Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

bite maja thumbup.gif Suprantu, kad mums dar pasisekė nors pusę saldainio pamatyti.
Bet jei į abi foto žiūrėti, kaip viena kitos tęsinį, man norėtųsi antrojoje mažesnio tamsaus trupinėlio ir popieriukų tolėliau (tada trupinėliai dar mažesni atrodytų) arba kad popieriukai visi išplaukę matytųsi kaip pirmoje biggrin.gif

Bilekas, apetitnų saldainiukų "mergaitiškai" pririnkai biggrin.gif
O ta su šakute/peiliu nesižiūri schmoll.gif
Su šaškėm thumbup.gif idėja, o jei vietoj rudai-baltų krepšelių būtų vienspalviai? Na norėtųsi prie netradicinio žaidimo pateikimo, tradicinių vienspalvių spalvų ax.gif Tada ilgai žiūrėčiau į foto ir nekiltų noras kabinėtis prie jos biggrin.gif

Valanda, gražus tekštelėjimo momentas bigsmile.gif

Gus, gal nuimk kelis žiedlapius nuo antros. Kol supratau, kur šokoladas blush2.gif Ir jei išeitų pagaut ryškumą būtų faina bigsmile.gif Kažkaip žiedlapiai žiūrisi geriau nei čieli kvietkeliai kitų foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 22 balandžio 2007 - 12:32
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 13:00)
Bite maja,man tavo pirmoji thumbup.gif kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu g.gif o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.

a koks fotikas pas tave? naudojau rankinį fokusavimą.

man tavo braškės patiko. bet ta antroji... nematau ten saldainių g.gif
Atsakyti
Sveikos forografes smile.gif As cia biski ne i tema paklausiu (kaip tos blondines is Dviracio sou sako biggrin.gif ). Vienam zmoguciui, kuris labai domisi fotografija, gimtadienio proga noriu padovanoti kokia knyga, susijusia su fotografavimu. Gal zinote, gal yra kokia gera knyga (lietuviu arba anglu k.)? Buciau labai dekinga, jei pagelbetumete.
Atsakyti
bite maja, gal gali populiarno papasakoti apie WB. Kuo skiriasi geras suvedimas nuo netinkamo? O jei renkiesi rankinį, kaip tą daryti? blush2.gif
Atsakyti
na nuotraukos labai gražios mirksiukas.gif
norėjau paklausti, kokius parametrus parenkate, kad gautusi pagindinis objektas ryškus, o kiti pasilieję? man kartais gaunasi atvirksčiai - pagrindinis išsilieja, o kas toli matosi ryškiai doh.gif
Atsakyti
"Šokolado?"
user posted image

labai nepeikit,as dar tik pradedu... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 04 22, 17:16)
"Šokolado?"
user posted image

labai nepeikit,as dar tik pradedu... doh.gif  blush2.gif

nerysku.
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as prie jusu prisijungti. Kolkas savo darbu neparodysiu, nes nera ka rodyti biggrin.gif Taciau tikiuosi greitu laiku turesiu ka nors grazesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 12:00)
kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu g.gif o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.

O as nesuprantu kur tau ryskumo truksta g.gif rimtai... nu diafragma atidaryta, vadinasi ryskumo laukas mazas, bet ten, kur jis siekia nu viskas super rysku g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 18:38)
O as nesuprantu kur tau ryskumo truksta g.gif rimtai... nu diafragma atidaryta, vadinasi ryskumo laukas mazas, bet ten, kur jis siekia nu viskas super rysku g.gif

Gus, sutinku su Wyshnia viskas pas tave tvarkoje, rysku tas kas yra ryskumo zonoje mirksiukas.gif Patinka tavo braskytes, tik lekstute gal didesne galejo buti, kad nesimatytu tu tusciu kampu...Antroje lyg saldainiukai pradingsta tarp ziedlapiuku, gal nelabai sokolado reklamai tinkanti nuotrauka, bet pati nuotrauka GRAZI thumbup.gif

Wyshnele, kur tavo nuotraukos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 balandžio 2007 - 18:51
QUOTE(wyshnia @ 2007 04 22, 18:38)

Tai vadinasi viskas gerai del ryskumo g.gif Aciu 4u.gif O kas negerai?tavo akis gera,buk gera pasakyk mirksiukas.gif laukiu tavo sokolado bigsmile.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 22, 18:49)
Gus, sutinku su Wyshnia viskas pas tave tvarkoje, rysku tas kas yra ryskumo zonoje mirksiukas.gif Patinka tavo braskytes, tik lekstute gal didesne galejo buti, kad nesimatytu tu tusciu kampu...Antroje lyg saldainiukai pradingsta tarp ziedlapiuku, gal nelabai sokolado reklamai tinkanti nuotrauka, bet pati nuotrauka GRAZI thumbup.gif

Wyshnele, kur tavo nuotraukos? ax.gif

Californiagirl, tie krastai juodi yra lekstes,bet man jos visos neisejo paiimt,tai tada karpiau doh.gif o ziedlapius dejau todel,kad sokoladas baltas su ruzavu,todel ir fona norejau padaryt ruzava,nors kai ziuriu nevykusiai cia gavosi blush2.gif Aciukas uz ivertinima.
Objektyvas mano 85mm/f1.8
Atsakyti
Ai žodžiu, nebuvo nei kada nei ką fotkint blush2.gif lotuliukas.gif , bet vis tik pamaniau, kad mokiniui mažiau kliūva kai padaro, kad ir skubotus namų darbus, nei tada kai nepadaro išvis - tsakant, kad mažesnės mokymosi spragos būtų jums mano darbeliai. Turiu pati sau priekaištų ir dėl kompozicijos ir dėl nesakysiu ko tongue.gif , bet vis tik padariau. Na vis šiokie tokie namų darbai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti