Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 25, 14:36)
Yra vaistinese. Bet butinai pirk 100% alieju, tikrai labai efektyvus 4u.gif As pirkau Gabijos g. maxinos eurovaistinej 4u.gif aha i verdanti vandeni 3 lasus uzsidengi ir kvepuoji 4u.gif  dar gerai ir kambarius padezinfekuot 4u.gif

dekui 4u.gif
eisiu gydytis ax.gif
Atsakyti
Tai dar kiausiniu biggrin.gif Kritikiukite prasau 4u.gif

Mickey Mouse
user posted image

As jau..., o kur tu?

user posted image

Kodel as cia?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepų takas: 26 balandžio 2007 - 02:02
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 24, 13:19)
Wicked, man virsutiniame kampe esantys zmones maiso, bet siaip labai grazi foto 4u.gif Tik gal truputi apkarpyciau dar ja.

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 24, 15:31)
Grazi nuotrauka seimyniniam albumui mirksiukas.gif  Liepu takas siule apkarpyti, bet as manau kad nera kur jau ir karpyt. Tu zmoniu galetu nesimatyt, bet ka dabar padarysi...gal galejai paprasyti, kad pasitrauktu lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif

jep, zmoniu galejo ir nebuti (bet ju ir nukirpti negaliu, nes tektu apkapot vaiko galvyte blush2.gif ).... bet kad negalejau ir kitu kampu niekaip paimti, nes vaizdelis nekoks butu buves hihihi.gif

as dar prie ko nepriprantu, tai kad sitas fotikas "mato" daugiau nei as.. doh.gif atrodo, ir netelpa kazkas i fotke man ziurint, o nufotografavus paaiskeja, kad vistik ir surando vietele.... ax.gif
Atsakyti
Ziuriu kiausiniu daugeja... gerai thumbup.gif As nezinau ar spesiu kazka pateikti. Keleta ideju turiu, bet jas per 10min neigivendinsiu g.gif

O man reikia pagalbos. Radau pazistama, kuris galetu man is JAV parvezti fotoaparata. Gal kas patars kokia patikima ir nebrangia internetine parduotuve, kur galima butu Canon 30D body nusipirkti? Is anksto dekingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 26, 01:10)
O man reikia pagalbos. Radau pazistama, kuris galetu man is JAV parvezti fotoaparata. Gal kas patars kokia patikima ir nebrangia internetine parduotuve, kur galima butu Canon 30D body nusipirkti? Is anksto dekingas  4u.gif

ka galiu rekomenduot, tai:
buy.com
newegg.com
ecost.com

sitos trys internetines parduotuves musu jau patikrintos.. viskas veikia super gerai thumbup.gif niekada nebuvo jokiu problemu, tik reikia paziuret, ar turi jos Canon 30D.... mirksiukas.gif o ir ju kainos geros tikrai... mes ka perkam is elektronikos, tai viska tik is ju.... bigsmile.gif

beje, as savaji Canon pirkau per shopsunshine.com biggrin.gif irgi skundu ju adresu neturiu schmoll.gif paziurek, ka jie siulo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 26, 08:10)
O man reikia pagalbos. Radau pazistama, kuris galetu man is JAV parvezti fotoaparata. Gal kas patars kokia patikima ir nebrangia internetine parduotuve, kur galima butu Canon 30D body nusipirkti? Is anksto dekingas  4u.gif

Paziurek CIA...Visada ieskau per shoping.com, ten ismeta visas parduotuves kurios turi norima daikta ir gali atsiliepimus paskaityti apie pacias parduotuves. Tai va siuo atveju pigiausias tas variantas buvo ir parduotuve ivertinta 5 zvaigzdutem.
Dar patikima parduotuve B&Hcia
Atsakyti
paziurejau kainas:
buy.com - $1225
newegg.com - $1120
ecost.com - $1260
cia vien tik body, dar plius kazkiek kainuoja atsiuntimas, nors gal kai kaina nemazai, ir nereiktu moket.... 4u.gif
ir jos tikrai neprades siulyt nieko papildomo.... schmoll.gif niu bent jau man nera taip buve per keleta metu.... g.gif ir su aptarnavimu, siuntimu viskas chiki.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 26, 03:01)

4u.gif iš manes kritikė tai tik tokia, kad, iš pateiktų, labiausiai patiko foto su paukščiuku bigsmile.gif... tik gal to veidrodinio atspindžio nesinorėtų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 26 balandžio 2007 - 08:57
Liepų takas, tavo pirmoji Mickey... primintų kadrą iš bilijardo partijos, jei stalas atitinkamas būtų biggrin.gif O gal kas jau bandė tokį variantą? Aš vistiek dar nefotkinsiu biggrin.gif

Ir ko jums Vilmkos plunksna kliūna? g.gif Na nebent gerokai mažesnės norėtųsi, bet tas pūkas (gal čia ir tiktų vien tik pūkas) suteikia šarmo. Tikrai jaučiasi, kad "išperėtas" thumbup.gif Nu toks vištos ir kiaušinio ryšyyyyyys jaučias lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki

ziuriu kiausiniai tik ritasi ritasi hihihi.gif

nesakysiu kas mano favoritai kol nesibaigs savaite, gal sulauksim dar idomesniu bigsmile.gif

as tai tikrai nedalyvausi, ne to kad neturiu baltu kiausiniu, bet ir ideju nera doh.gif

vakar apturejau senai noreta pirkini, visdelto mano halogeniniai prozektoriai eis pas vyra i darba, nes vietoj ju atsirado kitos lempos ax.gif , nusipirkau 2 softbox'us ir stova pagrindui deti, nes jau buvo atsibode vis ieskot kur pakabint ta medziaga blush2.gif

vakar isbandinejau, norejau idet nuotraukyciu, bet photobucketas neveikia siuo metu, bent jau man g.gif

nu bet kad ir geras lempas turiu, vistiek klaustuku begalybes doh.gif

cia gal She man gales padet siuo klausimu ax.gif

kai fotografuoji su zoominiu objektyvu, mano atveju 18-70, kodel keiciasi nuotraukos apsvietimas, kai su objektyvu atitolini? na as nors is tos pacios vietos fotografuoju, kai pritraukiu arciau, nuotrauka gaunasi sviesi, kai atitraukiu, noredama, kad vaikas tilptu i kadra, nuotrauka pasidaro tamsi doh.gif
gal gali man siuo klausimu kas nors pagelbeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 26, 03:01)

1.Mickey Mouse

2.As jau..., o kur tu?

3.Kodel as cia?

1.Neitilpe, peraukstai, nesimetriska. Tai man kliuna. O va , kad kiausiniai kazkokie tiuninguoti tai i akis krenta biggrin.gif . Isduok paslapti, kai tu juos atblizginai? O gal jie visai ne kiausiai tik jais apsimeta? blink.gif
2.Perkrautas vaizdzialis. Kazki kaip but, jei te tos vistos nebutu? Palikt tik luksta ir cielaji, dar apylinkes apmastyt . Gal net apvientonint...
3. Ta indomiausia, bet blankiausia ir neryskiausia. Formos idomios, ale nelabai akcentuotos. Mazu apsvietima koki kitoki ar fonIAli pabandinet....
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 04 25, 21:53)

Netycia radau http://razoomgame.com/ ir atsiziuret negaliu. Aisku cia daugiau kompiuterine grafika nei fotografija, ale zvilgsnio atitraukt negaliu.

O ma tai toks stailas neypac imponuoja. Apkrovimo gausoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 26 balandžio 2007 - 11:34
QUOTE(valanda @ 2007 04 26, 11:37)
O ma tai toks stailas neypac imponuoja. Apkrovimo gausoka blush2.gif

Bet idejos ir atlikimas thumbup.gif
Atsakyti