Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

californiagirl, eina sau kokia nereali foto blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 balandžio 2007 - 19:22
QUOTE(rimulka @ 2007 04 26, 19:25)
man irgi ne kas, blicas duoda dienos sviesa, o halogenasi geltonuma, arba jei wb taisydavau, tada jau i melynuma, vienu zodziu nepatiko, pastovei turedavau taisyt su PS, todel ir keiciau  4u.gif

Supratau, dabar nuejau nufotkint savo mergytes prie studijines blykstes ir skecio, tuoj ikelsiu kritikai... (ryskumo truksta)
user posted image

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 26, 19:52)
[

Shutter priority, ISO 400, F7.1, islaikymas 1/250s
user posted image

M

ohmy.gif atrodo taip aukstai issokes blink.gif super nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 26 balandžio 2007 - 19:27
Dekui, merginos, uz internetiniu parduotuviu nuorodas 4u.gif Bandysiu skubiai suvirskinti informacija ir pagalvoti kas labiau apsimoka: prasyti is JAV parvezti "body" ar paciam siustis visa rinkini is Hon Kongo g.gif

Californiagirl, ta foto "I believe I can fly" gerule. Gera ideja iskirpti ir patalpinti i dangaus fona thumbup.gif

O del apsvietimo ir jo naudojimo esu labai gera linka cia afisaves (gal kokioj 5 temoj). Darbe turiu nuoroda, tai jeigu nerasite, galesiu kita savaite dar karta imesti.

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 26, 19:12)
Supratau, dabar nuejau nufotkint savo mergytes prie studijines blykstes ir skecio, tuoj ikelsiu kritikai... (ryskumo truksta)
user posted image

Stebukle,kokia miela tavo mergaiciuke wub.gif o ji pati batukus maunasi?jei taip tai dar labiau miela wub.gif wub.gif
Rimulka,siltos tavo foto wub.gif
Californiagirl,geras suolis bigsmile.gif o nuo ko jis atsispyre,kad taip aukstai issoko? rolleyes.gif
nepamenu dabar niko,bet man patiko nuotrauka kur kiausinis padetas ant sieno su plunksna ant virsaus thumbup.gif
bandziau daryt nuotraukas su nuluptu kiausiniu,bet ne tas blush2.gif visiskai neskaniai atrode unsure.gif palauksiu kitu namu darbu.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 26, 21:36)
Californiagirl,geras suolis bigsmile.gif o nuo ko jis atsispyre,kad taip aukstai issoko? rolleyes.gif

Nuo tokio zaislo- ziuozynes biggrin.gif
user posted image

user posted image

Siaip tai fotkintis nesileidzia...na laaaaabai sunkiai doh.gif Bet tada jau kai skraide, tai buvo fotkink mama ir fotkink biggrin.gif doh.gif O paskui pats atbega paziureti, ar gerai atrodo skraidydamas biggrin.gif

Stebukle, tai kad apsvietimas normaliai visai atrodo rolleyes.gif Tik siaip prisikabinti rasciau prie ko blush2.gif biggrin.gif O batukai atbulai, tai man baisiai mielai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif Grazuole tavo pupa wub.gif
Atsakyti
Bilekas mano geras draugas, siunciasi is ebay.com Sake patenkintas. Cia jis dar parase: tegul neskuba o paklausiua muitines.. man atrodo is treciu saliu dabar fotikams labai dideli muita uzdjo.. + 18 procentu pvm.. o jei is ES saliu tai ve muito.. bet tada neapsimoka nes kainos panasios iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 26 balandžio 2007 - 21:59
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 26, 22:47)
Nuo tokio zaislo- ziuozynes biggrin.gif
user posted image

user posted image

Siaip tai fotkintis nesileidzia...na laaaaabai sunkiai doh.gif  Bet tada jau kai skraide, tai buvo fotkink mama ir fotkink biggrin.gif  doh.gif  O paskui pats atbega paziureti, ar gerai atrodo skraidydamas biggrin.gif

Stebukle, tai kad apsvietimas normaliai visai atrodo rolleyes.gif  Tik siaip prisikabinti rasciau prie ko blush2.gif  biggrin.gif  O batukai atbulai, tai man baisiai mielai atrodo wub.gif  wub.gif  wub.gif  Grazuole tavo pupa wub.gif

extrymas blink.gif

aha, pati rengiasi, aunasi doh.gif tikra panele auga. o del kabinimosi, matau 2 klaidas, prasau kabintis 4u.gif
Atsakyti
Stebukle, visai vykusi nuotrauka 4u.gif kokia faina mergyte wub.gif

Califoria_girl, tikrai gerai pagautas kadras thumbup.gif o avataras bigsmile.gif

Bilekas, ta nuoroda as irgi turiu, ir perejau per ja vel, bet ne viskas ten yra, kai pradedi pats fotografuoti, atsiranda visokiu papildomu klausimu 4u.gif atrodo darai viska kaip jie sako, bet vistiek kazkas ne taip ax.gif norisi, kad kazkas gyvai atsakytu i papildomus klausimus...

aciu uz pagyras mano pupai 4u.gif
Atsakyti
She, aciu labai labai uz siuntinuka ax.gif . Manau tikrai pravers , nors ir neturiu siuo momentu PS. Bet artimiausiu laiku tikrai pazadu isirasyti mirksiukas.gif . (gal ir pasiskolinta versija blush2.gif , bet vis sis tas )

Dar norejau paklaust ar yra cia dalyviu kurie naudoja fotojuosta g.gif . Idomu butu suzinot atsiliepimus apie pacias juosteles , o labiausiai tai domina juoda/bala.

Elina , manau kadras gan idomus thumbup.gif , bet kai nera ryskumo pakankamo tai ir nelabai ziurisi g.gif .

Californiagirl , tikrai grazu thumbup.gif , zinau kaip sunku pagaut kadra kai yra sokinejama (bent jau man sunku ax.gif ) , bandziau ir as savo vaikus gaudyt , tai is 20 kadru pavyko tik 0,5 lotuliukas.gif , nes dar reiktu ir ta viena karpyt , kad ziuretusi fotografija. biggrin.gif
Atsakyti
Valanda, labai aciu uz kritika 4u.gif Ten visur tikri vistos kiausai:) O blizga, gal del to,kad dar slapias buvo( ploviau visus pries fotografuojant).

Rimulka,na ir grozis tavo mergytes wub.gif

Californiagirl bigsmile.gif Grazi suolio nuotrauka labai wub.gif

Stebukle, kokia grazi ir stilinga tavo panele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 26, 14:50)
Bilekas mano geras draugas, siunciasi is ebay.com Sake patenkintas. Cia jis dar parase: tegul neskuba o paklausiua muitines.. man atrodo is treciu saliu dabar fotikams labai dideli muita uzdjo.. + 18 procentu pvm.. o jei is ES saliu tai ve muito.. bet tada neapsimoka nes kainos panasios iseina.

kad kiek supratau, jam pazistamas parveztu is Amerikos, tai muitu neuzdetu niekas, jei sakytu, kad sau.... 4u.gif bet siunciantis pastu tai taip, teko girdet, kad muitus uzdeda gerus (net jei siunti is JAV).... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 27 balandžio 2007 - 05:27
Rimulka, man pirmoji foto labai patinka, bet pritariu, kad rankytės trūksta. O ji čia su PS taip gražiai apdirbta- kad meškiuko spalvos daug ryškesnės už mergytės?
Californiagirl labai gera skydžio foto, super pagautas momentas.

SU tais kiaušiniais man nekas. Idėjų neturiu, arba neišeina jų įgyvendinti. Bet žiūriu ne man vienai taip.... Užtat visi taip pasyviai su namų darbais šįsyk.
Mano šiokie tokie bandymai:

"kitoks"

user posted image

"ekstremalūs pokyčiai" biggrin.gif
user posted image
Atsakyti