Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 04 19, 19:37)
thumbup.gif  jungiuosi, maniskis Nikon D80
Bet tavo avataras toks ziaurokas  blink.gif  Kad nakti tik nesapnuociau  g.gif

O man patinka smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 04 19, 19:41)
niu gi ir mano toks pat.

įmetu savo pirmąjį naktinį fotografavimą  ax.gif man kaip tai ryškumo trūksta  g.gif . išlaikymas 30 sekundžių.

user posted image

Tamsoka kiek. A ko toks ilgas islaikymas? Kokia diafragma? Is tikro naktinis fotografavimas geriausias prieblandoje, kai dar ne visai suteme, nors visai sutemus irgi galima. As diafragma paspaudziu iki f/11 ar daugiau, kad zibureliai graziai "uzsismailintu". Tuoj imesiu pavyzdi, kad butu aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 19, 20:18)
Tuoj imesiu pavyzdi, kad butu aiskiau.

bigsmile.gif Mestelk is Alingsås sviesu kanors . Bo as taip ir nemaciau kas gavos g.gif
Atsakyti
Va ir nuotraukos. Meno neieskokit, imeciau diskusijai

Svedija
user posted image

Londonas
user posted image

Vilnius, su olympusu
user posted image

As visada darau taip: diafragmos prioritetas, maziausias ISO, uzdaryta diafragma iki f/11 ar daugiau, ant statyvo (blogiausiu atveju ant kokio suolo ar akmens) su taimeriu ir valio. Islaikyma leidziu parinkt fotikui. Neprasauna beveik niekada.

Roolys pageidavimo nepildysiu biggrin.gif imesiu tik linka. Paskutines 6 naktines is ten, is kur jis norejo pamatyt.
http://picasaweb.goo...sillwio/Gallery
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 19 balandžio 2007 - 20:55
QUOTE(sillwio @ 2007 04 19, 20:51)
Roolys pageidavimo nepildysiu biggrin.gif imesiu tik linka. Paskutines 6 naktines is ten, is kur jis norejo pamatyt.
http://picasaweb.goo...sillwio/Gallery

aciuks.gif uz linka lotuliukas.gif Tas baltais marskiniais ir sumustas , tai as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..... Juokauju tongue.gif

Jegiskos fotkes . Ta pirma atspindi tikra svedu architektura smile.gif

Vilnius irgi ispudingas labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 19 balandžio 2007 - 21:07
Aciu uz nauja tema Zuvialia 4u.gif
Aciu uz kritika mano namu darbams biggrin.gif

Silwio, nuostabios nuotraukos wub.gif

Roolys, gerai atrodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 19, 21:44)
Roolys, gerai atrodai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikiuos nesupratot visko per daug rimtai . As pajuokavau , ten ne as , o gatves aktoriai tokie ... Labai ispudingi tikrovej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 04 19, 13:50)
Tikiuos nesupratot visko per daug rimtai . As pajuokavau , ten ne as , o gatves aktoriai tokie ... Labai ispudingi tikrovej  thumbup.gif

gi supratau,kad juokavai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 04 19, 15:21)
Susradau namučius prie dienos šviesos. Galima ramiai laukt vakaro ir šokoladinių "blynų" - ta prasme foto  biggrin.gif Niam  biggrin.gif
Pati negalėsiu dalyvauc, nes rankytė pririšta. Nu čia stilium, kad ne tokia plona atrodyč  lotuliukas.gif Bet jei rimčiau paėmus, tai tik iki riešo judinama. Geriausiu atveju išeitų grindis fotkinc. Bet čia jau ne pagal temą... biggrin.gif

a tai,kur jau cia nusbrozdijai galunes beieskodama namu?a? g.gif a taj mazum papylk kokio cokolado unt gryndu i visai bus ciki? rolleyes.gif

QUOTE(roolys @ 2007 04 19, 19:14)
** Kaip save raminu , kad nusipirkt veidrodini aparata gali kiekvienas , o stai ismokt fotografuot ne kiekvienam pavyksta  cool.gif **

niu graudzia nata tu cia...

bite maja,siektiek noretusi ryskumo..kazkurioj temoj irgi buvo fotografuotas bokstas[berods Ceburaskos],taciau ten buvo galbut daugiau sviesos..

sillwio,wow.Grazu.rysku.

roolys,israiskyngai atrodai,nesiteisink bigsmile.gif laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
O cia dar sokolado is tos pacios serijos 4u.gif Kritikuokite 4u.gif
user posted image

O cia mano maziuke, mokesi pukelius nupusti nuo pienes,tai paskui pilna burna vis pas ja likdavo.

user posted image
Papildyta:
Oi tu ,Zuvialia,Zuvialia,su tavim neliudna biggrin.gif Dek savo sokoladus cionais 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 19, 21:51)

As visada darau taip: diafragmos prioritetas, maziausias ISO, uzdaryta diafragma iki f/11 ar daugiau, ant statyvo (blogiausiu atveju ant kokio suolo ar akmens) su taimeriu ir valio. Islaikyma leidziu parinkt fotikui. Neprasauna beveik niekada.

Labai prašau paaiškinti, man, tundrai, ką tai reiškia? Pas mane paprastas muilinukas Canonas. Daba ką tik pažiūrėjau - ISO radau (visada naudojau didžiausią blush2.gif ), o uždarytos diafragmos ne. Kas tas yr? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepų takas @ 2007 04 19, 23:27)
O cia dar sokolado is tos pacios serijos 4u.gif  Kritikuokite 4u.gif
user posted image
O cia mano maziuke, mokesi pukelius nupusti nuo pienes,tai paskui pilna burna vis pas ja likdavo.

user posted image
Papildyta:
Oi tu ,Zuvialia,Zuvialia,su tavim neliudna biggrin.gif  Dek savo sokoladus cionais 4u.gif

kadangi foto skirta reklamai, tai man tas sokoladas, jau toks nukastas, tokia reklama pamacius nevalgyciau hihihi.gif nesusilaikei fotografuodama lotuliukas.gif

mergyte fainai. tik veidukui ryskumo truksta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilė @ 2007 04 19, 23:42)
Labai prašau paaiškinti, man, tundrai, ką tai reiškia? Pas mane paprastas muilinukas Canonas. Daba ką tik pažiūrėjau - ISO radau (visada naudojau didžiausią blush2.gif ), o uždarytos diafragmos ne. Kas tas yr? mastau.gif

tai jei naudojai didziausia, pas tave turetu but ant nuotrauku daznai grudas g.gif
O pas tavo muilinuka, ar yra rankinis valdymas?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 19, 23:53)

tai jei naudojai didziausia, pas tave turetu but ant nuotrauku daznai grudas g.gif
O pas tavo muilinuka, ar yra rankinis valdymas?

Vo, teisingai... Iš tiesų matosi toks taškuotumas... Va ką reiškia nežinojimas doh.gif

Rankinis valdymas yra. Pas mane Canon A410 3.2 MP
Atsakyti