Geru nuotraukyciu tiek, kad laaaabai jau sunku tas vietas paskirstyti
Wyshnios irgi nemaciau
taigi, balsuoju:
I vieta - sillwio avietes sokolade (niam niam )
II vieta - bilekas (net nezinau kuri )
III vieta - visiems dalyvavusiems na gerai gerai ... california saldainiu bokstui
Sveiki,
ohoho, kiek shokolado uzhderejo
mano balsai pasiskirsto taip:
atiduodu Sillvio net nznau kuri foto labiau patinka visos liuks!
atitenka Bilekas uzh mergaitishka shokolado pateikima
skiriu Californiagirl uzh shoko-bokshta
ohoho, kiek shokolado uzhderejo
mano balsai pasiskirsto taip:
atiduodu Sillvio net nznau kuri foto labiau patinka visos liuks!
atitenka Bilekas uzh mergaitishka shokolado pateikima
skiriu Californiagirl uzh shoko-bokshta
na ikeliau... idomu, ar ilgam
aciu
ten pas mane ne Velykinis atvirukas, o priesvelykine reklama aciu ir kita kart fotografuosiu, kad butu prie ko prikibt
tikrai laukiau she namu darbo, bet kad ji isvis sia savaite nesirode
balsuoju ir as
Ivieta ir 3 balai sillwio kriause su sokoladu
II vieta ir 2balai californiagirl saldainiu bokstas
III vieta ir po 1 bala bilekas ir roolys (jei galima dviem )
dar labai patiko gus braskes, VilmKa perliukai
Puikiai. Viskas "svaru" - ir ideja ir atlikimas
aciu
Nuotrauka tikrai svari, be priekaistu, ner prie ko prikibti- net neidomu Pati foto LABAI LABAI patiko, bet pirmas ispudis ne sokolado reklama, o velykinis atvirukas...cia turbut del sokoladiniu kiausinuku Bet nuotrauka 11 balu is 10-ies galimu
ten pas mane ne Velykinis atvirukas, o priesvelykine reklama aciu ir kita kart fotografuosiu, kad butu prie ko prikibt
tikrai laukiau she namu darbo, bet kad ji isvis sia savaite nesirode
balsuoju ir as
Ivieta ir 3 balai sillwio kriause su sokoladu
II vieta ir 2balai californiagirl saldainiu bokstas
III vieta ir po 1 bala bilekas ir roolys (jei galima dviem )
dar labai patiko gus braskes, VilmKa perliukai
Sillwio avietės... tuoj klaviatūrą apseilėsiu Be kalbų pirma vieta. Akivaizdu, kad šokolado reklamai geriausia skystas šokoladas
Mergaitiškai - antra. Jau anksčiau minėjau, kad skanūs modeliukai parinkti
O trečią vietą skirčiau Gus 23 numeriu pažymėtai foto Malonu žiūrėti, nors skonio mažoka
Pasakykit, prašom, kaip naujokei, kiek laiko trunka konkursas? Net mirktelt nespėjau, o jau balsuot metas Kad temą skiria nugalėtojas supratau. Ir kad nuotraukų skaičius neribojamas vienam dalyviui? Aniaaaa?
Mergaitiškai - antra. Jau anksčiau minėjau, kad skanūs modeliukai parinkti
O trečią vietą skirčiau Gus 23 numeriu pažymėtai foto Malonu žiūrėti, nors skonio mažoka
Pasakykit, prašom, kaip naujokei, kiek laiko trunka konkursas? Net mirktelt nespėjau, o jau balsuot metas Kad temą skiria nugalėtojas supratau. Ir kad nuotraukų skaičius neribojamas vienam dalyviui? Aniaaaa?
QUOTE(Starburst @ 2007 04 23, 08:35)
trunka savaite - pirmadieni praeitos savaites nugaletojas sugalvoja tema ir fotografuojam iki sekmadienio 24.00 Lietuvos laiku
QUOTE(Starburst @ 2007 04 23, 09:35)
konkursas trunka savaitę. nors gal vertėtų padaryt 2 savaites
reikėtų vis tik ribot nuotraukų skaičių. sakysim - 3 nuotraukos gali dalyvauti konkurse.
Wyshnia, gaila, kad tavo nuotrauką tik dabar pamačiau. labai graži. tik kažkaip velykom kvepia, o ne šokoladu bet vis tiek labai graži.
QUOTE(roolys @ 2007 04 23, 07:47)
Cia tik 'Systemkamera F80 hus ...' . isivaisduoju kad dar optika kainuos. Gal tik optika naudota geriau imt o patcia sistema nauja
O siaip ne per sudetingas jis mokintis ? Gal net neverta i toki ziuret ?
O siaip ne per sudetingas jis mokintis ? Gal net neverta i toki ziuret ?
Per sudetingas tikrai nebus, jei pabos, persijungsi i pusiau automatini ar automatini. As manyciau pradziai (mokymuisi) imk F80 nauja ir 50 mm 1.8 D objektyva nauja. Ryskus jis kaip velnias, sviesus, kontrastingas, o svarbiausia pigus. Tiesa, zoom'o nera, bet mokytis taip dar geriau. Zoom'insi kojomis
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 23, 09:38)
trunka savaite - pirmadieni praeitos savaites nugaletojas sugalvoja tema ir fotografuojam iki sekmadienio 24.00 Lietuvos laiku
Ačiū
Wyshnialia, o gal tu galėtum apie WB ką nors papasakoti? Ką duoda rankinis, ko neužtenka "saulėta", "debesuota" ir kituose?
QUOTE(bite maja @ 2007 04 23, 09:43)
konkursas trunka savaitę. nors gal vertėtų padaryt 2 savaites
reikėtų vis tik ribot nuotraukų skaičių. sakysim - 3 nuotraukos gali dalyvauti konkurse.
Tai kai pasipila gausybė foto, škiassss artėja finalas Tikri studentai paskutinę naktį ruošiasi egzaminui
O jei kaip sillwio? Keturios ir visos apetitnos Tai nors akis paganyti galima...
QUOTE(Starburst @ 2007 04 23, 08:55)
Ačiū
Wyshnialia, o gal tu galėtum apie WB ką nors papasakoti? Ką duoda rankinis, ko neužtenka "saulėta", "debesuota" ir kituose?
O jei kaip sillwio? Keturios ir visos apetitnos Tai nors akis paganyti galima...
Ne manes klausi, bet isikisiu As fotografuoju tik RAW formatu ir auto WB. Taip paprasciau ir galvot koki WB parinkt nereikia. Auto rezime kamera susitvarko 95%, o vat tuos likusius 5% vienu peles paspaudimu galima pataisyt (jpg taisyt zymiai sunkiau, o kartais net neimanoma). Kartais atvirksciai, WB parinktas teisingai, o norisi ko nors siltesnio, ar saltesnio. RAW formatas sitoj vietoj neriboja. Gali kaitaliot kaip nori.
Sakai apetintos Aciu.
o aš šįkart nepažangi....iki parduotuvės šokolado pirkti taip ir nenuėjau per visą savaitę
bet vistiek nebūčiau taip gražiai padarius.
Kadangi foto šokolado reklamai balsus paskirstyčiau taip (už skaniausiai atrodančias):
1. Be konkurencijos Silwio už kriaušes šokolade (Nr. 32).
2. Californiagirl už saldainių bokštą (Nr. 1)
3. Bilekas už saldainių asorti (Nr. 12)
Jei dar būtų galima balsą atskirai už idėją, duočiau valandai už reples (Nr. 20), tik ji man labiau prie straipsnio apie dietą tiktų
bet vistiek nebūčiau taip gražiai padarius.
Kadangi foto šokolado reklamai balsus paskirstyčiau taip (už skaniausiai atrodančias):
1. Be konkurencijos Silwio už kriaušes šokolade (Nr. 32).
2. Californiagirl už saldainių bokštą (Nr. 1)
3. Bilekas už saldainių asorti (Nr. 12)
Jei dar būtų galima balsą atskirai už idėją, duočiau valandai už reples (Nr. 20), tik ji man labiau prie straipsnio apie dietą tiktų
QUOTE(Starburst @ 2007 04 23, 08:55)
Ačiū Wyshnialia, o gal tu galėtum apie WB ką nors papasakoti? Ką duoda rankinis, ko neužtenka "saulėta", "debesuota" ir kituose?
na sios temos pradzioj Bilekas labai aiskiai aprase, kaip pasirinkti ta rankini WB.
o daug pasakot apie ji nelabai ir yra ka. tai , kaip is pavadinimo ''isplaukia'' baltos spalvos balansas. jis yra tam, kad tavo nuotraukoj spalvos atrodytu kuo naturalesnes ir priimtinos akiai.
citata is www.efoto.lt ''Natūrali ar dirbtinė šviesa nėra visiškai baltos spalvos. Kaitrinė lemputė, pavyzdžiui, šviečia geltonai, giedrą dieną (kalnuose) saulės šviesa turi mėlyną atspalvį. Daiktai tokioje šviesoje irgi įgauna atitinkamą atspalvi balta tampa ne balta. Žmogaus akis puikiai prisitaiko prie apšvietimo spalvos ir jos dažniausiai net neskiria. Fotoaparatui taip pat būtina prisitaikyti. ''
tai gi rankiniu rezimu tu pritaikysi fotoaparata butent tai situacijai, kuria fotografuoji. tie ''sauleta'', ''debesuota'' ir pan, tik labai apytiksliai parenka reikiama atspalvi, nes uzprogramuoti vienai temperaturai (kuria skleidzia skirtinga sviesa), bet juk sauleta diena sauletai dienai nelygu. todel as asmeniskai dazniausiai fotografuoju ant Auto WB, o po to PS dar siek tiek jei reikia pataisau, o jei jau fotografuoju kazka rimciau ir turiu laiko pasiruosti, naudoju rankini nustatyma
nezinau ar atsakiau i klausima, jei kas neaisku dar, rasyk, jei zinosiu ir Guscius leis ( ) butinai atsakysiu
Prabalsuosiu ir as, nors apsisprest kaip niekad sunku. Tema atrode tikrai nelengva ir pradzioj maniau, kad visiems bus sunku, bet dabar matau, kad ideju marios. Tai labai dziugina
Vakar minejau, kad mano galva lyderis bilekas su mergaitiskais. Siandien koki 100 kartu perziurejau visas ir manau, kad jo mergaitiski turetu dalintis 1 vieta su californios bokstu. Deja taip balsuoti negaliu, todel 1-a vieta mergaitiski, 2-a - bokstas. I pirma vieta smarkiai pretendavo bilekas sachmatai, bet nuotrauka mano galva neisbaigta. Man vezi varo ta purvinai zalia spalva.
Su trecia vieta sunkiausia. Noreciau visiems duoti po 1 taska bet reikia isrinkt viena. Apsisprendziau - tai valanda su Nr20 (reples). Atiduodu is ideja, nora ir drasa eksperimentuot, atlikima. Labai nedaug atsiliko roolys, bite maja, gus ir visi kiti. Jei balsavimas butu rytoj, del 3 vietos manau nuspresciau kitaip, nes nuspresti tikrai sunku.
Vakar minejau, kad mano galva lyderis bilekas su mergaitiskais. Siandien koki 100 kartu perziurejau visas ir manau, kad jo mergaitiski turetu dalintis 1 vieta su californios bokstu. Deja taip balsuoti negaliu, todel 1-a vieta mergaitiski, 2-a - bokstas. I pirma vieta smarkiai pretendavo bilekas sachmatai, bet nuotrauka mano galva neisbaigta. Man vezi varo ta purvinai zalia spalva.
Su trecia vieta sunkiausia. Noreciau visiems duoti po 1 taska bet reikia isrinkt viena. Apsisprendziau - tai valanda su Nr20 (reples). Atiduodu is ideja, nora ir drasa eksperimentuot, atlikima. Labai nedaug atsiliko roolys, bite maja, gus ir visi kiti. Jei balsavimas butu rytoj, del 3 vietos manau nuspresciau kitaip, nes nuspresti tikrai sunku.