Californiagirl, dar labai garsiai bijau dziaugtis, bet vakar pamaciau II. Kadangi gyvajame pasaulyje niekam dar greitai nesakysiu, tai bent bent cia virtualioje erdveje savo pasidziaugimui isirasiau
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 01, 03:49)
Californiagirl, dar labai garsiai bijau dziaugtis, bet vakar pamaciau II. Kadangi gyvajame pasaulyje niekam dar greitai nesakysiu, tai bent bent cia virtualioje erdveje savo pasidziaugimui isirasiau
Tai tada labai labai tyliai SVEIKINU
Sansara, žiūrisi tavoji pusinė valtelė Ir net geriau nei manoji prieš gerus keturis metus fotkinta. Nieko jai nedaryta, tik sumažinta. Tada dar nemokėjau fotošopu "gadinti" fotkių
O šita prieš tris savaites pleškinta. Ant didesnių valčių persimečiau Sorry, dėl užrašo paėmiau iš savo internetinio puslapio...
Kad horizontas milimetru kreivas žinau
O šita prieš tris savaites pleškinta. Ant didesnių valčių persimečiau Sorry, dėl užrašo paėmiau iš savo internetinio puslapio...
Kad horizontas milimetru kreivas žinau
dėkui už įvertinimus ir pastabas...
o dėl horizonto... hmmm. aš palyginau jį pagal vandens linija. juk vanduo yra pagrindas nuo kurio žiūriu horizontalumą... o kad užsisukus upei medžiai nueina tolyn, tai man netgi sudaro perspektyvą.
tai pasakykit, negi horizontas yra medžių viršunės šiuo atveju? o ne vanduo? tada aš nežinau kas yra horizontas
šiaip ten nuotrauka apkarpyta jau stambiai, nes aš kaip tikra žalia fotografė valtį buvau į centrą paėmus karpiau visaip ir žiūrėjau, ale toks iškirpimas man labiausiai žiūrisi
o dėl horizonto... hmmm. aš palyginau jį pagal vandens linija. juk vanduo yra pagrindas nuo kurio žiūriu horizontalumą... o kad užsisukus upei medžiai nueina tolyn, tai man netgi sudaro perspektyvą.
tai pasakykit, negi horizontas yra medžių viršunės šiuo atveju? o ne vanduo? tada aš nežinau kas yra horizontas
šiaip ten nuotrauka apkarpyta jau stambiai, nes aš kaip tikra žalia fotografė valtį buvau į centrą paėmus karpiau visaip ir žiūrėjau, ale toks iškirpimas man labiausiai žiūrisi
QUOTE(roolys @ 2007 04 30, 23:48)
Nesuprantu kritikos kuri nelabai pagrysta . Man pavyzdziui si fotografija labai miela . Ir kad ta valtis ne visa kadre , tai dar geriau. Horizontas nemanau kad gadina kanors .Ir mano manymu tai horizontas su perspektyva , stai todel ir nesutampa su fotografijos krastu .
Centre matosi ir kibiras ir valties fragmentas ir vanduo , ir visi jie pakankamai ryskus .
Centre matosi ir kibiras ir valties fragmentas ir vanduo , ir visi jie pakankamai ryskus .
Pagavau akmeni, metu atgal .
Zvilgsni , matyt, turim koznas kitoki. Man kliuna neitilpusi valtis. O jei ji neitalpinta samoningai, tai ziuretusi kitaip neitalpinta. Paimta kitokiu rakursu. Perspektyvinio horizonto tiesiog neiziuriu(net paraginta), o ryskumas i akis krenta, nes zvilgsni atkaliau i savo foto ziuredama . Tai dazna mano beda, todel daznai ja pastebiu(gal ir per daznai)svetimose fotkese. Be to foto atrodo isbalusi.
Manau kritika pagrista. Taciau nuotrauka tikrai visai grazi, jei ne tie menki trukumai, kurie man trukdo.
p.s. As galiu klysti. Todel prasau nesureiksminti mano matymu
QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 09:33)
karpiau visaip ir žiūrėjau, ale toks iškirpimas man labiausiai žiūrisi
Butu labai idomu pamatyt neapkarpyta, arba apkarpyta paliekant valties smaigali
Liepu takeli, dziaugiuosi tavo laukimu.
QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 09:33)
Eeee, medziais tikrai horizontas nematuojamas
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 05:23)
ir as labai tyliai
QUOTE(valanda @ 2007 05 01, 08:43)
..............................
Zinoma, kad kiekvienas pagal savo skoni vertina. Gal per riebiai pavadinau tavo kritika
Eisim su seimyna peizazu fotkint . Gal ka ir nutrauksiu grazaus
niu nesakysiu, kad man tos medžių viršūnės nekliuvo... net bandžiau priklonuoti truputį medžių viršūnių, kad nebūtų tokio aukščių skirtumo. šiaip ten upė sukasi ir nueina tolyn, tai todėl toks ir vaizdas. o smaigalys kažkaip neryškus pasirodė ir net minties nebuvo jį spec talpint... tiesiog pamiršau aš jį na va ka reiškia akis netobula
na va čia su smaigaliu
o čia orginalas
na va čia su smaigaliu
o čia orginalas
Atleisk uz eksperimenta. Man sitaip graziau ziurisi :
QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 12:25)
Man šita spalvota labai graži . Tiesiog-atvirukas
QUOTE(valanda @ 2007 05 01, 11:42)
Atleisk uz eksperimenta. Man sitaip graziau ziurisi :
atleidžiu
o dėl tamsumo - šviesumo...mano monitorius nelabai patogiai (tiksliau visiškai netinkamai) stovi,dienos metu krenta labai ryški šviesa. todėl redagavau vakare, tai norėjos, kad matytųsi medžio raštai ant valties nors biški, o nebūtų vien juoda visa pusė.. todėl tamsoj gali būt, kad presistengiau su pašviesinimu. turėsiu galvoj, kad reik įvertinti viską