Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(sillwio @ 2007 04 24, 20:36)
kiek statei diafragma?

kažkas ne taip, ar ne? čia gal nuo apšvietimo - pavakarė, apsiniaukę g.gif
gėlės - 2.5
vaizdas pro langą - 10
kašaras - 1.8
WB - auto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 24 balandžio 2007 - 20:38
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 24, 21:33)
Nenoriu nulupto  unsure.gif

Tada fotkink ruda ir tarkis su photoshopu smoke.gif , arba apgauk kiausini ir apipeckiok ji cukraus pudra, miltais, dantu pasta, apklijuok popieriumi, lipalu...Arba apgauk vyra, nuskusk pakausyje plaukus ir fotkink jo plike...
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 24, 21:19)
Bite maja, ar patenkinta nauju pirkiniu?

dar nežinau mastau.gif . reikia pabandyt dieną.
Atsakyti
Mano vaikas, jusu teismui blush2.gif Cia dar pries pat visas ligas daryta.
M; 1/50s; ISO 800; f/5; WB auto; be blykstes; PS - sviesinta, apkirpta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 24 balandžio 2007 - 20:59
QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 18:05)
Baltas kiausinis, apsimeta rutuliu juodame. smoke.gif 
user posted image

Man kaip meniskai sielai tai tikrai prie sirdies sita fotografija rolleyes.gif . Taip ir noris paimt piestuka ir pashtrihuoti smile.gif . Manau super nuotraukele . thumbup.gif
Atsakyti
1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image

4. user posted image

5. user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 24, 20:38)
kažkas ne taip, ar ne? čia gal nuo apšvietimo - pavakarė, apsiniaukę  g.gif  
gėlės - 2.5
vaizdas pro langą - 10
kašaras - 1.8
WB - auto

man lyg ryskumo truksta kiek. kasara suprantu, atidaryta diafragma, o vat pro langa ir geles turetu but ryskiau. Gal islaikymas? Kaip originalas atrodo?

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 24, 21:15)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 24 balandžio 2007 - 21:23
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 24, 21:15)

Grazu , geras kontrastas kai baltas kiausinis juodame fone. Ir vis galvoju , ar cia juodai balta foto , ar ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 24, 22:24)
Grazu , geras kontrastas kai baltas kiausinis juodame fone. Ir vis galvoju , ar cia juodai balta foto , ar ne  bigsmile.gif

4u.gif cia spalvota blush2.gif tik fonas juodas, o patiesta po apacia balta. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam pravers informacija
fotografija ir dar fotografija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 24 balandžio 2007 - 22:04
QUOTE(wicked @ 2007 04 24, 16:08)
ISO 200, 1/250 sec, f/11.0, 59mm ir nuotraukai absoliuciai niekas nedaryta, tik sumazinta...
user posted image

Grazi nuotrauka seimyniniam albumui mirksiukas.gif Liepu takas siule apkarpyti, bet as manau kad nera kur jau ir karpyt. Tu zmoniu galetu nesimatyt, bet ka dabar padarysi...gal galejai paprasyti, kad pasitrauktu lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif

QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 18:05)
Baltas kiausinis, apsimeta rutuliu juodame. smoke.gif 
user posted image

Man irgi patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Stebukles nuotraukos ir ideja taip pat thumbup.gif Tik man krypsta jos truputi i kaire puse...ipatingai paskutine...negi man vienai g.gif cool.gif
Atsakyti
Turiu nemalonumu.Tejp sakant juodas laikas pas mumei.ner laiko baltiem kiausiokam...Silwio-molodiec.tema man smagi.Prizadu namu darbus pristatyti veliau. 4u.gif

Mergaites,stebukle ir valanda,nuotraukytes abieju nirialiai man patiko.O stebukles ideja "procesas"super duper opapapa!

kolkas zaliuoju apie tai,apie ka jus cia taip stipriai analizuojat...silwio...bajsei bajsu skaityt tavo postus,bo tadu bijau net fuotika in rankas jamt...

Labradoriukes mazylis labai labai 4u.gif
wicked burbuliuko irgi grazi foto ir pats labai 4u.gif .ir visai ana man ryski pasirode.Ir viskas ten ciki briki.

mano mazas insikando taip GERAI Y liezuvi.tai strioko apturejau[kas valgot kiausini neskaitykit],kai is liezuvio pradejo kazkokios skurytes lyst,kraujas kibirais semk...kol nenutraukiau tu skuryciu,tol nesiliove..skambijau y LT sake kraujagislyte islindo is tos skylikes greiciausiai...zodziu...man mirtis alyvose,kai tiems maziems kasnors....Labradoriuke,a jau sveiksta mazas?

galit jau valgyt kiausus.baigiau.

she,laukiam tavo darbeliu
fotolama,laukiam sugryztanciu.agnezai linkejimai 4u.gif
Stebukle,aciu labai uz nuorodas! 4u.gif
bite maja,tai tos dvi grazuolos tavo avatarcike ir yra TAVO?????GEEERAAAAS!!!uzniurkyciau toki grooozi...man ta foto su kuotiku mmm.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 24 balandžio 2007 - 23:16