Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Dideliausi sveikinimai nugaletojams!!! clap.gif

QUOTE(rimulka @ 2007 04 23, 13:21)
pas mus baltu kiausiniu nerasta...  verysad.gif

nudazhyk guashu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 23 balandžio 2007 - 12:43
QUOTE(rimulka @ 2007 04 23, 12:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas mus tik rudi jie, kazkotai vistos baltu nededa  lotuliukas.gif

nebent anties prikt, bet as ju kazkaip nelabai  schmoll.gif

Fotografavimui gi, ne valgymui si karta lotuliukas.gif Nors aisku po fotosesijos kiausinienes butu geram baliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 04 23, 12:21)
nu jei tema bus baltas kiausinis, tai as vel pass, zuvialia turbut irgi  lotuliukas.gif

pas mus baltu kiausiniu nerasta...  verysad.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi.... rolleyes.gif
Sillwio,norejau del to paklaust,nes kai nera pirkt baltu kiausiniu,gal galima pateikt namu darbui virtus arba keptus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 23, 12:55)
Sillwio,norejau del to paklaust,nes kai nera pirkt baltu kiausiniu,gal galima pateikt namu darbui virtus arba keptus biggrin.gif

va cia geras drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 23, 13:55)

Rimtai, juk isvirus, kiausinis baltas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 04 23, 12:13)
Matau kazka domina Nikon F50 (ar F80) aparatas. Kiek zinau siam aparatui tinka tik Nikon F serijos objektyvai (nesu 100% tikras). Jei taip, tai labai susiaurina objektyvu pasirinkima  g.gif

Nikon F bajonetas pats populiariausias pasaulyje (tinkamu objektyvu prasme) ir gaminamas jau bene 40 metu (nuo 1959 jei neklystu). Bedu cia nebus, nes jis gaminamas iki siol.
Susiradau abieju modeliu palyginima http://nikon.com.sg/...=194-bb59d23f35
F80 tobulesnis gerokai beveik pagal visus (jeigu ne pagal visus) parametrus.
Stai ka raso gamintojas apie F80 tinkamus objektyvus:
Usable Lenses: AF-D, AF-I and AF-S Nikkor lenses provide full AF and metering operation. AI-P lenses provide manual focus w/electronic rangefinder and full metering operation. AI lenses provide manual focus w/electronic rangefinder.
Atsakyti
sillwio, pirmiausia sveikinimai 4u.gif tikrai labai skanios nuotraukos user posted image tokia reklama mane suviliotu user posted image

QUOTE(sillwio @ 2007 04 23, 12:43)
Fotografavimui gi, ne valgymui si karta  lotuliukas.gif Nors aisku po fotosesijos kiausinienes butu geram baliui  lotuliukas.gif

aciu uz tema biggrin.gif mes kaiusiniu tai nevalgom schmoll.gif as vakar gavau ir taip pirkt, nes deklo reikejo, ale nusipirkau rudus doh.gif dabar ieskosim baltu doh.gif biggrin.gif

...o po to pyragus kepsim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 23 balandžio 2007 - 13:19
Beja del temos. Variantu, kaip minejau, marios. Galvojau gal "naktinis miestas" - butu gera treiruote nebandziusiems. Atmeciau, nes aparatas cia lemia daug. Galvojau gal "sustabdyta akimirka" - fantazijai vietos yra, bet velgi nuo aparato ir objektyvu rinkinio daug priklauso. Taigi nusprendziau (beja , ideja ne nauja) -nauja tema "baltas kiausinis". Cia galima pasireikst ir su mobilaus telefono kamera, jei ideju yra. Sekmes

Gera tema drinks_cheers.gif Cia visa esme su apsvietimu gerai suzaisti. Bus matyti kas ko vertas biggrin.gif Tai suprasdamas norejau pasitikslinti... kiausinis turi buti neislukstentas?
Tik va nezinau kaip sia savaite reikes kazka paruosti, nes su laiku nekas... verysad.gif g.gif

O tiems, kurie negali gauti baltu kiausiniu, siulau padaryti isimti... "rudas kiausinis tokios pacios spalvos fone"? Tik jie jau tures sioki toki pranasuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 23, 12:55)

As gi nearasiau, kad butinai turi buti zalias, virtas ar keptas, sudauzytas ar dar koks. Parasiau tik "baltas kiausinis" - fantazijai erdves pilna:D O kas pasakys, kad virtas kiausinis ne baltas, tegul meta i mane akmeni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 23, 13:21)
As gi nearasiau, kad butinai turi buti zalias, virtas ar keptas, sudauzytas ar dar koks. Parasiau tik "baltas kiausinis" - fantazijai erdves pilna:D O kas pasakys, kad virtas kiausinis ne baltas, tegul meta i mane akmeni lotuliukas.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Pagaliau ir aš įsigijau senai svajotą fotoaparačiuką. Skaičiau skaičiau iki tol jūsų visų patarimus, bandžiau suprasti juos, bet kai jau rankose turiu fotiką, tai vėl aš nieko nebesusigaudau doh.gif Fotokursai prasidės tik nuo birželio, o fotkinti tai oi kaip norisi doh.gif doh.gif Turiu keletą klausimukų ax.gif Ai, tiesa pas mane -Nikon D 80 ir pora objektyvų 50mm f1.8 ir 18-70mm f3.5 - 4.5.
Pvz.,1) Jei naudoju penkiasdešimtuką tai jau diafragmos nebereikia nustatinėti?
2)Ar prie mano turimų objektyvų yra naudojamos tos funkcijos,kurios pavaizduotos tiesiog paveikslėliais, t.y.portretas, naktinis foto ir t.t
3)Ką reiškia ant objektyvo esantys skaičiai, kurie žymimi ft ir m raidelėmis. ar juos reikia nustatinėti?
4) Kažkokia painiava man su tuo mygtuku AF g.gif Kada jį reikėtų naudoti?

Jei netingit, patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo smagu...

Eina sau,kaip smagu atrasti sia tema speriai judancia. Imsiu nemegti savaitgaliu lotuliukas.gif . Seveikinu nugaletojus. nors neitakosiu, bet vietas noriu paskirti(tai jausiuos reiksmingesne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

Pirma vieta skiriu sillwio2. Uz svara, steriluma, ryskuma,isbaigtuma ir kvepiancia fotografija. Jei ji mano skonio receptorius pakviete link sokolado , tai ka ji padare su zmoniu, megstanciu sokolada receptoriais?
p.s. gal as klydau, bet snekedama apie PS turejau omenyje spalvu suintensyvinima 4u.gif

Antra vieta californiagirl uz ispudingai paprasta boksta. Neapkrauta, erdvu, jauku ir silta. Ta foto isimylejau tik ja pamacius.

Trecia vieta bileko sachmatams. Uzkabino perspektyvinis vaizdzialis, ideja ir net kazkam nepatikusios zalsvos spalvos pagrindas. Kitokia, netiketa. LIUX

Dar labai patiko roolys sokolado spalvotoji nuotrauka. Kazkokia romantiska. Net baltas sokoladas skaniai atrodo(siaip tokio pakesti negaliu lotuliukas.gif ) . patiko Gus 23 nuotrauka. Tokia tikra nuotrauka (imu nusisneket ax.gif ). Su visais atributais. Tik... be sokolado 4u.gif

Labai aciu tiems , kas balsavo uz mano darbelkas. Tai buvo tikrai netiketa. Todel noriu padekoti mamai, saimai..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti