Oo.Prisizviegiau is Stebukles "nevalgymo'priezasties
O as kolkas stabdau.Lentynoj isnaikinau visus ciokoladus,a su sausainiais netink?[anie ne ciokoladiniai..]
O man grazus nuotraukiukai Dzinerienes[o jau mazoooji,sakes kokia diiidziala!grazuola...],su ciokoladu labai norisi kazko TOKIO...
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 20, 00:00)
Oo.Prisizviegiau is Stebukles "nevalgymo'priezasties
O as kolkas stabdau.Lentynoj isnaikinau visus ciokoladus,a su sausainiais netink?[anie ne ciokoladiniai..]
O man grazus nuotraukiukai Dzinerienes[o jau mazoooji,sakes kokia diiidziala!grazuola...],su ciokoladu labai norisi kazko TOKIO...
buvau pardei, nusipirku 3 sokoladus. gryzau, vyras tu taip dietos laikaisi , sakau, ne, cia fotografavimui tai paziurejo i mane kaip kokia ligone
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2007 04 19, 23:58)
Vo, teisingai... Iš tiesų matosi toks taškuotumas... Va ką reiškia nežinojimas
Rankinis valdymas yra. Pas mane Canon A410 3.2 MP
Rankinis valdymas yra. Pas mane Canon A410 3.2 MP
bet PS visagalis
o diafragma nusistato ant "s" raides, arba "M". diafragma- ta skylute, pro kuria patenka sviesa i fotika
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:06)
bet PS visagalis
o diafragma nusistato ant "s" raides, arba "M". diafragma- ta skylute, pro kuria patenka sviesa i fotika
Kas tas PS?
Tą S raidę radau, o M pas mane yra M1 ir M2. Tai kaip geriausia fotkint? Su S ar su M1, M2?
Stebukle, aciu uz kritika Prisiekiu nekandau nei vieno gabaliuko,o tik atsilauzinejau
Zuviuk Eik sokoladu pirkt
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:10)
Kas tas PS?
Tą S raidę radau, o M pas mane yra M1 ir M2. Tai kaip geriausia fotkint? Su S ar su M1, M2?
photoshopas lietuviskai foto parduotuve
S- tu reguliuoji diafragma, o islaikyma pats fotikas parenka, kad grazu butu O M, tu reguliuoji ir islaikyma ir diafragma
Papildyta:
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 20, 00:15)
Stebukle, aciu uz kritika Prisiekiu nekandau nei vieno gabaliuko,o tik atsilauzinejau
ten virsutinis gabaliukas... krastas nukastas atrodo net seiles tysta, negaliu ziuret
Man zuviukas, tai pagal avarata, turetu buti skraidanti kiaule
Papildyta:
As irgi turiu naktine nuotrauka... tik fotkinta kai dar salta buvo
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:17)
photoshopas lietuviskai foto parduotuve
Aišku
Niekada nesu dirbusi su Photoshopu
Kai dar buvo Windowsas, dirbau su Photoimpression, o dabar, kai yra Linuxas - su Picasa labai patinka. Dar kartais "apdoroju" fotkes su Gimpu. Kiek žinau, jis yra savo galimybėmis panašus į PS.
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:30)
Aišku
Kai dar buvo Windowsas, dirbau su Photoimpression, o dabar, kai yra Linuxas - su Picasa labai patinka. Dar kartais "apdoroju" fotkes su Gimpu. Kiek žinau, jis yra savo galimybėmis panašus į PS.
aha, gimpas ir man patinka
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:37)
aha, gimpas ir man patinka
Turi kompe Linuxiuką?
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:43)
Turi kompe Linuxiuką?
turiu gimpa is interneto parsisiuntus man ten patinka programa, kur padaro schemas siuvinejimui kryzeliu
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:48)
turiu gimpa is interneto parsisiuntus man ten patinka programa, kur padaro schemas siuvinejimui kryzeliu
O šito nežinojau. Jei gali, smulkiau papasakok apie tą schemą siuvinėjimui kryželiu. Kaip ja naudotis?
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:54)
O šito nežinojau. Jei gali, smulkiau papasakok apie tą schemą siuvinėjimui kryželiu. Kaip ja naudotis?
kitam kompe. ten ikeli foto, nusistatai ir tau padaro schema. Imi adata, medziaga ir issisiuvineji nuotrauka
paklonavau kaip mokejau