koks saunus forumas Kiek graziu foto
Noriu naujo fotiko nes su muiline tai ner cia ko ir junktis
Oi kaip jums pavyyyydziu ....
QUOTE(Prila @ 2007 04 30, 12:03)
koks saunus forumas Kiek graziu foto
tai nepavydek o junkis prie musu. Rodyk savo nuotraukas, priimk kritika
As irgi su muiline paprasta mokausi
Valtis netilpus, horizontas netiesus, ryskumo nera...Ir kazkode lman atrodo, kad issviesinta labai.Vaizdzialis but grazus, tik gal reikejo atgal zingsni zengti ir imti is siek tiek toliau. Atrodo, kad fotkinai labai nepatogiai isitaisius
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 20:49)
Ačiū ,bandysiu... jei pas mane suveiks
Sansara,ryskumo norisi mano akiai.valties kampo irgi.O seip viskas ciki piki cikciriki.Vaizdzialis grazus.O horizontu kreivumuose nesgaudau.primesiu as ci kreivahorizontaliu,kol nepaaiskinsit,kuri ten vieta kreivaliojas,ir kaip ja istiesint?Tiesa,gal kasnors turit TIK photoshop'o elementus?uztektu ju tik tarkim tam tiesinimui? bo daug vietos kompe neturiu jau
Dzineriuk,Emilienei linkejimai.Ana tegu irgi ce uzklysta,gi kiek pomniu ana megeja papyskint!
Dzineriuk,Emilienei linkejimai.Ana tegu irgi ce uzklysta,gi kiek pomniu ana megeja papyskint!
QUOTE(Sansara @ 2007 04 30, 22:08)
na mano šio vakaro darbas nuotrauka 7 mėn senumo, bet tiesiog noriu praktikuotis ir kad būtų įvertinimas (teigiamas ar neigiamas nesvarbu)
valtis netelpa, kliuna akis uz desinej pusej zoles, horizontas kreivas, ryskumo truksta... tikimes kad praejus 7 menesiams, t.y. dabar jau geriau fotografuoji
as sia nuotrauka iskadruociau, pasarpinciau ir atroodytu kazkas tokio
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:00)
Beviltiškos fifos baltas kiaušinis ( nusireguliavau PS, nieko nebepadarau , net rėmų)
kiausinis ne fokuse ir kompozicija mano akimis
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:00)
Beviltiškos fifos baltas kiaušinis
Jei bandei parodyti kica (sprendziu is pavadinimo)- pavyko. Man nuotrauka neskani. Nei kompozicijos,nei minties....Atleisk
Elina,
as jau issiaiskinau kodel man kartais neleidzia photoshopas remu deti. Jei uzdedu kokius nors layers ant nuotraukos tada remu nededa, bet jei juos uzdedu is kart tik apkirpus foto viskas gaunas
Man patinka Sansaros nuotrauka Tik zole isplaukus desineje puseje kazko
as jau issiaiskinau kodel man kartais neleidzia photoshopas remu deti. Jei uzdedu kokius nors layers ant nuotraukos tada remu nededa, bet jei juos uzdedu is kart tik apkirpus foto viskas gaunas
Man patinka Sansaros nuotrauka Tik zole isplaukus desineje puseje kazko
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 23:08)
Jei bandei parodyti kica (sprendziu is pavadinimo)- pavyko. Man nuotrauka neskani. Nei kompozicijos,nei minties....Atleisk
Taip, norėjau kuo tikriausio kičo . Juk ir pavadinime parašiau. Mintis buvo : kiaušinis turėjo būt po kulniuku, bet niekaip nesilaikė . Nuotrauka ne konkursinė, puikiai matau klaidas, fotkinau absoliučiai primityviai, prie virtuvinės šviesos, kiaušinis naminis, rudas, PS užlūžęs . Ai, užplaukė . Matytumėt kokių fifinių prifotkinau- bloga pasidarytų
Man labai gražūs jūsų tvarkingi, tiesiog tobuli kiaušiniai, niekaip neapsisprendžiu už kurį balsuoti . Norėjau tokį akibrokštą mestelt , kad prablaškyt tą absoliutų kiaušo tobulumą