Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Californiagirl, dar labai garsiai bijau dziaugtis, bet vakar pamaciau II. Kadangi gyvajame pasaulyje niekam dar greitai nesakysiu, tai bent bent cia virtualioje erdveje savo pasidziaugimui isirasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepų takas: 01 gegužės 2007 - 03:50
QUOTE(Liepų takas @ 2007 05 01, 03:49)
Californiagirl, dar labai garsiai bijau dziaugtis, bet vakar pamaciau II. Kadangi gyvajame pasaulyje niekam dar greitai nesakysiu, tai bent bent cia virtualioje erdveje savo pasidziaugimui isirasiau biggrin.gif

Tai tada labai labai tyliai SVEIKINU 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Elina, įdomios tavo foto smile.gif O pirmosios su basute mintį pagavau thumbup.gif Sakai, nesilaikė - tai perbest reikėjo biggrin.gif Ta su karoliais faina, o kur daug daug visko schmoll.gif su putpelės kiaušinukais nebandei? Mažesni, fifiškesni biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, žiūrisi tavoji pusinė valtelė biggrin.gif Ir net geriau nei manoji prieš gerus keturis metus fotkinta. Nieko jai nedaryta, tik sumažinta. Tada dar nemokėjau fotošopu "gadinti" fotkių biggrin.gif
user posted image

O šita prieš tris savaites pleškinta. Ant didesnių valčių persimečiau lotuliukas.gif Sorry, dėl užrašo blush2.gif paėmiau iš savo internetinio puslapio...
user posted image
Kad horizontas milimetru kreivas žinau biggrin.gif
Atsakyti
dėkui už įvertinimus ir pastabas...
o dėl horizonto... hmmm. aš palyginau jį pagal vandens linija. juk vanduo yra pagrindas nuo kurio žiūriu horizontalumą... o kad užsisukus upei medžiai nueina tolyn, tai man netgi sudaro perspektyvą.
tai pasakykit, negi horizontas yra medžių viršunės šiuo atveju? o ne vanduo? tada aš nežinau kas yra horizontas doh.gif
šiaip ten nuotrauka apkarpyta jau stambiai, nes aš kaip tikra žalia fotografė valtį buvau į centrą paėmus blush2.gif karpiau visaip ir žiūrėjau, ale toks iškirpimas man labiausiai žiūrisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 30, 23:48)
g.gif Nesuprantu kritikos kuri nelabai pagrysta  g.gif . Man pavyzdziui si fotografija labai miela  smile.gif . Ir kad ta valtis ne visa kadre , tai dar geriau. Horizontas nemanau kad gadina kanors  schmoll.gif .Ir mano manymu tai horizontas su perspektyva , stai todel ir nesutampa su fotografijos krastu .
  Centre matosi ir kibiras ir valties fragmentas ir vanduo , ir visi jie pakankamai ryskus  mirksiukas.gif .

Pagavau akmeni, metu atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Zvilgsni , matyt, turim koznas kitoki. Man kliuna neitilpusi valtis. O jei ji neitalpinta samoningai, tai ziuretusi kitaip neitalpinta. Paimta kitokiu rakursu. Perspektyvinio horizonto tiesiog neiziuriu(net paraginta), o ryskumas i akis krenta, nes zvilgsni atkaliau i savo foto ziuredama lotuliukas.gif . Tai dazna mano beda, todel daznai ja pastebiu(gal ir per daznai)svetimose fotkese. Be to foto atrodo isbalusi.

Manau kritika pagrista. Taciau nuotrauka tikrai visai grazi, jei ne tie menki trukumai, kurie man trukdo.

p.s. As galiu klysti. Todel prasau nesureiksminti mano matymu lotuliukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 09:33)
karpiau visaip ir žiūrėjau, ale toks iškirpimas man labiausiai žiūrisi  blush2.gif

Butu labai idomu pamatyt neapkarpyta, arba apkarpyta paliekant valties smaigali 4u.gif

Liepu takeli, dziaugiuosi tavo laukimu. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 09:33)

tai pasakykit, negi horizontas yra medžių viršunės šiuo atveju? o ne vanduo? tada aš nežinau kas yra horizontas  doh.gif

Eeee, medziais tikrai horizontas nematuojamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 01 gegužės 2007 - 08:52
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 05:23)
Tai tada labai labai tyliai SVEIKINU 4u.gif  thumbup.gif

ir as labai tyliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 05 01, 08:43)
..............................

mirksiukas.gif Zinoma, kad kiekvienas pagal savo skoni vertina. g.gif Gal per riebiai pavadinau tavo kritika 4u.gif

Eisim su seimyna peizazu fotkint ax.gif . Gal ka ir nutrauksiu grazaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 01 gegužės 2007 - 10:41
niu nesakysiu, kad man tos medžių viršūnės nekliuvo... net bandžiau priklonuoti truputį medžių viršūnių, kad nebūtų tokio aukščių skirtumo. šiaip ten upė sukasi ir nueina tolyn, tai todėl toks ir vaizdas. o smaigalys kažkaip neryškus pasirodė ir net minties nebuvo jį spec talpint... tiesiog pamiršau aš jį blush2.gif na va ka reiškia akis netobula lotuliukas.gif

na va čia su smaigaliu
user posted image

o čia orginalas
user posted image
Atsakyti
Atleisk uz eksperimenta. Man sitaip graziau ziurisi :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 05 01, 12:25)
o čia orginalas
user posted image

Man šita spalvota labai graži wub.gif. Tiesiog-atvirukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 gegužės 2007 - 11:48
QUOTE(valanda @ 2007 05 01, 11:42)
Atleisk uz eksperimenta. Man sitaip graziau ziurisi :

atleidžiu lotuliukas.gif wub.gif
o dėl tamsumo - šviesumo...mano monitorius nelabai patogiai (tiksliau visiškai netinkamai) stovi,dienos metu krenta labai ryški šviesa. todėl redagavau vakare, tai norėjos, kad matytųsi medžio raštai ant valties nors biški, o nebūtų vien juoda visa pusė.. todėl tamsoj gali būt, kad presistengiau su pašviesinimu. turėsiu galvoj, kad reik įvertinti viską doh.gif
Atsakyti