Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 24, 13:08)
As vel praleidau sokolado konkursiuka  doh.gif
Na mes jau antra karta griztam is ligonines. Sake menesi laiko niekur nesirodyt  doh.gif  Ir taisyt sveikatele. Buvo prasidejes laringitas  doh.gif , gali but kad kazkoki virusa is ligonines parsivezem tada, nes 3 d. 39-39.5  doh.gif . O dabar sekmingai dar ir sloga parsivezem doh.gif
As jau beveik sveika, 9d. atgeriau antibijotikus ir tikiuosi pasveikti. Na o savo maziui ir gi bandysiu atstatinet imuniteta ir sveikata, nes kolkas panasus i Pulini is Adamsu seimineles, tik gerokai sukudusi  doh.gif  Tai net nufotografuot neina  blink.gif

Tai kas laimejo ir kokia sekanti tema  bigsmile.gif

eik tu sau doh.gif doh.gif tai ir sedekit namuose, kad dar ko nepasigautumet, sustiprsit ir viskas bus ok, tu ir linkiu.

laimejo silwio, o nauja tema "baltas kiausinis" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 24 balandžio 2007 - 12:54
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 24, 20:57)
Idomu, kur Agneza dingus, jau lyg turetu but LT... Turbut interneto neturi mastau.gif

Internetas yra, bet po daugiau nei metų grįžus iš už jūrų marių yra susikaupę n+k darbų darbelių ir fotografavimui beigi sėdėjimui forumuose laiko nėra. Nei Agneza, nei aš fotoaparato Lietuvoj į rankas net nebuvom paėmę...
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 04 24, 15:07)
Internetas yra, bet po daugiau nei metų grįžus iš už jūrų marių yra susikaupę n+k darbų darbelių ir fotografavimui beigi sėdėjimui forumuose laiko nėra. Nei Agneza, nei aš fotoaparato Lietuvoj į rankas net nebuvom paėmę...

verysad.gif svarbu kad grizot bigsmile.gif lauksim kol darbelius apsidirbsit ir vel mus dziuginsit savo darbeliais 4u.gif Agnezai linkejimai 4u.gif
Atsakyti
retai cia uzsuku ir dar reciau parodau, ka darau.... blush2.gif taigi, imetu viena nuotraukele jusu teismui.... ax.gif (kas man paciai nepatinka, tai medis virs jo galvos... blush2.gif ir nezinau, gal ryskumo truksta dar g.gif )

ISO 200, 1/250 sec, f/11.0, 59mm ir nuotraukai absoliuciai niekas nedaryta, tik sumazinta...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 24 balandžio 2007 - 16:10
Baltas kiausinis, apsimeta rutuliu juodame. smoke.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 18:05)
user posted image

Estetiska. Man tinka. Ideju matau bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 19:05)

nu įdomiai. ale jau pavadinimas thumbup.gif lotuliukas.gif

o aš išbandžiau savo naują pirkinį mastau.gif visur buvo diafragmos prioritetas.
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 04 24, 19:26)
o aš išbandžiau savo naują pirkinį  mastau.gif visur buvo diafragmos prioritetas.

kiek statei diafragma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 24 balandžio 2007 - 19:54
Valanda thumbup.gif

Wicked, man virsutiniame kampe esantys zmones maiso, bet siaip labai grazi foto 4u.gif Tik gal truputi apkarpyciau dar ja.

Bite maja, ar patenkinta nauju pirkiniu?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 18:05)

Atrodo tikrai kaip gipso rutulys biggrin.gif Graži nuotrauka, tik daikto trapumo nesijaučia - antra vertus gal ir nereikia...nežinau - aš tai pati baltų neturiu, o spec. eksperimentam vargu ar pirksiu...nebent atsirastų laiko su tuo ką turiu pasibandyt kada, bet šiai akimirkai minčių nulis blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 24, 21:21)
- aš tai pati baltų neturiu,
Isvirk ir nulupk. Jei bus ne baltas, atkersyk jam ir nefotkink lotuliukas.gif

Malonu, kad patiko mano kiausinka.

Sillwio,ACIU uz paaiskinima apie matricini ekspozicijos matavimo rezima . Beliko pasiskaityt instrukcija, kaip ji isijungti.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 24, 20:30)
Isvirk ir nulupk. Jei bus ne baltas, atkersyk jam ir nefotkink lotuliukas.gif

Nenoriu nulupto unsure.gif
Atsakyti