Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

QUOTE(gus @ 2007 04 22, 20:31)
Aciu 4u.gif ten viskas sokoladas,tik baltas biggrin.gif

Rūžavas tongue.gif
Atsakyti
gus - pirmoj nuotraukoj man viskas liuks, tik erdves truksta. as buciau darius turbut ant balto popieriaus ir braskes kokiam vienam kampe labiau palikus g.gif antra man patiko pirmas variantas, tik ne reklamai, o siaip man grazi nuotrauka smile.gif

sillwio - skanu 4u.gif

VilmKa- -nu gera ideja thumbup.gif

...o as tai sedziu, sokolada valgau, a ideju nuo to visai nedaugeja doh.gif greit nebeliks ir ka befotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 04 22, 16:16)
"Šokolado?"
user posted image

Labai nepeiksim smile.gif nera ryskumo ir kompozicija "slubuoja". Tesk toliau ir eisi i prieki.

QUOTE(Karbynė @ 2007 04 22, 19:15)
Ai žodžiu, nebuvo nei kada nei ką fotkint  blush2.gif  lotuliukas.gif , bet vis tik pamaniau, kad mokiniui mažiau kliūva kai padaro, kad ir skubotus namų darbus, nei tada kai nepadaro išvis - tsakant, kad mažesnės mokymosi spragos būtų jums mano darbeliai. Turiu pati sau priekaištų ir dėl kompozicijos ir dėl nesakysiu ko  tongue.gif , bet vis tik padariau. Na vis šiokie tokie namų darbai  blush2.gif

Aha, ir as turiu biggrin.gif Gal kiek skubejai? Idejos matosi tikrai geros.

QUOTE(VilmKa @ 2007 04 22, 20:37)
ohmy.gif ...  bigsmile.gif ... wub.gif ...aš dar niekada nevalgius šokoladuotų aviečių blush2.gif

Dar bandžiau, bet vaikai neleido dėl fono pasistengt, tai išėjo tokios kasdieniškos, bet kadangi bandžiau pamokas ruošt ax.gif , tai parodau savo mintį nors unsure.gif
"Perliukai"

Ideja cool! Del fono sutinku.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 21:45)

VilmKa- -nu gera ideja thumbup.gif

Ačiū 4u.gif , ramiau miegosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 20:45)
gus - pirmoj nuotraukoj man viskas liuks, tik erdves truksta. as buciau darius turbut ant balto popieriaus ir braskes kokiam vienam kampe labiau palikus g.gif antra man patiko pirmas variantas, tik ne reklamai, o siaip man grazi nuotrauka smile.gif

...o as tai sedziu, sokolada valgau, a ideju nuo to visai nedaugeja doh.gif greit nebeliks ir ka befotografuoti biggrin.gif

aciuks.gif
tam lekste ir emiau kad butu balta,bet kai imeciau i kompa,pamaciau kad nieko gero ax.gif Man svarbi tavo nuomone mirksiukas.gif O tu nevalgyk sokolado,o dek foto bigsmile.gif zinau,kad gali gera nuotrauka idet mirksiukas.gif
Vilmka,faini perliukai,ideja thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 22, 20:49)
Aha, ir as turiu biggrin.gif Gal kiek skubejai?

Mažumėlę biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 22, 21:10)
Žiūriu ir net akys raibsta smile.gif Šaunuoliai visi. Favoritas mano galva kol kas Bilekas su mergaitišku šokoladu, bet kiti irgi neatsilieka. Įdedu ir aš savo reklamą, tiksliau keturias smile.gif, jūsų teismui (t.y. konkursui). Skanaus smile.gif

jau ryškiai žinau už ką ryt balsuosiu biggrin.gif tik niekaip neišsirenku nuotraukos mastau.gif visos keturios labai labai thumbup.gif

atnaujinta Konkursas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 20:07)
Jaukaus filmo fone, nejauki sokolado reklama lotuliukas.gif
user posted image

Man ideja thumbup.gif , o kompozicijai lyg kazko truksta. Ir taip ziuriu, it kitaip - ko butent, suprast negaliu smile.gif Nuotrauka man labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 22 balandžio 2007 - 21:29
Na ka pamaciau Sillwio reklamines foto ir apsalau notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif .

Tokiu vaizdeliu nepamatysi net per reklaminius klipus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pirmoji labiausiai skani atrodo , o jau ryskumas tai thumb_yello.gif . Manau supratot kad as savo balsa tikriausiai ir atiduosiu uz pirmaja foto first.gif

O stai ir mano meno kurinys blush2.gif , aisku nera taip reklamiska kaip pas Sillwio , bet vis sis tas. Na jum sprest ar gavos kas ar ne ax.gif

SONY DSC-H5 72mm , F/3.7 , ISO-80 , Diafragmos pirmumas , Visiskai jokiu apkarpymu ar paryskinimu . Fotografija daryta BW rezimu. Pavadinimas '' Juoda Balta''

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 22 balandžio 2007 - 22:12
Ikelsiu dar viena ax.gif ,

SONY DSC-H5 72mm , F/3.7 , ISO-80 Diafragmos pirmumas , Visiskai jokiu apkarpymu ar paryskinimu .
Pavadinimas butu ''Baltas skonis'' biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
g.gif o pati temos autore ka nors mums parodys kazin g.gif

Papildyta:
QUOTE(roolys @ 2007 04 22, 22:22)
Ikelsiu dar viena  ax.gif ,

SONY DSC-H5 72mm , F/3.7 , ISO-80 Diafragmos pirmumas , Visiskai jokiu apkarpymu ar paryskinimu .
Pavadinimas butu ''Baltas skonis''  biggrin.gif

user posted image

Sita geresne. Tokia is serijos "senas geras sokoladas be konservantu" biggrin.gif Man kazkodel dvalkia sena angliska "arbatele", kuri trunka kaip sachamatu partija, o kartais ir ilgiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 22 balandžio 2007 - 22:27
QUOTE(roolys @ 2007 04 22, 23:22)
Ikelsiu dar viena  ax.gif ,

Pavadinimas butu ''Baltas skonis''  biggrin.gif

user posted image

as ne i tema, bet pirma karta matau balta sokolada su riesutais bigsmile.gif bigsmile.gif o kaip noriu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti