Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 12:19)

oi mane irgi sujuokino tas posakis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki,
nespėjau padaryt namų darbų (kaip mokykloj pasijaučiau lotuliukas.gif ) tiek laisvų dienų, tai turbūt kaip ir daugelis naudojomės galimybę pabūt saulutėj, užmiestyje doh.gif

labai norėčiau jūsų komentarų... turiu mėgstamų nuotraukų pora, bet nežinau, kaip jas galima buvo padaryt dar gražesnėmis arba ką dar galima patobulint blush2.gif

čia pirmoji. ten gal matysis po vaikučiu, kad apačioje bandyta "nufotošopinti" stovėję ant stalo visokie rakandai, žvakės ir t.t. kadangi tai dariau pirmą kartą, džiaugiaus jau tuo, kad tie rakandai išnyko hihihi.gif
dar jaučiu, kad ją galima būtų patiesinti g.gif tačiau fiksuoto horizonto nėra, tai turbūt pagal atramą kairėje. galvojau gal tos atramos nereik, bet ar nepraras tada nuotrauka pusiausvyros g.gif
"ant pasaulio krašto"
user posted image

na žodžiu pamatykite tai, ko aš dar nematau, o norėčiau doh.gif
Atsakyti
Grazu. Bet.. Vaikutis per kraste nuotraukos. Rankas emeisi trinti, bet nebaigei, todel jos dar matosi ir gan nepatraukliai. Vaiduokliskai. matyt nukirpciau ta stulpa kairiame sone.Grozio neprideda. Tiesiog stukso ir zvilgsni blasko. Kliuna ir kazkas zalio (pacioje nuotraukos apacioje, desineje puseje).

O dabar isduok paslapti kur ?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 04 30, 13:17)
sveiki,

labai norėčiau jūsų komentarų... turiu mėgstamų nuotraukų pora, bet nežinau, kaip jas galima buvo padaryt dar gražesnėmis arba ką dar galima patobulint  blush2.gif

grazi nuotraukyte, bet kaip Valanda paminejo palikai nemazai broku biggrin.gif
as irgi neturiu daug laiko, todel rankas galejau ir graziau patrint, bet vaizda matysi 4u.gif

na as ja taip matau, gal kiti kitaip pamatys 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 30 balandžio 2007 - 13:57
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 13:32)
O dabar isduok paslapti kur ?

jei klausi kur fotografuota,tai merkinėje. čia kaip tik matosi nemuno ir merkio santaka. blush2.gif
kol supratau apie kokias rankas kalbat doh.gif net pamiršau, kad ten vyro rankos yra kažkur lotuliukas.gif (seniai jau kibinau šią nuotrauką...) blush2.gif
jo,be stulpo tikrau geriau... labiau "pasaulio kraštas" tampa cool.gif
tas žaliuojantis tokia marga staltiesė, bet kadangi jos raštas pafotošopintas jau trinant visus rakandu, tai atrodo kaip neaišku kas blush2.gif

o vat rimulka kur pataisė turėklus ale horizontas.. man dabar upės krenta g.gif ar čia man tik taip atrodo.. .atrodo kad joms nuolydis atsirado į dešinę pusę blush2.gif

dėkui labai už patarimus. mokausi taip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 04 30, 16:15)

o vat rimulka kur pataisė turėklus ale horizontas.. man dabar upės krenta  g.gif ar čia man tik taip atrodo.. .atrodo kad joms nuolydis atsirado į dešinę pusę  blush2.gif

ax.gif bandau žiūrėt į nuotraukas blush2.gif ,tai va, šitą dalyką ir aš pastebėjau...
Atsakyti
oi sunku jums itikt lotuliukas.gif

man atrode graziau, kad tas remas butu tiesei, o kad upe pakrypus nematau nieko blogo ax.gif

o jei norit, kad ir tas ir tas butu tiesei, reikejo daug gaugiau apkarpyt,ir kiti daiktai issikraipo, pvz medis labiau pakrypo, tai vat
vienzo

user posted image
Atsakyti
Ir as nagus prikisau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Vilmka, sveikinimai uzemus pirmaja vieta thumbup.gif O kur nauja tema? Atsikeliau si ryta,jau galvojau rasiu, bet...

Californiagirl ,grazi kiausinio foto thumbup.gif

Roolys, Vilmka, labai aciu 4u.gif uz vienai mano foto skirtus balsus, nustebinot labai labai bigsmile.gif
Atsakyti
na man upė pakrypusi iš karto atima iš nuotraukos ramybę blush2.gif nes upės tarsi sraunumo įgyja ir tampa greitesnės, o ne tokios kaip santakose būną blush2.gif

Jūs tik nesupykit, kad aš kritikuoju jūsų pataisymus. suprantu, kad kartais būna nuotraukų pilnų detalių ir neteisingai paimtu kampu ir panašiai, iš kurių padaryt kažką idealaus neįmanoma... blush2.gif

dėkui už pastabas 4u.gif
Atsakyti
Man pakrypusi upe nesiziuri. Negrazu ir stebukliukes spalvu "isnaturalinimas". Perlenkta, atrodo , su kontrastu.

Sveikinu VILMKA!!!!! 4u.gif
Atsakyti
man pačiai turbūt gražiausia taip
user posted image

taip dangus gyvas su spalva,nors tas žydras plėmas danguj nelabai žiūrisi... oj prie tų nuotraukų pusę dienos galima prasedėt ir vis matysi tai čia kažkas, tai čia doh.gif
Atsakyti