Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Ka gi, jau 10 min kaip pirmadienis, taigi turiu pilna teise balsuoti biggrin.gif
Neaktyvus si karta visi (as irgi blush2.gif )...

I vieta - vilmkai thumbup.gif
II - valandos pirma nuotraukyte bigsmile.gif
III - stebukles reportazui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau kad neatlikau namu darbu blush2.gif , ir nesiteisinsiu kad nespejau ar kazka. tiesiog patingejau..... ir ideju truputi turejau , bet taip jau gavos 4u.gif

O prabalsuot tikrai noriu:

Valandos fotografija Nr. 8 tikrai verta pirmos vietos , bet del ryskumo tai negaliu pasakyt kad tai geriausias darbas g.gif . Ir nemanau kad siai fotografijai to ryskumo reiktu labai dau , na tisiog truputi daugiau, ir butu thumbup.gif .
Na o Vilmka , tai parode tikrai mano akiai saunu darbeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ir ryskumas penki balai ir kompozicija super....

Tai mano nuomone :

first.gif Vilmka Nr. 13 su kiausinuku katik padetu i lizda mirksiukas.gif

second.gif Valanda Nr. 8 su grafisku kiausinuku 4u.gif

third.gif Californiagirl su darbeliu kur kiausinis saukstuke smile.gif na ir Liepų takas labai gera vaizdeli pagavo mirksiukas.gif ( kur kiausinis uzpilamas vandeniu)

Tikiuos trecia vieta nebus lemiama kam nors ax.gif , nes nusizengdamas taisyklem prabalsavau blush2.gif

Papildyta:
Dar karta pasikartosiu uzklausdamas ax.gif , gal kas fotografuoja su juosta ? Turiu klausymeliu del juosteliu g.gif .

Ir dar , gal kas turi : AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED (5.0x) objektyva ?

Jei turite , gal turit kokiu nusiskundimu ar siaip pliusai / minusai kokie? (fotografuojant ivairiose situacijose)
Atsakyti
Balsiukus atiduodu:
Pirma - Vilmka Nr.13
Antra - Liepų takas Nr.2
Trečia - Valanda Nr.16
Atsakyti
1. VilmKa su plunksna
2.valandos pirma nuotraukyte 4u.gif
3. visiems dalyvavusiems tongue.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif

mano balsai 4u.gif

1. Stebukle
2. VilmKa su plunksna
3. valanda
Atsakyti
4u.gif

1.Stebukle first.gif
2.valanda second.gif
3.Liepų takas2 third.gif
Atsakyti
Labai esu pamaloninta. Dziausiuosi, kad atsiduriau sarasiukuose 4u.gif . Dekoju.

Liudnoka,kad negausus sudalyvavusiuju skaicius. Liudnoka,kad neuzsuko labiausiai pazengusieji Bilekas, bitye maja, labradoriuke, roolys, sillwio.. ir kt.

I vieta stebukle2. Man tikrai patiko. Nerandu priekaistu. Paprasta, neperkrauta, sterilu.
II vieta VilmKa. Antra tik del tos nelemtos plunksnos(Na zinot...pasiulykit man ant sienos uzsirasyt "lai plunksna tau netrukdo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Visai netycia uzejau kitoje temoje Tavo kiausinuka. Va ten plunksna netrukdo lotuliukas.gif .Tas jos metamas seselis labai sekmingai paivairina baltuma. Zaviuosi Tavo darbais, VilmKa. Malacius thumbup.gif
III Californiagirl ir saukstas good.gif . Visko ten tiek kiek reikia. Kodel nepirma ir neantra? Todel , kad tai jau kazkur maciau (t.y. nenukopijuota ,ginkdie, ale ir nenauja 4u.gif )

p.s. kokius parametrus naudotumete fotkindami margai apsviestoje scenoje judancius zmones?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 30 balandžio 2007 - 10:34
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 11:20)
Visai netycia uzejau kitoje temoje Tavo kiausinuka. Va ten plunksna netrukdo lotuliukas.gif .Tas jos metamas seselis labai sekmingai paivairina baltuma. Zaviuosi tavo darbais, VilmKa. Malacius thumbup.gif 

aciuks.gif .................................................. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
VilmKa, Tikiuosi nesupyksi.Kalbejau apie sita Tavo kiausi.
VILMKOS KIAUSINIS
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 12:10)
VILMKOS KIAUSINIS
user posted image

Vilmka, šitas man irgi įspūdingesnis thumbup.gif Tas plunksnos šešėlis wub.gif Žodžiu, be žodžių gražuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 30, 12:10)

4u.gif aš nepikčiurna biggrin.gif , supratau, kad kalbėjai apie šitą, nes daugiau kitokių nedėjus niekur ax.gif
Šiaip tų pačių nuotraukų SM stengiuosi nedėt... ir nenorėjau šios temos apkraut savo kiaušiniais blush2.gif
Na va, smagu, kad pamatėt ir patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 30, 13:15)
.. ir nenorėjau šios temos apkraut savo kiaušiniais blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti