Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Oo.Prisizviegiau is Stebukles "nevalgymo'priezasties hihihi.gif

O as kolkas stabdau.Lentynoj isnaikinau visus ciokoladus,a su sausainiais netink?[anie ne ciokoladiniai..]

O man grazus nuotraukiukai 4u.gif Dzinerienes[o jau mazoooji,sakes kokia diiidziala!grazuola...],su ciokoladu labai norisi kazko TOKIO...
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 20, 00:00)
Oo.Prisizviegiau is Stebukles "nevalgymo'priezasties hihihi.gif

O as kolkas stabdau.Lentynoj isnaikinau visus ciokoladus,a su sausainiais netink?[anie ne ciokoladiniai..]

O man grazus nuotraukiukai  4u.gif Dzinerienes[o jau mazoooji,sakes kokia diiidziala!grazuola...],su ciokoladu labai  norisi kazko TOKIO...

buvau pardei, nusipirku 3 sokoladus. gryzau, vyras blink.gif tu taip dietos laikaisi blink.gif , sakau, ne, cia fotografavimui doh.gif tai paziurejo i mane kaip kokia ligone blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2007 04 19, 23:58)
Vo, teisingai... Iš tiesų matosi toks taškuotumas... Va ką reiškia nežinojimas doh.gif

Rankinis valdymas yra. Pas mane Canon A410 3.2 MP

doh.gif bet PS visagalis lotuliukas.gif

o diafragma nusistato ant "s" raides, arba "M". diafragma- ta skylute, pro kuria patenka sviesa i fotika 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:06)

doh.gif bet PS visagalis lotuliukas.gif

o diafragma nusistato ant "s" raides, arba "M". diafragma- ta skylute, pro kuria patenka sviesa i fotika 4u.gif

Kas tas PS?

Tą S raidę radau, o M pas mane yra M1 ir M2. Tai kaip geriausia fotkint? Su S ar su M1, M2?
Atsakyti
Stebukle, aciu uz kritika 4u.gif Prisiekiu nekandau nei vieno gabaliuko,o tik atsilauzinejau lotuliukas.gif

Zuviuk 4u.gif Eik sokoladu pirkt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:10)
Kas tas PS?

Tą S raidę radau, o M pas mane yra M1 ir M2. Tai kaip geriausia fotkint? Su S ar su M1, M2?

photoshopas 4u.gif lietuviskai foto parduotuve lotuliukas.gif lotuliukas.gif

S- tu reguliuoji diafragma, o islaikyma pats fotikas parenka, kad grazu butu tongue.gif O M, tu reguliuoji ir islaikyma ir diafragma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 20, 00:15)
Stebukle, aciu uz kritika 4u.gif  Prisiekiu nekandau nei vieno gabaliuko,o tik atsilauzinejau lotuliukas.gif

Zuviuk 4u.gif  Eik sokoladu pirkt biggrin.gif

ten virsutinis gabaliukas... krastas nukastas atrodo tongue.gif net seiles tysta, negaliu ziuret schmoll.gif lotuliukas.gif

Man zuviukas, tai pagal avarata, turetu buti skraidanti kiaule blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
As irgi turiu naktine nuotrauka... tik fotkinta kai dar salta buvo tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:17)
photoshopas 4u.gif lietuviskai foto parduotuve lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aišku 4u.gif

Niekada nesu dirbusi su Photoshopu ax.gif
Kai dar buvo Windowsas, dirbau su Photoimpression, o dabar, kai yra Linuxas - su Picasa labai patinka. Dar kartais "apdoroju" fotkes su Gimpu. Kiek žinau, jis yra savo galimybėmis panašus į PS.
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:30)
Aišku 4u.gif

Niekada nesu dirbusi su Photoshopu ax.gif
Kai dar buvo Windowsas, dirbau su Photoimpression, o dabar, kai yra Linuxas - su Picasa labai patinka. Dar kartais "apdoroju" fotkes su Gimpu. Kiek žinau, jis yra savo galimybėmis panašus į PS.

aha, gimpas ir man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:37)
aha, gimpas ir man patinka thumbup.gif

Turi kompe Linuxiuką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:43)
Turi kompe Linuxiuką? bigsmile.gif

schmoll.gif turiu gimpa is interneto parsisiuntus 4u.gif man ten patinka programa, kur padaro schemas siuvinejimui kryzeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 20, 00:48)
schmoll.gif turiu gimpa is interneto parsisiuntus 4u.gif man ten patinka programa, kur padaro schemas siuvinejimui kryzeliu rolleyes.gif

O šito nežinojau. Jei gali, smulkiau papasakok apie tą schemą siuvinėjimui kryželiu. Kaip ja naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 04 20, 00:54)
O šito nežinojau. Jei gali, smulkiau papasakok apie tą schemą siuvinėjimui kryželiu. Kaip ja naudotis?

kitam kompe. ten ikeli foto, nusistatai ir tau padaro schema. Imi adata, medziaga ir issisiuvineji nuotrauka wub.gif
Atsakyti
4u.gif paklonavau kaip mokejau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti