Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Karbyne. Nu ma tavo remeliai... isseilioeja fotke. Muset esu perdiem smulkmeniska, bet man jie vaidziali gadina smoke.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 04 22, 18:58)

Neturiu ka pridurt. Tik... Ar nespalvotumas neatejo del nekokybisko WB nustatymo...?
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 22, 19:32)
Karbyne. Nu ma tavo remeliai... isseilioeja fotke.

isseilioeja tai čia kas? unsure.gif lotuliukas.gif

Ai beje dėl rėmelių tai pati mąstau taip (nors pati ir uždedu) - tikriausia fotkė vis tik matosi be jų, o rėmelis - kai kur pataiso (ir nukreipia dėmesį nuo pačios fotkės trūkumų), kai kur pagadina, bet jei norim susidaryt tikrą vaizdą - mano galva tai turi būt be rėmelių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 balandžio 2007 - 19:47
QUOTE(bite maja @ 2007 04 22, 15:26)
a koks fotikas pas tave? naudojau rankinį fokusavimą.

man tavo braškės patiko. bet ta antroji... nematau ten saldainių  g.gif

Idedu dar viena,kad matytusi sokoladiniai saldainiai biggrin.gif
Fotikas mano canon30D ax.gif
user posted image
Sakykit,kai atsibosiu biggrin.gif noriu ismokt fotografuot,tai ikyriai ir lendu i akis blush2.gif
Atsakyti
Tas tavo šokoladas apgavikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 04 22, 20:37)
isseilioeja tai čia kas?  unsure.gif  lotuliukas.gif
Ai beje dėl rėmelių tai pati mąstau taip (nors pati ir uždedu) - tikriausia fotkė vis tik matosi be jų, o rėmelis - kai kur pataiso (ir nukreipia dėmesį nuo pačios fotkės trūkumų), kai kur pagadina, bet jei norim susidaryt tikrą vaizdą - mano galva tai turi būt be rėmelių  tongue.gif
Trumpai tariant. Jei TOKIE remeliai, tai geriau be remeliu
smoke.gif . Ir cia Cik mano nOmone lotuliukas.gif lotuliukas.gif smoke.gif
Atsakyti
Žiūriu ir net akys raibsta smile.gif Šaunuoliai visi. Favoritas mano galva kol kas Bilekas su mergaitišku šokoladu, bet kiti irgi neatsilieka. Įdedu ir aš savo reklamą, tiksliau keturias smile.gif, jūsų teismui (t.y. konkursui). Skanaus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 20:43)
Idedu dar viena,kad matytusi sokoladiniai saldainiai biggrin.gif
Fotikas mano canon30D ax.gif
user posted image
Sakykit,kai atsibosiu biggrin.gif noriu ismokt fotografuot,tai ikyriai ir lendu i akis blush2.gif

Neatsibosi. Grazu. Gal imciau i fokusa pirmuosius bumbulius.
Tiesa, sokoladu jie kvepia minimaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 22, 20:08)
Trumpai tariant. Jei TOKIE remeliai, tai geriau be remeliu

Trumpai tariant visiškai pritariu, nes kokius beuždėčiau rėmelius jie ant mano nuotraukos jie VISADA užkliūva lotuliukas.gif O aš vis tikiuos, kad gal kas ir apie nuotrauką kokį žodelį pasakys lotuliukas.gif (na labai skųstis negaliu, - būna ir pasako, bet man kažkodėl persekioja rėmeliai lotuliukas.gif ). Kita vertus, be netikusių rėmelių gal nė nuotraukos nieks nepastebėtų unsure.gif lotuliukas.gif

Labai patiko Bileko idėja su šaškių ar šachmatų lenta, na komponavimo norėtųsi kitokio, bet pati įdėja super.

Silwio skaniausias man pirmas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 balandžio 2007 - 20:19
QUOTE(sillwio @ 2007 04 22, 21:10)

user posted image

Sita skaniausia. Jauku, svelnu, saldu. Jauciasi kvapas ir gaivumelis. Gal siek tiek stiprokai su PS uzlekta. Bet siaip-LIUX. Renkuosi Tavo pateikima thumbup.gif .be kulinariniu gebejimu-tokio neivaldysi thumbup.gif

QUOTE(Karbynė @ 2007 04 22, 21:12)
Trumpai tariant visiškai pritariu, nes kokius beuždėčiau rėmelius jei jie ant mano nuotraukos jie VISADA užkliūva  lotuliukas.gif

Tikrai? Tada jau cia beda ax.gif lotuliukas.gif

O aš vis tikiuos, kad gal kas ir apie nuotrauką kokį žodelį pasakys  :

Melynumas ir neryskumas kliuna. Siaip -bumbuliai sokoladiniai. Nieks negincys lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 balandžio 2007 - 20:21
QUOTE(valanda @ 2007 04 22, 20:19)
Melynumas ir neryskumas kliuna.  Siaip -bumbuliai sokoladiniai. Nieks negincys lotuliukas.gif  4u.gif

Ot it neatspėjai - ten visai ne bumbulai ir visai ne šokoladiniai - ten lakuotos žiedmusės ir kamanės susisukusios į kamuoliuką lotuliukas.gif O mėlynumo daugiau tik vienoj - ten vadinas natūralus apšvietimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 22 balandžio 2007 - 20:25
Sillwio,man pirma thumbup.gif skaniai atrodo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 04 22, 20:10)
Neatsibosi. Grazu. Gal imciau i fokusa pirmuosius bumbulius.
Tiesa, sokoladu jie kvepia minimaliai  4u.gif

Aciu 4u.gif ten viskas sokoladas,tik baltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 04 22, 21:10)
Įdedu ir aš savo reklamą, tiksliau keturias smile.gif, jūsų teismui (t.y. konkursui). Skanaus smile.gif

ohmy.gif ... bigsmile.gif ... wub.gif ...aš dar niekada nevalgius šokoladuotų aviečių blush2.gif

Dar bandžiau, bet vaikai neleido dėl fono pasistengt, tai išėjo tokios kasdieniškos, bet kadangi bandžiau pamokas ruošt ax.gif , tai parodau savo mintį nors unsure.gif
"Perliukai"
user posted image

user posted image
Atsakyti