Stiklinis lizdas
Papildyta:
Noriu but baltesnis[IMG]
Californiagirl, tikrai pasiuliau apkarpyti, bet nera ten ka pas Wicked kirpti Uzklonuoti tuos zmones reikia
Papildyta:
Ojei, Zuvialia, vargsas Gustukas Labai tikiuos,kad viskas greitai uzgis. Isivaizduoti tik galiu kiek tau strioko ivare.Laikykites
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 24, 23:06)
mano mazas insikando taip GERAI Y liezuvi.tai strioko apturejau[kas valgot kiausini neskaitykit],kai is liezuvio pradejo kazkokios skurytes lyst,kraujas kibirais semk...kol nenutraukiau tu skuryciu,tol nesiliove..skambijau y LT sake kraujagislyte islindo is tos skylikes greiciausiai...zodziu...man mirtis alyvose,kai tiems maziems kasnors....Labradoriuke,a jau sveiksta mazas?
O Dievuliau... Tai kaip jis ta liezuviuka taip iskando???? Ar siuti nereikejo?? Niu sveikit greiciau
Dar pamirsau pamineti, kad Labradoriukes miegancio klecko nuotrauka patiko aplamai man patinka miegantys vaikai- tokie geruciai, nesioziuoja Nuotraukyte labai silta, gal kiek tamsoka, bet vis tiek
Liepu takeli, pas mus panasios idejos galvose sukasi Su sampano taure(nors pas tave vyno) as praeita namu uzduoti irgi dariau...buvau foto idejusi, bet dingo...Paskui po Wyshnios sokoladiniu kiausinuku nuotraukos jau savo buvo geda deti dar karta
Valanda, Stebukle, Liepų takas antra(gali parašyti parametrus?) foto
Visiems labai dėkui už nuorodas Bandau keisti "žalią" spalvą
Visiems labai dėkui už nuorodas Bandau keisti "žalią" spalvą
QUOTE(roolys @ 2007 04 24, 22:00)
noris paimt piestuka ir pashtrihuoti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 24, 22:22)
man lyg ryskumo truksta kiek. kasara suprantu, atidaryta diafragma, o vat pro langa ir geles turetu but ryskiau. Gal islaikymas? Kaip originalas atrodo?
čia ir yra originalas. tik sumažinau. aš dar ryte šiandien bandžiau fotkint. saulė švietė. vakare įmesiu.
QUOTE(zuvialia @ 2007 04 25, 00:06)
mano mazas insikando taip GERAI Y liezuvi.tai strioko apturejau[kas valgot kiausini neskaitykit],kai is liezuvio pradejo kazkokios skurytes lyst,kraujas kibirais semk...kol nenutraukiau tu skuryciu,tol nesiliove..skambijau y LT sake kraujagislyte islindo is tos skylikes greiciausiai...zodziu...man mirtis alyvose,kai tiems maziems kasnors....Labradoriuke,a jau sveiksta mazas?
bite maja,tai tos dvi grazuolos tavo avatarcike ir yra TAVO?????GEEERAAAAS!!!uzniurkyciau toki grooozi...man ta foto su kuotiku mmm....
bite maja,tai tos dvi grazuolos tavo avatarcike ir yra TAVO?????GEEERAAAAS!!!uzniurkyciau toki grooozi...man ta foto su kuotiku mmm....
užjaučiu tikėkimės, greit pasveiksit. ir sugebėk tu man taip
avatare ne gražuolos, o gražuoliai. broliai abu
labradoriuke , labai miela nuotrauka . tik galėtų būt šviesesnė.
Stebukle, super nuotraukos idėja nereali. aš kažkodėl nematau 4 nuotraukos. nu bet baika. svarbu likusias matau... gal dar įrėminimas galėtų būti šiek tiek kitoks
Liepų takas man kažkaip nelabai žiūrisi šiaip mintis labai faina.
helau,
Stebukle, tavo ciklas labai smagus
tik as toki cikla darydama pasistatyciau fotika vienoj nejudinamoj pozicijoj, kad isliktu tie patys dydziai ir tie patys rakursai, dabar truputi kliuna, skirtingos padekliuko pozicijos, skirtingi auksciai
valanda, nu tavo kiausis tos grafishkas, kaip ir roolys rase, noris strichiuko tik fainiai!!
Liepu takas, pirmiausiai pretenzijos del taures: noretus kad labiau "atsoktu" nuo fono, skaidrumo taurei reiketu ir manau rakursa kita pajieskot gal
Stebukle, tavo ciklas labai smagus
tik as toki cikla darydama pasistatyciau fotika vienoj nejudinamoj pozicijoj, kad isliktu tie patys dydziai ir tie patys rakursai, dabar truputi kliuna, skirtingos padekliuko pozicijos, skirtingi auksciai
valanda, nu tavo kiausis tos grafishkas, kaip ir roolys rase, noris strichiuko tik fainiai!!
Liepu takas, pirmiausiai pretenzijos del taures: noretus kad labiau "atsoktu" nuo fono, skaidrumo taurei reiketu ir manau rakursa kita pajieskot gal
hej hej ,
Sillwio , as jau uzsisakiau F75 ...... Klausiau ar bus nuolaidu jei du imt tai sake kad jau cia ir taip kaina kaip pati nuolaida
O F80 jau ir nebetures sandeliuos , na bet manau kad neprasausiu
Optikas ir priedus kurie butini reiks veliau pirkt , pries tai gerai apsiskaicius kas jie ir su kuo valgomi ....
Sillwio , as jau uzsisakiau F75 ...... Klausiau ar bus nuolaidu jei du imt tai sake kad jau cia ir taip kaina kaip pati nuolaida
Optikas ir priedus kurie butini reiks veliau pirkt , pries tai gerai apsiskaicius kas jie ir su kuo valgomi ....
QUOTE(roolys @ 2007 04 25, 10:06)
hej hej ,
Sveikinu! Geras pirkinys.
Dekui visiem uz rupesteli
Sianakt prasidejo man laringitas, va vis kvepuoju garais, tikiuosi bus geriau. Matyt naturalu po tokiu sirgimu.
Vaikas po truputi sveiksta, tik dar slogyte yra.
Siandien jau atrodo geriau, tai padariau keleta nuotraukyciu
Dekui, kad komentavot nuotraukyte
Sianakt prasidejo man laringitas, va vis kvepuoju garais, tikiuosi bus geriau. Matyt naturalu po tokiu sirgimu.
Vaikas po truputi sveiksta, tik dar slogyte yra.
Siandien jau atrodo geriau, tai padariau keleta nuotraukyciu
Dekui, kad komentavot nuotraukyte
O kiausinis ir gi reklaminis turi but?
zuvialia, sveikatytes tavo maziukui. Labradoriuke ir tau tu daryk arbatmedzio aliejaus infaliacijas, greiciau pasveiksi O kiausinis nereklaminis... svarbiausiai _baltas
Aciu visiems uz komentarus
Aciu visiems uz komentarus
QUOTE(roolys @ 2007 04 25, 11:06)
hej hej ,
sveikinu . lauksim nuotraukų nauju fotiku
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 25, 13:46)
tu daryk arbatmedzio aliejaus infaliacijas, greiciau pasveiksi
O kur gauti arbatmedzio aliejaus? Vaistinese buna?
Reikia uzpilti verdanciu vandeniu ir kvepuot garais?
As ramunelemis, lakisiais ir liepu ziedu arbatos garais kvepuoju.