Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 20, 00:58)
4u.gif  paklonavau kaip mokejau biggrin.gif

user posted image

nebesikabinsiu hihihi.gif bandyk dar ir su kitu sokoladu, nes cia matosi "karunos" zenklas doh.gif lotuliukas.gif netinka taisyklem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 16:12)
nebesikabinsiu hihihi.gif bandyk dar ir su kitu sokoladu, nes cia matosi "karunos" zenklas doh.gif  lotuliukas.gif netinka taisyklem lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jau nebebandysiu,lauksiu profu darbu ir seile varvinsiu wub.gif o Karuna specialia fotosesijai is Lietuvos keliavo lotuliukas.gif juokauju
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 04 19, 03:01)
o man tai tochnai butu iprudine tu priedu, ax.gif  ir jauchiu, kad ne viena doh.gif

siek tiek praleistum laiko cia pas mus, zinotum kaip kai kurie verciasi, is ko bizni daro ir neisiulytu.... mirksiukas.gif plius, visada gi gali pasidomet kainom kitur, o tada jau viskas aisku... thumbup.gif
jei jau man naivuolei patikliai neisiulo, tai..... blush2.gif

Mokinuku chebra [abeceles tvarka,kaip pagal zurnala]:

wicked - Canon XTi body + Canon EF-S 17-85MM f4-5.6 IS USM +labai nepazangi ir nepavyzdinga mokine... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 19, 20:51)
Va ir nuotraukos. Meno neieskokit, imeciau diskusijai

Svedija
user posted image

Londonas
user posted image

Vilnius, su olympusu
user posted image

As visada darau taip: diafragmos prioritetas, maziausias ISO, uzdaryta diafragma iki f/11 ar daugiau, ant statyvo (blogiausiu atveju ant kokio suolo ar akmens) su taimeriu ir valio. Islaikyma leidziu parinkt fotikui. Neprasauna beveik niekada.

Roolys pageidavimo nepildysiu biggrin.gif imesiu tik linka. Paskutines 6 naktines is ten, is kur jis norejo pamatyt.
http://picasaweb.goo...sillwio/Gallery

Tiesiog zado netekau, kaip grazu blink.gif thumbup.gif Gal todel apsalau nuo grozio, kad pati dar nebandziau fotografuoti naktinio miesto. Noreciau ax.gif

Liepu takas, man pirma tavoji ciukulado nuotrauka su gelyte visai patiko thumbup.gif Ir gelyte patiko, gal todel kad ir pati turiu nuotrauka su kvietka biggrin.gif

Zuvialia, nu negaliu nepagirti thumbup.gif Tu cia siandien puikiai pasidarbavai thumbup.gif

Niu ir as su namu darbais prisistatau blush2.gif Nors dar turiu neigyvendintu ideju doh.gif
1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

Kritika laukiama ir pageidaujama biggrin.gif

O man idomu ka musu vyriskos gimines atstovai pateiks...nu baisiai idomu blush2.gif Su moteriskem tai aisku- karoliukai, gelytes, sokaladas... biggrin.gif O vyriskiai turbut kvietkeliu nepanaudos kompozicijai biggrin.gif Labai laukiu kaip jie vyriskai pateiks ta sokolada ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2007 04 20, 06:23)
  +labai nepazangi ir nepavyzdinga mokine... hihihi.gif

Niekada nevelu pasitaisyti biggrin.gif Mars saldainiu fotkinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 balandžio 2007 - 06:27
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 19, 23:27)
Niekada nevelu pasitaisyti biggrin.gif Mars saldainiu fotkinti bigsmile.gif

blush2.gif
jau suvalgiau hihihi.gif (o jei rimtai, tai nei sokolado namie, nei ideju galvoj..... unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 20, 07:27)

3.
user posted image

Kritika laukiama ir pageidaujama biggrin.gif

Sita-SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 19, 21:51)
As visada darau taip: diafragmos prioritetas, maziausias ISO, uzdaryta diafragma iki f/11 ar daugiau, ant statyvo (blogiausiu atveju ant kokio suolo ar akmens) su taimeriu ir valio. Islaikyma leidziu parinkt fotikui. Neprasauna beveik niekada.

Sillwio, vau thumbup.gif
nu pabandysiu vakare šiandien pro langą fotkint. aš kažkodėl rinkausi išlaikymo prioritetą mastau.gif . o kodėl toks ilgas išlaikymas tai pati net nežinau... pirmą kartą fotkinau naktį blush2.gif
na, ir tos nuotraukos galerijoj labai thumbup.gif

Papildyta:

mano ir tokia mintis buvo taip nufotkint saldainius biggrin.gif šita labiausiai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 20 balandžio 2007 - 07:22
QUOTE(valanda @ 2007 04 20, 07:29)
Sita-SUPER!!!

Man irgi sita pati reklamiskiausia is visu kol kas pateiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 23:06)
o diafragma nusistato ant "s" raides, arba "M". diafragma- ta skylute, pro kuria patenka sviesa i fotika 4u.gif

Nea biggrin.gif Diafragma nusistato ant A raides - apperture priority = diafragmos prioritetas, S yra shutter priority=islaikymo prioritetas. M - manual = abu parametrai reguliuojami individualiai.

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 20, 06:27)
Tiesiog zado netekau, kaip grazu blink.gif  thumbup.gif  Gal todel apsalau nuo grozio, kad pati dar nebandziau fotografuoti naktinio miesto. Noreciau ax.gif

O man idomu ka musu vyriskos gimines atstovai pateiks...nu baisiai idomu blush2.gif  Su moteriskem tai aisku- karoliukai, gelytes, sokaladas... biggrin.gif  O vyriskiai turbut kvietkeliu nepanaudos kompozicijai biggrin.gif  Labai laukiu kaip jie vyriskai pateiks ta sokolada ax.gif  biggrin.gif

Ne del grozio dejau, o del diskusijos, ale vistiek aciu smile.gif O sokolada dar idesim. Ideja turiu, laiko i krautuve nulekt - ne sad.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 04 20, 07:19)
Sillwio, vau  thumbup.gif
nu pabandysiu vakare šiandien pro langą fotkint. aš kažkodėl rinkausi išlaikymo prioritetą  mastau.gif . o kodėl toks ilgas išlaikymas tai pati net nežinau... pirmą kartą fotkinau naktį  blush2.gif
na, ir tos nuotraukos galerijoj labai  thumbup.gif 

Aciu dekui smile.gif Statyk diafragmos prioriteta. Nikono matricinis ekspozicijos matavimo rezimas veikia fantastiskai tiksliai. As jam palieku parinkt islaikyma. Svarbiausia surasti atrama gera. Dar vienas momentas, kuri minejau, bet stipriai neakcentavau - as visada statau ant taimerio, net jei fotikas ir ant statyvo. Spaudziant "nuleistuka" butinai fotika sujudinsi, o taimeris ta padarys be judesio. Pazangesniuose modeliuose (man rodos d80 yra) yra funkcija mirror lock-up, kuri paspaudus "nuleistuka" pakelia veidrodi, o uzuolaida atidaro kiek veliau, taip eliminuodama netgi vibracija, skelidziama pakeliamo veidrodzio. Bet ir be jos nebaisu, jeigu islaikymas daugiau negu 2-3 sekundes. Veidrodzio vibracija matosi prie islaikymu 1/15-1/30 sekundes - cia mano pastebejimai. Gal su kitais aparatais kiek kitaip, bet visvien panasiai. Tokiu islaikymu as vengiu, nes neryskiu nuotrauku % labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:29)
S- tu reguliuoji diafragma, o islaikyma pats fotikas parenka, kad grazu butu tongue.gif O M, tu reguliuoji ir islaikyma ir diafragma 4u.gif

Neklaidink zmogaus biggrin.gif S yra islaikymo pirmenybe (shuter priority)- nurodai aparatui islaikyma, o diafragma pats parenka. Diafragmos pirmenybe yra A (aperture priority). M (manual)- nurodai aparatui ir islaikyma ir diafragma.

O man idomu ka musu vyriskos gimines atstovai pateiks...nu baisiai idomu blush2.gif  Su moteriskem tai aisku- karoliukai, gelytes, sokaladas... biggrin.gif  O vyriskiai turbut kvietkeliu nepanaudos kompozicijai biggrin.gif  Labai laukiu kaip jie vyriskai pateiks ta sokolada ax.gif  biggrin.gif

Na as tai tikrai su gelytem ir karoliukais nefotografuosiu smile.gif Suprask teisingai, nieko pries juos neturiu, tiesiog galvoju kitokiu kompoziciju. Blogiausia, kad turiu koki 10 "siaip sau" ideju ir nei vienos labai geros verysad.gif Noriu, kad sokoladas per ekrana kvepetu blush2.gif Jei atvirai, man sunki tema... bet ko fotografuoti nenoriu, o pakolkas nieko gero nesugalvoju mastau.gif

... ir dar kazkaip mastau ar neverta mesti bet ko fotografavimo ir labiau uzsiimti menine fotografija mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 04 19, 23:43)
Turi kompe Linuxiuką? bigsmile.gif

GIMP'as yra ir Windows'inis, beja netgi lietuviskas ir taip pat nemokamas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

thumbup.gif shiu norechiau paragauti biggrin.gif Nors ir pirmoji foto man patiko, gal lelijos kiek daugokai tik g.gif bet visumoj, tai faina irgi thumbup.gif

Sillvio naktiniai vaizdai wub.gif wub.gif wub.gif tikiuosi, kad kada nors ir ash ishsiruoshiu i naktini zhygi doh.gif

ai, fotkinu su D50-tuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 20 balandžio 2007 - 08:59