Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Stebukle @ 2007 04 23, 14:29)
Puriena 4u.gif  4u.gif su nauju pirkiniu tave 4u.gif  4u.gif

4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 04 23, 14:48)
Taip turi buti. 3.5 reiskia diafragma "trumpajam" gale, t.y. prie 18 mm, o 4.5 "tolimajam" - prie 70 mm. Tai minimali diafragma (maksimaliai atidaryta smile.gif, sitoj vietoj yra sioks toks is pirmo zvilgsnio nesuprantamas dalykas). Maksimali gi diafragma gali rast ant objektyvo (nesu 100% tikras del sio objektyvo), objektyvo popieriuose arba pasukus diafragmos ratuka iki galo. Skaiciukas bus kokie 36. Gal kiek maziau, o gal daugiau. Viskas tvarkoj. Kam reikalinga diafragma gali rasti ir cia, ir instrukcijoje ir internete. Angielskai diafragma vadinasi apperture, o reguliuoja ji ryskumo zona (depth of field).

4u.gif

QUOTE(valanda @ 2007 04 23, 16:56)
Puriena6, sveikinu "nukovus" superini daikciuka thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Wow kokie jus kurybingi wub.gif Patiko ,Californiagirl, Bileko,Roolys,Gus, Sillwio darbai labai labai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 23, 16:56)
Tiesa, labai liudna, kad wyshnios nuotraukos taip ir nepamaciau. Is atsiliepimu galiu suprasti,kad ji tikrai verta demesio. Gal gali pakartot?

zinoma ax.gif tik nesuprantu, kodel dingsta unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 23, 18:53)
zinoma ax.gif tik nesuprantu, kodel dingsta unsure.gif

Super , wyshnia. Neiprasta ideja sokolado reklamai lotuliukas.gif . Tikejaus kazko margo(kai kalba ejo apie velykas), apsidziaugiau margumo neradus. Malonu veizet nenusaldinta sokolada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 23, 18:23)
Super , wyshnia. Neiprasta ideja sokolado reklamai lotuliukas.gif . Tikejaus kazko margo(kai kalba ejo apie velykas), apsidziaugiau margumo neradus. Malonu veizet nenusaldinta sokolada thumbup.gif

malonu, kad patiko. aciu smile.gif
Atsakyti
Wyshnia, ir man labai patinka tavo foto thumbup.gif Tik dabar ja ir as matau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 04 23, 13:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas mus tik rudi jie, kazkotai vistos baltu nededa  lotuliukas.gif

nebent anties prikt, bet as ju kazkaip nelabai  schmoll.gif

Paėmiau cituot, kad gi išvirti galima, bet jau išsiaiškinot thumbup.gif

Nes pagal temą man tik virtas kiaušinio baltumas vaizdentuvėje iškilo lotuliukas.gif
Gal kam idėjų pametėt? lotuliukas.gif Nes man šiandien "pervystė" rankytę doh.gif Kaip su maike dabar. Tik karoliukus vėriot galiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 23 balandžio 2007 - 20:51
QUOTE(sillwio @ 2007 04 23, 14:46)
Imesiu linka kol kas. Jei bus neaisku, pakomentuosiu.
http://www.kenrockwe...ikon/matrix.htm

O ten daug apie ką yra thumbup.gif
Atsakyti
Niu nemanau, kad dar aktualu, bet mano balsas irgis silwio avietėms smile.gif Sveikinu.
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 04 23, 16:01)
aha, bet kad ta she, siom savaitem labai uzsigruzinus  unsure.gif
pabandysiu manau, nes pati sugalvojau tema del to, kad idomi sau pasirode  tongue.gif
kad ir ne konkursui bet seip del saves pabandymui  smile.gif butinai parodysiu

lauksim lauksim drinks_cheers.gif

nu o as galvoju galvoju kaip cia ta virta kiausini idomiau pateikus, nu bet man niekaip tas kiausinis neidomus lotuliukas.gif kazi ka cia reikes sugalvoti cool.gif
Atsakyti
Ziuriu i prizininku trejetuka pataikiau thumbup.gif Dekui visiems thumbup.gif Ta proga ir avatara saldainem papuosiau biggrin.gif

Sillwio, dideliausi sveikinimai tau 4u.gif Taip pat Bilekui spaudziam desine 4u.gif

Sillwio , dar sunkesnes temos negalejai uzduoti? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 23 balandžio 2007 - 22:15
Labai aciu visiems sveikintojams drinks_cheers.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 04 23, 22:14)
Sillwio , dar sunkesnes temos negalejai uzduoti? lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti