Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

thumbup.gif koks saunus forumas thumbup.gif Kiek graziu foto thumbup.gif
Noriu naujo fotiko doh.gif nes su muiline tai ner cia ko ir junktis schmoll.gif schmoll.gif
Oi kaip jums pavyyyydziu ....
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2007 04 30, 12:03)
thumbup.gif  koks saunus forumas  thumbup.gif  Kiek graziu foto  thumbup.gif
Noriu naujo fotiko  doh.gif  nes su  muiline  tai ner cia ko ir junktis  schmoll.gif  schmoll.gif
Oi kaip jums pavyyyydziu ....

tai nepavydek o junkis prie musu. Rodyk savo nuotraukas, priimk kritika 4u.gif
As irgi su muiline paprasta mokausi biggrin.gif
Atsakyti
na mano šio vakaro darbas blush2.gif nuotrauka 7 mėn senumo, bet tiesiog noriu praktikuotis ir kad būtų įvertinimas (teigiamas ar neigiamas nesvarbu) blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Valtis netilpus, horizontas netiesus, ryskumo nera...Ir kazkode lman atrodo, kad issviesinta labai.Vaizdzialis but grazus, tik gal reikejo atgal zingsni zengti ir imti is siek tiek toliau. Atrodo, kad fotkinai labai nepatogiai isitaisius mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 20:49)

Atsakymas:

Ačiū 4u.gif ,bandysiu... jei pas mane suveiks g.gif
Atsakyti
Sansara,ryskumo norisi mano akiai.valties kampo irgi.O seip viskas ciki piki cikciriki.Vaizdzialis grazus.O horizontu kreivumuose nesgaudau.primesiu as ci kreivahorizontaliu,kol nepaaiskinsit,kuri ten vieta kreivaliojas,ir kaip ja istiesint?Tiesa,gal kasnors turit TIK photoshop'o elementus?uztektu ju tik tarkim tam tiesinimui? bo daug vietos kompe neturiu jau hihihi.gif

Dzineriuk,Emilienei linkejimai.Ana tegu irgi ce uzklysta,gi kiek pomniu ana megeja papyskint!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 balandžio 2007 - 21:50
QUOTE(Sansara @ 2007 04 30, 22:08)
na mano šio vakaro darbas  blush2.gif nuotrauka 7 mėn senumo, bet tiesiog noriu praktikuotis ir kad būtų įvertinimas (teigiamas ar neigiamas nesvarbu)  blush2.gif
user posted image

valtis netelpa, kliuna akis uz desinej pusej zoles, horizontas kreivas, ryskumo truksta... tikimes kad praejus 7 menesiams, t.y. dabar jau geriau fotografuoji biggrin.gif 4u.gif

as sia nuotrauka iskadruociau, pasarpinciau ir atroodytu kazkas tokio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 balandžio 2007 - 22:27
Beviltiškos fifos baltas kiaušinis biggrin.gif ( nusireguliavau PS, nieko nebepadarau doh.gif , net rėmų)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:00)
Beviltiškos fifos baltas kiaušinis biggrin.gif  ( nusireguliavau PS, nieko nebepadarau doh.gif , net rėmų)

user posted image

kiausinis ne fokuse 4u.gif ir kompozicija mano akimis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 04 30, 23:00)
Beviltiškos fifos baltas kiaušinis

Jei bandei parodyti kica (sprendziu is pavadinimo)- pavyko. Man nuotrauka neskani. Nei kompozicijos,nei minties....Atleisk 4u.gif
Atsakyti
Elina,
as jau issiaiskinau kodel man kartais neleidzia photoshopas remu deti. Jei uzdedu kokius nors layers ant nuotraukos tada remu nededa, bet jei juos uzdedu is kart tik apkirpus foto viskas gaunas thumbup.gif

Man patinka Sansaros nuotrauka 4u.gif Tik zole isplaukus desineje puseje kazko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 23:08)
Jei bandei parodyti kica (sprendziu is pavadinimo)- pavyko. Man nuotrauka neskani. Nei kompozicijos,nei minties....Atleisk 4u.gif

Taip, norėjau kuo tikriausio kičo smile.gif . Juk ir pavadinime parašiau. Mintis buvo unsure.gif : kiaušinis turėjo būt po kulniuku, bet niekaip nesilaikė doh.gif . Nuotrauka ne konkursinė, puikiai matau klaidas, fotkinau absoliučiai primityviai, prie virtuvinės šviesos, kiaušinis naminis, rudas, PS užlūžęs smile.gif . Ai, užplaukė smile.gif. Matytumėt kokių fifinių prifotkinau- bloga pasidarytų mirksiukas.gif
Man labai gražūs jūsų tvarkingi, tiesiog tobuli kiaušiniai, niekaip neapsisprendžiu už kurį balsuoti doh.gif . Norėjau tokį akibrokštą mestelt mirksiukas.gif , kad prablaškyt tą absoliutų kiaušo tobulumą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 30 balandžio 2007 - 22:22