Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Stiklinis lizdas 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Noriu but baltesnis[IMG] biggrin.gif

user posted image

Californiagirl, tikrai pasiuliau apkarpyti, bet nera ten ka pas Wicked kirpti blush2.gif Uzklonuoti tuos zmones reikia biggrin.gif
Papildyta:
Ojei, Zuvialia, vargsas Gustukas verysad.gif Labai tikiuos,kad viskas greitai uzgis. Isivaizduoti tik galiu kiek tau strioko ivare.Laikykites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 24, 23:06)
mano mazas insikando taip GERAI Y  liezuvi.tai strioko apturejau[kas valgot kiausini neskaitykit],kai is liezuvio pradejo kazkokios skurytes lyst,kraujas kibirais semk...kol nenutraukiau tu skuryciu,tol nesiliove..skambijau y LT sake kraujagislyte islindo is tos skylikes  greiciausiai...zodziu...man mirtis alyvose,kai tiems maziems kasnors....Labradoriuke,a jau sveiksta mazas?

O Dievuliau... unsure.gif Tai kaip jis ta liezuviuka taip iskando???? unsure.gif Ar siuti nereikejo?? Niu sveikit greiciau 4u.gif

Dar pamirsau pamineti, kad Labradoriukes miegancio klecko nuotrauka patiko wub.gif aplamai man patinka miegantys vaikai- tokie geruciai, nesioziuoja biggrin.gif Nuotraukyte labai silta, gal kiek tamsoka, bet vis tiek wub.gif

Liepu takeli, pas mus panasios idejos galvose sukasi biggrin.gif Su sampano taure(nors pas tave vyno) as praeita namu uzduoti irgi dariau...buvau foto idejusi, bet dingo...Paskui po Wyshnios sokoladiniu kiausinuku nuotraukos jau savo buvo geda deti dar karta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 balandžio 2007 - 06:30
Valanda, Stebukle, Liepų takas antra(gali parašyti parametrus?) foto thumbup.gif

Visiems labai dėkui už nuorodas 4u.gif Bandau keisti "žalią" spalvą lotuliukas.gif

QUOTE(roolys @ 2007 04 24, 22:00)
noris paimt piestuka ir pashtrihuoti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 24, 22:22)
man lyg ryskumo truksta kiek. kasara suprantu, atidaryta diafragma, o vat pro langa ir geles turetu but ryskiau. Gal islaikymas? Kaip originalas atrodo?

čia ir yra originalas. tik sumažinau. aš dar ryte šiandien bandžiau fotkint. saulė švietė. vakare įmesiu.

QUOTE(zuvialia @ 2007 04 25, 00:06)
mano mazas insikando taip GERAI Y  liezuvi.tai strioko apturejau[kas valgot kiausini neskaitykit],kai is liezuvio pradejo kazkokios skurytes lyst,kraujas kibirais semk...kol nenutraukiau tu skuryciu,tol nesiliove..skambijau y LT sake kraujagislyte islindo is tos skylikes  greiciausiai...zodziu...man mirtis alyvose,kai tiems maziems kasnors....Labradoriuke,a jau sveiksta mazas?

bite maja,tai tos dvi grazuolos tavo avatarcike ir yra TAVO?????GEEERAAAAS!!!uzniurkyciau toki grooozi...man ta foto su kuotiku mmm.... wub.gif

užjaučiu console.gif tikėkimės, greit pasveiksit. ir sugebėk tu man taip blink.gif
avatare ne gražuolos, o gražuoliai. broliai abu biggrin.gif

labradoriuke , labai miela nuotrauka mirksiukas.gif . tik galėtų būt šviesesnė.
Stebukle, super nuotraukos thumbup.gif idėja nereali. aš kažkodėl nematau 4 nuotraukos. nu bet baika. svarbu likusias matau... gal dar įrėminimas galėtų būti šiek tiek kitoks ax.gif
Liepų takas man kažkaip nelabai žiūrisi g.gif šiaip mintis labai faina.
Atsakyti
helau,

Stebukle, tavo ciklas labai smagus thumbup.gif
tik as toki cikla darydama pasistatyciau fotika vienoj nejudinamoj pozicijoj, kad isliktu tie patys dydziai ir tie patys rakursai, dabar truputi kliuna, skirtingos padekliuko pozicijos, skirtingi auksciai g.gif

valanda, nu tavo kiausis tos grafishkas, kaip ir roolys rase, noris strichiuko tik biggrin.gif fainiai!!

Liepu takas, pirmiausiai pretenzijos del taures: noretus kad labiau "atsoktu" nuo fono, skaidrumo taurei reiketu ir manau rakursa kita pajieskot gal g.gif
Atsakyti
hej hej , biggrin.gif

Sillwio , as jau uzsisakiau F75 ...... Klausiau ar bus nuolaidu jei du imt tai sake kad jau cia ir taip kaina kaip pati nuolaida thumbup.gif

O F80 jau ir nebetures sandeliuos verysad.gif , na bet manau kad neprasausiu mirksiukas.gif

Optikas ir priedus kurie butini reiks veliau pirkt , pries tai gerai apsiskaicius kas jie ir su kuo valgomi .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 25, 10:06)
hej hej ,  biggrin.gif

Sillwio , as jau uzsisakiau F75 ...... Klausiau ar bus nuolaidu jei du imt tai sake kad jau cia ir taip kaina kaip pati nuolaida  thumbup.gif

O F80 jau ir nebetures sandeliuos  verysad.gif , na bet manau kad neprasausiu  mirksiukas.gif

Optikas ir priedus kurie butini reiks veliau pirkt , pries tai gerai apsiskaicius kas jie ir su kuo valgomi ....  g.gif

Sveikinu! Geras pirkinys.
Atsakyti
Dekui visiem uz rupesteli 4u.gif
Sianakt prasidejo man laringitas, va vis kvepuoju garais, tikiuosi bus geriau. Matyt naturalu po tokiu sirgimu.
Vaikas po truputi sveiksta, tik dar slogyte yra.
Siandien jau atrodo geriau, tai padariau keleta nuotraukyciu mirksiukas.gif

Dekui, kad komentavot nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
O kiausinis ir gi reklaminis turi but?
Atsakyti
zuvialia, sveikatytes tavo maziukui. Labradoriuke ir tau bigsmile.gif tu daryk arbatmedzio aliejaus infaliacijas, greiciau pasveiksi 4u.gif 4u.gif O kiausinis nereklaminis... svarbiausiai _baltas 4u.gif

Aciu visiems uz komentarus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 balandžio 2007 - 13:57
QUOTE(roolys @ 2007 04 25, 11:06)
hej hej ,  biggrin.gif

Sillwio , as jau uzsisakiau F75 ...... Klausiau ar bus nuolaidu jei du imt tai sake kad jau cia ir taip kaina kaip pati nuolaida  thumbup.gif

Optikas ir priedus kurie butini reiks veliau pirkt , pries tai gerai apsiskaicius kas jie ir su kuo valgomi ....  g.gif

sveikinu thumbup.gif . lauksim nuotraukų nauju fotiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 25, 13:46)
tu daryk arbatmedzio aliejaus infaliacijas, greiciau pasveiksi 4u.gif  4u.gif

O kur gauti arbatmedzio aliejaus? Vaistinese buna?
Reikia uzpilti verdanciu vandeniu ir kvepuot garais?
As ramunelemis, lakisiais ir liepu ziedu arbatos garais kvepuoju.
Atsakyti