Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:20)
Matytumėt kokių fifinių prifotkinau- bloga pasidarytų mirksiukas.gif

parodyk bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 23:30)
parodyk bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ai, kad nepavyko. Va, viena dar, tik net nenagrinėkit, matau brokus. O kompozicijos nepeikit, įspėjau, kad esu fyfa iki kojų pirštelių smile.gif . Man gražu perkrautos nuotraukos
user posted image
šitos net neapkarpiau
Oi, labai sumažinau doh.gif
Dar vienas nelaimėlis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 balandžio 2007 - 22:54
QUOTE(Sansara @ 2007 04 30, 21:08)
na mano šio vakaro darbas  blush2.gif nuotrauka 7 mėn senumo, bet tiesiog noriu praktikuotis ir kad būtų įvertinimas (teigiamas ar neigiamas nesvarbu)  blush2.gif
user posted image

g.gif Nesuprantu kritikos kuri nelabai pagrysta g.gif . Man pavyzdziui si fotografija labai miela smile.gif . Ir kad ta valtis ne visa kadre , tai dar geriau. Horizontas nemanau kad gadina kanors schmoll.gif .Ir mano manymu tai horizontas su perspektyva , stai todel ir nesutampa su fotografijos krastu .
Centre matosi ir kibiras ir valties fragmentas ir vanduo , ir visi jie pakankamai ryskus mirksiukas.gif .

Na jai nekreipt demesio su kokia kamera fotografuota , o tik siaip ziuret i fotografija , kaip senovine , tai duociau 9 is 10 balu. Ir nemanau kad labai reikalingas tas sterilumas senose fotografijose mirksiukas.gif

Atsakyti
Man irgi Sansaros valtis labai gražu wub.gif . Man netgi gražu, kad ne visa valtis- kadre bigsmile.gif , ir horizonto nelygaus nepastebėjau, ai irnesakyk.gif , bet aš daug ko nepastebiu.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:37)

Dar vienas nelaimėlis biggrin.gif
user posted image

man labai sitas nelaimelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 23:59)
man labai sitas nelaimelis wub.gif  wub.gif

Biškį šūdinas, nors ploviau blush2.gif . Nemokėjau nuimti spalvos, ir ryškumo negaunu. Nu tikrai noriu naujo fotiko. Bet vyras jau bijo, visur fotiką apsikabinusi vaikštau doh.gif , sako, kas bus, jei gerą nusipirksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 30, 22:48)
g.gif Nesuprantu kritikos kuri nelabai pagrysta  g.gif . Man pavyzdziui si fotografija labai miela  smile.gif . Ir kad ta valtis ne visa kadre , tai dar geriau. Horizontas nemanau kad gadina kanors  schmoll.gif .Ir mano manymu tai horizontas su perspektyva , stai todel ir nesutampa su fotografijos krastu .

Va va ir as ta pati pagalvojau biggrin.gif Labiausiai nustebau, kad zmones "cielos" valties nori g.gif man sitaip dar idomiau rolleyes.gif Liuks fotografija Sansara 4u.gif

Elina, pas tave vel perkrautos, chaotiskos nuotraukos doh.gif biggrin.gif As kaip minimaliste kas liecia tokius visokius (motersikus ir ne tik...megstu "svarias" linijas dizaine) daiktelius, tai mane net gasdina biggrin.gif Tuoj fobija ivarysi lotuliukas.gif ( Nu juokauju, zinoma mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 00:34)

Elina, pas tave vel perkrautos, chaotiskos nuotraukos doh.gif  biggrin.gif  As kaip minimaliste kas liecia tokius visokius (motersikus ir ne tik...megstu "svarias" linijas dizaine) daiktelius, tai mane net gasdina biggrin.gif  Tuoj fobija ivarysi lotuliukas.gif ( Nu juokauju, zinoma mirksiukas.gif )

Nu jūs kartais mane iškentėkit smile.gif . Esu tokia natūra ir kitokia nebūsiu unsure.gif . Bet, kadangi tokia čia esu vienut vienintelė, tai gal korektiškai nutylėsit, kai labai jau jus užnervinsiu biggrin.gif
Papildyta:
Kas keisčiausia, jūsų minimalizmas mane žavi. Jau vien tuo, kad aš niekuomet nesugebėčiau padaryt tokios švarios, sterilios, tobulos kompozicijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:38)
Nu jūs kartais mane iškentėkit smile.gif . Esu tokia natūra ir kitokia nebūsiu unsure.gif . Bet, kadangi tokia čia esu vienut vienintelė, tai gal korektiškai nutylėsit, kai labai jau jus užnervinsiu biggrin.gif

Nu as cia ne piktybiskai rasiau, jei ka mirksiukas.gif Buk tokia natura, juk nieks ir nesako keistis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 01, 00:41)
Nu as cia ne piktybiskai rasiau, jei ka mirksiukas.gif  Buk tokia natura, juk nieks ir nesako keistis 4u.gif

Aš irgi juokais 4u.gif . Mažiau čia lendu su savo chaosu ir betvarke. Bet kasdien pasidžiaugiu jūsų nuotraukomis 4u.gif
P.S avatarą kokį radau biggrin.gif , didesnio bardako neįmanoma rast. O man jis va patiko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 balandžio 2007 - 23:55
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 15:53)
P.S avatarą kokį radau biggrin.gif , didesnio bardako neįmanoma rast. O man jis va patiko blush2.gif

As pagalvojau,kad cia tavo daryta foto avatare 4u.gif
Atsakyti
Ne i tema....Liepu takeli, siokiu tokiu permainu matau tavo profilio informacijoje ax.gif Tai galima jau sveikinti???? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 gegužės 2007 - 03:09