
Bite_maja, LIUX thumbup.gif . Ypac antra nuotrauka. Atsvaitai gal nuo kokiu i virsu sviecianciu zibintu? Koki miesta cia mums rodai?
Atsakyti
4u.gif
Ką tik praeitą sekmadienį daryta nuotrauka(ir patekus į kitą temą blush2.gif ), man ji iš turimų... labiausiai wub.gif , nesunkiai dar galiu pabuvot toj vietovėj, tai norėčiau išgirst kritikos, gal ką išeitų pataisyt kitu kadru rolleyes.gif
user posted image

NEpykit, kad jūsų nekritikuoju, nes pati esu stipriai "žalia", tai nenoriu perdaug nusišnekėt hihihi.gif , o pati kritikos labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Bite maja, grazu, bet gerai butu kad nebutu kreiva biggrin.gif ipatingai pirmoje foto ax.gif Antra butu liuks jei ne tie atspindziai g.gif Ach...kaip noreciau naktini miesta pafotkinti rolleyes.gif

VilmKa, grazi tavo paskutine nuotrauka thumbup.gif

Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais. Man mano nuotraukose truksta kazkokio akcento...va butent kokios valties biggrin.gif Deja nebuvo tongue.gif Ir gaila, kad filtriuko neuzsukau...pamirsau doh.gif

user posted image

user posted image

Dar nebloga vaizdeli turim kalno Mt. Rainier, bet reiketu truputi pavaziuoti kad dar geresni vaizda gauti, todel nededu dar...gal ka per savaitgali "iskepsiu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 30, 22:26)
tai nepavydek o junkis prie musu. Rodyk savo nuotraukas, priimk kritika 4u.gif
As irgi su muiline paprasta mokausi biggrin.gif

blush2.gif na laukiu kritikos. Man labai patinka visokie sakaliai ,pagaliai ir...nuogi medziai rolleyes.gif Bet fotografuoju laaaabai jau megejiskai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 01 gegužės 2007 - 17:12
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 18:09)
VilmKa, grazi tavo paskutine nuotrauka thumbup.gif  

Imetu as pora is vakarykscio pasivaiksciojimo prie namu...Nieko ispudingo, nes niekur nevaziavau, o tik i lauka isejom su dzigitais.

Ačiū 4u.gif , gaila, kad tik tiek kritikos biggrin.gif

bigsmile.gif oho... tik vaikščiok ir vaikščiok thumbup.gif

... aš tik tokį vaizdzelį... ir tai tik toliau nuo namų blush2.gif, o pastarosiom dienom oras doh.gif , atrodo dangus griūna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 01 gegužės 2007 - 17:24
Na stai gryzom is pasivaiksciojimo ir keleta kadru turiu. ax.gif

Cia palei ezeriuka vaikstinejom truputi :

Sita vaizdeli gal i namu darbus itraukt g.gif , Jei tiks i tema peizazas rolleyes.gif
SONY DSC-H5, 42mm, F/3.5, 1/1000sek, ISO-80 visiskai jokiu pataisymu ar karpymu.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Po to uzsukom i miskeli ir ten pora kadru padariau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O miskelyje ir gyventoju sutikom biggrin.gif . Ties jie dar is po ziemos nelabai simpatiski. Kailiukai tokie nusiure. Bet atsisers zolytes ir pagrazes mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Nerasinesiu visu parametru nes biski fotografiju nepagailejau idet, tai ir darbo daug, o siaip tai nei vienos nekoregavau ir nekarpiau. Irasiau tik tos, kuri namu darbam skirta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 01 gegužės 2007 - 17:35
QUOTE(VilmKa @ 2007 05 01, 17:22)
bigsmile.gif oho... tik vaikščiok ir vaikščiok  thumbup.gif

Aga, patinka man kur gyvenu ax.gif Ne tik laukine gamta salia, bet ir vaikams zaidimu aiksteles net kelios keli zingsniai nuo namu thumbup.gif

Roolys, wow, pirmasis vaizdelis superinis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
roolys thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 18:09)
Bite maja, grazu, bet gerai butu kad nebutu kreiva biggrin.gif  ipatingai pirmoje foto ax.gif Antra butu liuks jei ne tie atspindziai g.gif  Ach...kaip noreciau naktini miesta pafotkinti rolleyes.gif

turėklas kreivas pasitaikė lotuliukas.gif vis graužiuosiu, kad štatyvo nepasiėmiau verysad.gif bet patiko naktį fotografuot.

aha, tavo peizažui kažko trūksta g.gif ir su spalvom kažkas ne taip.

Vilmka, man ir patiko tavo nuotrauka smile.gif

Roolys, labai gražu . gražiausia pirmoji ir trečia nuotraukos thumbup.gif gyventojas ir smagiai žiūrisi. tik gal erdvės šiek tiek norisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 gegužės 2007 - 17:35
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 17:29)
ir su spalvom kažkas ne taip.

Prasom pasakyti kas ne taip bigsmile.gif g.gif Nes nieko nelieciau unsure.gif Ten tokios spalvos...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 05 01, 17:29)
Roolys, labai gražu . gražiausia pirmoji ir trečia nuotraukos  thumbup.gif  gyventojas ir smagiai žiūrisi. tik gal erdvės šiek tiek norisi  g.gif

Smagu kai kitiem patinka fotografijos, blush2.gif bet ergdves jau nebeidesiu nes toks originalus dydis. Selinau ispaskos ir saudziau kaip paparasas biggrin.gif . Tai kuri pasitaike is bandos geresniam kadre ta ir pyliau smile.gif . Ten ju visa banda buvo. Vaikai su mamyte gal 16 ar 19 suskaiciavo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 17:28)
Roolys, wow, pirmasis vaizdelis superinis wub.gif  thumbup.gif

Aciu aciu ax.gif . Siaip ir as megstu vieta kur gyvename. Skandinaviska gamta ir klimatas man mielas. blush2.gif
Atsakyti