Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Sveiki!
Ačiū vsiems, atsakiusiems dėl 1.8 objektyvo 4u.gif
Jūsų teismui mano baltas kiaušinis.

Sunku būti kitokiam...
user posted image

Atsakyti
sveikuciai 4u.gif
na va, kiausiniu metas bigsmile.gif saunuoliai biggrin.gif
stebukle, man patiko tavo nuotraukos, tik remai nelabai ax.gif
valanda - thumbup.gif

labai daug nerasysiu, nes turim mano Mamyte sveciuose, tik perskaiciau, kad labradoriukei laringitas, tai noriu sveikt greiciau palinket irdar , kaip ''prie medicinos'' tai patarimas butu kvepuot virs puodo, kur bulves verda, padeda 4u.gif
zuveluk, sveikatytes tavo musu bendravardziui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 25, 15:20)
O kur gauti arbatmedzio aliejaus? Vaistinese buna?
Reikia uzpilti verdanciu vandeniu ir kvepuot garais?
As ramunelemis, lakisiais ir liepu ziedu arbatos garais kvepuoju.

Yra vaistinese. Bet butinai pirk 100% alieju, tikrai labai efektyvus 4u.gif As pirkau Gabijos g. maxinos eurovaistinej 4u.gif aha i verdanti vandeni 3 lasus uzsidengi ir kvepuoji 4u.gif dar gerai ir kambarius padezinfekuot 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

thumbup.gif kiaušinių, labiausiai patiko stebukle foto 4u.gif

Ką tik "išperėtas" ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 25, 16:34)
4u.gif

thumbup.gif  kiaušinių, labiausiai patiko stebukle foto  4u.gif

user posted image

Eik jau. Cia juk ka tik padetas, ne isperetas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man nepralenda remeliai. O plunksna greiciau apkrauna, nei prideda ax.gif . Visa kita thumbup.gif
Plunksna ziuretus, jei sieno nebutu. Ir, itariu, ziuretus ne ant kiausinio, o kazkur salia. nzn. Cia tik mano spejinejimai, kurie daznai buna nusisnekejimai tease.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Justėja @ 2007 04 25, 15:24)
Sveiki!
Ačiū vsiems, atsakiusiems dėl 1.8 objektyvo  4u.gif
Jūsų teismui mano baltas kiaušinis.

Sunku būti kitokiam...
user posted image

Gers bandymuks 4u.gif . Tik tas, kur stacias(ups... ax.gif ) man nemielai atrodo, nes salia kitu perdiem suvarzytas plasmasinio daikciuko... per daug tvarkingas. Ir dar toje jo stovejimo vietoje, kazkokie gariunai. Ner kur praeit ax.gif . Kazi kaip but viska padrikiau atlikus? Tiesa blush2.gif . Pati ideja labiau velykine nei ispudinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 25 balandžio 2007 - 16:53
QUOTE(valanda @ 2007 04 25, 18:01)
Eik jau. Cia juk ka tik padetas, ne isperetas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man nepralenda remeliai. O plunksna greiciau apkrauna, nei prideda ax.gif . Visa kita thumbup.gif
Plunksna ziuretus, jei sieno nebutu. Ir, itariu, ziuretus ne ant kiausinio, o kazkur salia. nzn. Cia tik mano spejinejimai, kurie daznai buna nusisnekejimai   tease.gif  lotuliukas.gif

4u.gif

lotuliukas.gif aš prifantazuoju, sako, kad viščiukas du kartus gimsta biggrin.gif , tai čia pirmasis gimimas rolleyes.gif (kabutėse ir parašiau)
g.gif šiene plunksnos kažkaip nesimatė, gal ir nereikėjo, kad matytųsi ax.gif
... na, žodžiu daug mastau.gif , per arti kiaušinio aš ją dėjau g.gif , toliau geriau gal būtų atrodę, ........ aciuks.gif už viską 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 25 balandžio 2007 - 17:37
QUOTE(valanda @ 2007 04 25, 17:01)
Tik tas, kur stacias(ups... ax.gif ) man nemielai atrodo,

Nu prajuokinai, negaliu lotuliukas.gif Tavo ir zuvialios komentarai baisiai veza thumbup.gif

Pas mane kiausiniui ideju nulis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 balandžio 2007 - 17:59
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 25, 18:55)
Nu prajuokinai, negaliu lotuliukas.gif  Tavo ir zuvialios komentarai baisiai veza thumbup.gif

Pas mane kiausiniui ideju nulis doh.gif

galiu ideja viena pasakyt, beliks tik ivykdyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 25, 15:34)
4u.gif

thumbup.gif  kiaušinių, labiausiai patiko stebukle foto  4u.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super vaizdelis rolleyes.gif . Tikrai gera ideja ir kompozicija labai tikusi . Kolkas tikrai mano favorituose.... (kolkas mirksiukas.gif )

O plunksna manau tikrai nieko negadina thumbup.gif . Kaiptik , ji prideda siltumo lizde mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 25 balandžio 2007 - 20:19
QUOTE(VilmKa @ 2007 04 25, 16:34)
user posted image

Man labai patinka thumbup.gif , bet be plunksnos, itariu, butu isvis superine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 24, 23:27)
Stiklinis lizdas 4u.gif
Papildyta:
Noriu but baltesnis[IMG] biggrin.gif

Abi neblogos, tik truksta kazko. Pirmoj manau juodas fonas ir apsvietimas is virsaus but geriau. Antra uzspausta kiek.

QUOTE(Justėja @ 2007 04 25, 14:24)

g.gif kazko truksta arba per daug

QUOTE(VilmKa @ 2007 04 25, 15:34)

Ideja liuks, atlikimas puikus, apsvietimas irgi. Darbas atliktas nepriekaistingai, linksmas toks. Dabar del tos plunksnos nagai niezti, noriu pamatyt, kaip butu be jos biggrin.gif

Netycia radau http://razoomgame.com/ ir atsiziuret negaliu. Aisku cia daugiau kompiuterine grafika nei fotografija, ale zvilgsnio atitraukt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 25, 21:17)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  super vaizdelis  rolleyes.gif . Tikrai gera ideja ir kompozicija labai tikusi . Kolkas tikrai mano favorituose.... (kolkas  mirksiukas.gif )

O plunksna manau tikrai nieko negadina  thumbup.gif . Kaiptik , ji prideda siltumo lizde  mirksiukas.gif

QUOTE(ajas @ 2007 04 25, 21:23)
Man labai patinka  thumbup.gif  , bet be plunksnos, itariu, butu isvis superine  biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 04 25, 21:53)
Ideja liuks, atlikimas puikus, apsvietimas irgi. Darbas atliktas nepriekaistingai, linksmas toks. Dabar del tos plunksnos nagai niezti, noriu pamatyt, kaip butu be jos  biggrin.gif

Ohooo... kaip netikėtai įvertinta ir pamaloninta likau...ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 25 balandžio 2007 - 21:22