Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Dzineriuk,o Gusciaus liezuviuks jau sekancios dienos vakari viskas ciki buvo,nors daba prasiziojys kai spoksau,tai vis matau dar pedsaka...ale dar toli vestuves,kaip nors.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 30, 19:54)
Dzineriuk,o Gusciaus liezuviuks jau sekancios dienos vakari viskas ciki buvo,nors daba prasiziojys kai spoksau,tai vis matau dar pedsaka...ale dar toli vestuves,kaip nors.. irnesakyk.gif

Nu be tu ir optimiste, saunuole, imk baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 17:53)
zuvialia 4u.gif
Su nauju pirkiniu 4u.gif  4u.gif
Man tavo kiausiukai labai faini 1. ir 3. tik spalvos nenaturalios unsure.gif  g.gif

Ale tai sakykit kurioj vietoj man pazet tas spalvas?nes man irgi kazkaip liabai jau rysku.kaip skamba in anglu kalboj?Lauksiu labai zinanciu patarimo...
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 17:57)
Nu be tu ir optimiste, saunuole, imk baliona 4u.gif

Ne,nu jei ne tavo laiku paduotas baliuonas,tai buc sudepresavus na drebezgi hihihi.gif

O seip tai,jei seis laikais pesimistai vadinami optimistais tada jo.As viena is ju hihihi.gif optimisciu optimiste laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 30, 20:00)
Ale tai sakykit kurioj vietoj man pazet tas spalvas?nes man irgi kazkaip liabai jau rysku.kaip skamba in anglu kalboj?Lauksiu labai zinanciu patarimo...
Papildyta:

O seip tai,jei seis laikais pesimistai vadinami optimistais tada jo.As viena is ju hihihi.gif optimisciu optimiste laugh.gif

ziurek i instrukcija lotuliukas.gif arba imesk nesviesinta savo fotke mirksiukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 30, 18:00)

Taigi, nauja tema: Peizažas  mirksiukas.gif , gerai būtų pasimokyti, o tai pačiai į savo peizažus blush2.gif  žiūrėt biggrin.gif

Stebukle drinks_cheers.gif , tai gi ir temą dėl to šią pasiūliau.....šitą įkėliau ne dėl konkurso, o dėl šakų lotuliukas.gif , vat užkibau tai naikint doh.gif
Turiu įtarimą, kad nieko gero taip ir nepateiksiu, alia į kitų pažiūrėt labai knieti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 18:04)
ziurek i instrukcija lotuliukas.gif arba imesk nesviesinta savo fotke mirksiukas.gif

lotuliukas.gif  doh.gif

kolkas ner laiko instrukcijai,bo mazas tik pamato,kad krapstinejuos su fuotiku ir lekia duncius atstates...Net ir kiausius fuotkinau indejus ana in supynes,anas bisky pasiarde bezedamas,kaip kiausiokai ten voliojas,net dreba zedamas y procesa,kuriame negali dalyvaut...

gerai sakai.pazejau naturalia,tai akurat nereikejo sviesint.Su Shadow pasviesinau,bo man ale reikejo.dab ziuriu gerai sakai.Aciu. 4u.gif Nu va apsibalionavom hihihi.gif

va ce natural[beja ir neapkarpyta]:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 balandžio 2007 - 19:15
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 30, 20:12)
kolkas ner laiko instrukcijai,bo mazas tik pamato,kad krapstinejuos su fuotiku ir lekia duncius atstates...Net ir kiausius fuotkinau indejus ana in supynes,anas bisky pasiarde bezedamas,kaip kiausiokai ten voliojas,net dreba zedamas y procesa,kuriame negali dalyvaut...

gerai sakai.pazejau naturalia,tai akurat nereikejo sviesint.Su Shadow pasviesinau,bo man ale reikejo.dab ziuriu gerai sakai.Aciu.  4u.gif  Nu va apsibalionavom hihihi.gif

va ce natural[beja ir neapkarpyta]:
user posted imageuser posted image

geriau, tik WB reikejo daryt sauleta, nes dabar kiausinis pameles blush2.gif
Papildyta:
VilmKa, tu taip nori?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 balandžio 2007 - 19:20
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 18:21)
geriau, tik WB reikejo daryt sauleta, nes dabar kiausinis pameles blush2.gif

aga,cia pirma kart zaidziau su tuo WB sillwio ir Beleko prisiskaicius,tai butent sitos keli variantai...bet geriausio neatitaikiau...vistiek kazkaip tas melynumas..net ir geriausiame variante matosi.Nu aciu stebukliene za patarimus,pirmi kiausai tebuna prisvile [kiausiniene tsakant] ,o toliau bandysim ziesim 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 balandžio 2007 - 19:44
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 30, 20:21)
VilmKa, tu taip nori?

4u.gif aga, blink.gif kaip tą viską galima padaryt g.gif
...tu čia gal taip, kad stebukle biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 30 balandžio 2007 - 19:28
Zuvialia, labai smagu,kad Gustas jau sveikas 4u.gif O tai as ir Emil, papasakojau,kas jum nutike buvo.

Jo jo laukiam peizazu. Man tai bus labai idomu visu nuotraukas paziureti, nes visgi gyvenam visi skirtinguose pasaulio taskuose.

Aciuks, uz avataro pagyras 4u.gif , man jis nuotaika kelia biggrin.gif

Paaiskinkit,kaip jus pasiimat nuotrauka is forumo ir ja patvarkot? Noriu ir as blush2.gif

Stebukle, sauniai patvarkei Vilmkos foto thumbup.gif

Papildyta:
Letta, Krita, junkites drasiau prie musu 4u.gif
Atsakyti
zuvialia, fainos nuotraukytes, buciau tikrai balsa davusi, tik kad pavelavai tongue.gif
Atsakyti
Zuvialios 3 nuotrauka patiko. Tokia su gelytemis....
VilmKa, apie naikinima perskaiciau kazkurios temos pirmame puslapyje. Ieskok "klonavimo". Jei rasiu greiciau -pakopinsiu. 4u.gif
Papildyta:
radau:

O sakykit, kaip galima iš foto pašalinti kažkokį daiktą photobuckerio pagalba. Na turiu omeny pratrinti... (Samanta)

Atsakymas:

QUOTE(ciburaska @ 2006 10 16, 09:42)
As tai darau taip:
* Einu i PS irankiu juosta (ta, kuri kairej pusej guli)
* Pasirenku klonavimo (Clone Stamp Tool) 5 nuo virsaus kairiajam irankiu juostos stulpely.
* Ant klaviaturos spaudziu Shift+Alt+ pelyte nustatau ant nuotraukos is kur imsiu vaizda (is kur klonuosiu vaizda). Tas taskas pasizymi toliu rutuliuku su kryziuku
* Atleidziu ir einu koreaguoti (uztusuoti klonuojamu fonu) nepatinkancia vieta.
* Klonuodama ir retusuodama nuotrauka as renkuosi klonuojama fona kelis sykius spausdama Shift+Alt. Taip geriau atitaikau spalvas, perejimus
Dar virsuj, irankio nustatymo juostoje galima keisti tasko dydi, rezima, permatomuma ir pan...
Atsakyti