bite maja Suprantu, kad mums dar pasisekė nors pusę saldainio pamatyti.
Bet jei į abi foto žiūrėti, kaip viena kitos tęsinį, man norėtųsi antrojoje mažesnio tamsaus trupinėlio ir popieriukų tolėliau (tada trupinėliai dar mažesni atrodytų) arba kad popieriukai visi išplaukę matytųsi kaip pirmoje
Bilekas, apetitnų saldainiukų "mergaitiškai" pririnkai
O ta su šakute/peiliu nesižiūri
Su šaškėm idėja, o jei vietoj rudai-baltų krepšelių būtų vienspalviai? Na norėtųsi prie netradicinio žaidimo pateikimo, tradicinių vienspalvių spalvų Tada ilgai žiūrėčiau į foto ir nekiltų noras kabinėtis prie jos
Valanda, gražus tekštelėjimo momentas
Gus, gal nuimk kelis žiedlapius nuo antros. Kol supratau, kur šokoladas Ir jei išeitų pagaut ryškumą būtų faina Kažkaip žiedlapiai žiūrisi geriau nei čieli kvietkeliai kitų foto
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 13:00)
Bite maja,man tavo pirmoji kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.
a koks fotikas pas tave? naudojau rankinį fokusavimą.
man tavo braškės patiko. bet ta antroji... nematau ten saldainių
Sveikos forografes As cia biski ne i tema paklausiu (kaip tos blondines is Dviracio sou sako ). Vienam zmoguciui, kuris labai domisi fotografija, gimtadienio proga noriu padovanoti kokia knyga, susijusia su fotografavimu. Gal zinote, gal yra kokia gera knyga (lietuviu arba anglu k.)? Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete.
"Šokolado?"
labai nepeikit,as dar tik pradedu...
labai nepeikit,as dar tik pradedu...
QUOTE(Gegytė @ 2007 04 22, 17:16)
nerysku.
Sveiki, noreciau ir as prie jusu prisijungti. Kolkas savo darbu neparodysiu, nes nera ka rodyti Taciau tikiuosi greitu laiku turesiu ka nors grazesnio
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 12:00)
kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.
O as nesuprantu kur tau ryskumo truksta rimtai... nu diafragma atidaryta, vadinasi ryskumo laukas mazas, bet ten, kur jis siekia nu viskas super rysku
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 18:38)
O as nesuprantu kur tau ryskumo truksta rimtai... nu diafragma atidaryta, vadinasi ryskumo laukas mazas, bet ten, kur jis siekia nu viskas super rysku
Gus, sutinku su Wyshnia viskas pas tave tvarkoje, rysku tas kas yra ryskumo zonoje Patinka tavo braskytes, tik lekstute gal didesne galejo buti, kad nesimatytu tu tusciu kampu...Antroje lyg saldainiukai pradingsta tarp ziedlapiuku, gal nelabai sokolado reklamai tinkanti nuotrauka, bet pati nuotrauka GRAZI
Wyshnele, kur tavo nuotraukos?
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 18:38)
Tai vadinasi viskas gerai del ryskumo Aciu O kas negerai?tavo akis gera,buk gera pasakyk laukiu tavo sokolado
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 22, 18:49)
Gus, sutinku su Wyshnia viskas pas tave tvarkoje, rysku tas kas yra ryskumo zonoje Patinka tavo braskytes, tik lekstute gal didesne galejo buti, kad nesimatytu tu tusciu kampu...Antroje lyg saldainiukai pradingsta tarp ziedlapiuku, gal nelabai sokolado reklamai tinkanti nuotrauka, bet pati nuotrauka GRAZI
Californiagirl, tie krastai juodi yra lekstes,bet man jos visos neisejo paiimt,tai tada karpiau o ziedlapius dejau todel,kad sokoladas baltas su ruzavu,todel ir fona norejau padaryt ruzava,nors kai ziuriu nevykusiai cia gavosi Aciukas uz ivertinima.
Objektyvas mano 85mm/f1.8
Ai žodžiu, nebuvo nei kada nei ką fotkint , bet vis tik pamaniau, kad mokiniui mažiau kliūva kai padaro, kad ir skubotus namų darbus, nei tada kai nepadaro išvis - tsakant, kad mažesnės mokymosi spragos būtų jums mano darbeliai. Turiu pati sau priekaištų ir dėl kompozicijos ir dėl nesakysiu ko , bet vis tik padariau. Na vis šiokie tokie namų darbai