Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 10:20)
III Californiagirl ir saukstas  good.gif . Visko ten tiek kiek reikia. Kodel nepirma ir neantra? Todel , kad tai jau kazkur maciau (t.y. nenukopijuota ,ginkdie, ale ir nenauja 4u.gif )

Aciu uz balsiuka, nesitikejau isvis nieko gauti, nes ir nedirbau daug si kart blush2.gif
O del to "matyta"... g.gif Keista, as niekur tokios nemaciusi ir nuotrauka nauja t.y. sia savaite daryta bigsmile.gif

Niu ka, as dar neprabalsavau, nors laimetoja aiski jau. Bet atliksim pareiga ax.gif

1. VilmKa kiausinis su plunksna 4u.gif
2. Valanda pirmoji meniska nuotrauka 4u.gif
3. Stebukle uz procesa 4u.gif

Wyshnia, dekui del avataro 4u.gif Atsakyciau tuo paciu ("malonu susipazinti"), bet nezinau kaip tu atrodai... unsure.gif biggrin.gif Prasom lysti is tamsos mirksiukas.gif

VilmKa , SVEIKINU 4u.gif Kokia nauja tema????? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 balandžio 2007 - 17:09
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 17:40)
Sveikinu VILMKA!!!!! 4u.gif

QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 30, 17:14)
Vilmka, sveikinimai uzemus pirmaja vieta thumbup.gif O kur nauja tema? Atsikeliau si ryta,jau galvojau rasiu, bet...

ohmy.gif ar jauuu... aciuks.gif ............. karsta.gif mastau.gif pagal eiliškumą turėtų būt vaisiai hihihi.gif , bet gal paliekam ateičiai ax.gif ,o tai manau labai nusibos "stalo" fotografavimai rolleyes.gif
... dėl temos "apskritimas", tokia užėjo techninė mintis blush2.gif , pagalvojjau liksiu nesuprasta...

Taigi, nauja tema: Peizažas mirksiukas.gif , gerai būtų pasimokyti, o tai pačiai į savo peizažus blush2.gif žiūrėt biggrin.gif
Sėkmės! 4u.gif

Californiagirl aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 30 balandžio 2007 - 17:02
dariau,kaip su kirviu. Zinoma, kliuna tureklo kreivumas, bet su juo nieko nepavyks padaryti. ....

user posted image
Atsakyti
wub.gif kaip jūs tas nuotraukas mokat nutrint ir kraipyt bigsmile.gif , kada aš prie to prieisiu blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 30, 17:57)
Aciu uz balsiuka, nesitikejau isvis nieko gauti, nes ir nedirbau daug si kart blush2.gif
O del to "matyta"... g.gif  Keista, as niekur tokios nemaciusi ir nuotrauka nauja t.y. sia savaite daryta bigsmile.gif

matyta ne todel, kad seniai fotkinai.O todel , kad neseniai pati kiausius saukste fotkinau. Va irodymas lotuliukas.gif
user posted image
be to veidrodinis atspindys leidzia pajusti "taip jau buvo". Viskas gerai, grazu, tik jausmas, kad jau matyta ir tiek. mat daznai pasitaiko tas veidrodis nuotraukose (kaip ir taures, stiklas, vanduo, geles....) Cia tik man, muset lotuliukas.gif . Nekreipk demesio 4u.gif bigsmile.gif
Del "nauju" siasavaiciu nuotrauku. O kodel butinai sia savaite? As taisyklese neperskaiciau to. Bet jei jau taip sakot, tai tada priimu .

2. Valanda pirmoji meniska nuotrauka 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 17:02)
dariau,kaip su kirviu. Zinoma, kliuna tureklo kreivumas, bet su juo nieko nepavyks padaryti. ....

mintis aiški, dėkui aciuks.gif

ok, ieškosim peizažo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 30, 18:09)
wub.gif kaip jūs tas nuotraukas mokat nutrint ir kraipyt bigsmile.gif , kada aš prie to prieisiu blush2.gif  unsure.gif

Kai gyvenimas privers lotuliukas.gif jei iki siol neprireike-esi puikus fotografas:super
Atsakyti
As tai,kaip visad per velai,ale atbegau dusdama.Aciu silwio uz tema.Man patiko apkiausiniuota tema hihihi.gif ale pacio eksperimentu neuzmaciau g.gif Na tai metu savo namu darbus,ce metu tik del kritikos,ne del konkurso...[dar kvepiantis parduotuve muilinukas dabar nepaleidziamas is ranku,o kritika labai laukiama...]

Ir sveikinu Vilmka!Tiesa,Man labai patiko Stebukles procesas,Dzineru vandeny skestantis,ir labai dar valandos nerealiai gerules idejos mirksiukas.gif

1. "luksto ner,ale tuoj sprogsiu"
user posted image

2. "spejau pabegt nesusproges!"
user posted image

3."susiradau chebros!"
user posted image

4. "boze majo.kazkas mane cia,kaip septintaske ymontavo!"
user posted image

[priesingai nei Vilmka,apkiausiniavau tema hihihi.gif o kas man.Kib as ne is kaimo irnesakyk.gif ]
Papildyta:
Einu sokoladiskus namu darbus zadaryt,a taj velkuos cia paskutine nepazangioji...

Tiesa,is amerikes per ebay kazi ar kada beuzsakinesiu..nieko nepraradau.ne.Tik su namu darbais uzvelavau biggrin.gif ,pinigai sugryzo,o siuntinys kazkur pasiklydo..uzsisakiau is krautuves Fujika f30[is amerikes butu atejes su visokiais filtriukais Canon'as A630]...ale bandau dar kapstytis miske,kiek daug funkciju...
Atsakyti
Oi tu Zuviau zuviau lotuliukas.gif
Ar cia naturalios spalvos ar tu saturation darei? Labai jau rysku smile.gif

Man labai patinka pirmoji foto, tik buciau daugiau kaires puses nukirpus, kad lizdas nebutu paciam viduryje.
Trecioji patinka, tik apacios nukirpciau truputi smile.gif
saunuole thumbup.gif , tik ko taip pavelavai i konkursa?
Kaip Gusto liezuviukas?
Papildyta:
Zuvialia, tu dabar peizazu ieskokis!!!!!!!!!!!! O ne sokoladus fotkink tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 18:28)
Kai gyvenimas privers lotuliukas.gif jei iki siol neprireike-esi puikus fotografas:super

Gyvenimas verčia hihihi.gif , alia, kad nežinau kas, kur, kaip blush2.gif

Va kokių šakalių gėlukėse pristrigę ir išimk, kad kytra unsure.gif
user posted image

zuvialia thumbup.gif , blush2.gif vėluot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 30, 17:44)
Oi tu Zuviau zuviau lotuliukas.gif
Ar cia naturalios spalvos ar tu saturation darei? Labai jau rysku smile.gif

Man labai patinka pirmoji foto, tik buciau daugiau kaires puses nukirpus, kad lizdas nebutu paciam viduryje.
Trecioji patinka, tik apacios nukirpciau truputi smile.gif
saunuole thumbup.gif , tik ko taip pavelavai i konkursa?
Kaip Gusto liezuviukas?
Papildyta:
Zuvialia, tu dabar peizazu ieskokis!!!!!!!!!!!! O ne sokoladus fotkink tongue.gif

O jau avatarcikas! thumbup.gif:

Aciu uz kritika,is skubejimo nieko beveik nedariau,tik sumazinau,ir kaikurias pasviesinau.Lauke labai saule sviete gal todel taip rysku,o gal kazka reik sureguliuot?nznau.. blush2.gif

tiesa paskutinej tos "boruzes"fone buvo burlente[buvau parasius baidare hihihi.gif ] ,tai ja isclonavau...

O kaip tiesint ta horizonta nelabai suprantu,kaip jus ta upe taip kraipot????ale patiko!labai fajnai komandiskai dirbat thumbup.gif:

Vilmka,ce jau y peizaziuko tema tos gelytes?[nezinau,kaip kritikuot,kai mano akim viskas tiesu ]Braaal isvis nesigaudau apie horizonto taisykles..reiks pasisakitinet.A tai dab palikt man ta ciokolada?ar y peizazo tiema ytraukt hihihi.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 30 balandžio 2007 - 19:05
zuvialia 4u.gif
Su nauju pirkiniu 4u.gif 4u.gif
Man tavo kiausiukai labai faini 1. ir 3. tik spalvos nenaturalios unsure.gif g.gif

VilmKa, peizazas visai sitas nekabina schmoll.gif gal ne tavo nuotrauka hihihi.gif
Atsakyti