Įkraunama...
Įkraunama...

mokomes ,mokomes ir dar karta mokomes fotografuot!

Bilekas, idejos tai laaaabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net nebezinau, kuri is tavo pateiktu nuotrauku mano favorite biggrin.gif Tik pirmoje ideja gera, bet kazkas ne taip g.gif , gal lekste ne ta, o gal saldainis ne toks g.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 21:07)
Jaukaus filmo fone, nejauki sokolado reklama lotuliukas.gif
user posted image

Man kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Valanda, man metalas su šokoladu nilabai derinasi schmoll.gif Vienas švelnuuuus, o kitas žnyyyybiantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 04 21, 21:20)
Valanda, man metalas su šokoladu nilabai derinasi  schmoll.gif Vienas švelnuuuus, o kitas žnyyyybiantis  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Cia mano poziuris i sokolada lotuliukas.gif . Greiciau tai antisokoladiska reklama lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 04 21, 19:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Cia mano poziuris i sokolada lotuliukas.gif . Greiciau tai antisokoladiska reklama lotuliukas.gif

Man kaip tik tokios antireklamos reikia bigsmile.gif
Atsakyti
sveikinu She su preito konkurso laimejimu 4u.gif

kol kas is sokolado temos man labiausia Bileko pirma nuotrauka, taip pat California girl's saldainiukai vienas ant kito rolleyes.gif

kadangi musu seimyna sokoladu nemegsta, tai ir namuose jo nebuna, taip kad siame konkurse turbut nesudalyvausiu g.gif
Atsakyti
Rimulka,mes irgi nevalgom sokolado,bet del konkurso,siandien nuvaziavau ir nupirkau,ir dar puse dienos fotografavau ax.gif visos nuotraukos pakolkas dar fotoaparate,bet ryt,bandysiu prisest ir idet ax.gif
Bilekas,man ta pirmoji,konkursine thumbup.gif ,visai neperdeta(mano akim)tokia noreciau matyt saldainiu reklamoj 4u.gif
Valanda(jei neklystu blush2.gif ),ta su replem,man visai nieko,bet tik ideja,tas replias reiketu kuom nors pakeist,bet siaip tai patinka mirksiukas.gif
Wyshnia,laukiu tavo foto bigsmile.gif ir jokiu ni ni ni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 04 21, 22:11)
kol kas is sokolado temos man labiausia Bileko pirma nuotrauka, taip pat California girl's saldainiukai vienas ant kito  rolleyes.gif

Aciu Rimulka 4u.gif

Dar...abstinentams(ne sokolado) biggrin.gif

user posted image

user posted image

Bet nezinau...gal ir i pievas jau truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 04 22, 01:12)

Bet nezinau...gal ir i pievas jau truputi blush2.gif

man nesimato nuotrauku verysad.gif
Atsakyti
Zinau, zinau, ryskumo truksta. bet cia jau arciau skanumo nei reples. O tai pazanga lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 22 balandžio 2007 - 11:18
Californiagirl, man irgi nesimato verysad.gif

valanda, kaip tu paskutinę nufotkinai? man visai įdomiai

Bilekas, man ta pirmoji labai mintis patiko thumbup.gif bet su ja kažkas ne taip mastau.gif . gal vertėtų pakeisti įrankius į elegantiškesnius ir lėkštę - į baltą.
"mergaitiškai" atrodo labai čiki. na, bet gražiausi yra šachmatai thumbup.gif kol kas man ji pati pati thumbup.gif

Vilmka, man saldainiai ir narcizas kažkaip nelabai dera ax.gif 4u.gif

Konkursas

pristatau savo darbus ax.gif
"gal jau užteks mastau.gif... "
user posted image

"buvo skanu..."
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 22 balandžio 2007 - 11:04
Bite maja,man tavo pirmoji thumbup.gif kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu g.gif o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.
Dedu jus teismui 2 savo nuotraukas,tik butinai parasykit kas ne taip,manau pagrindas kaip visada ryskumas doh.gif ir apsvietimas,ir daug cia klaidu,vien virtuves technika man viska maiso.

user posted image
user posted image

Papildyta:
Californiagirl,as irgi nematau tavo foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 04 22, 13:00)
Bite maja,man tavo pirmoji thumbup.gif kaip jums taip graziai iseina tas ryskumas,as turbut dar nepripratus prie fotoaparato,kai is arti fotografuoju,rankos dreba,gal labai pergyvenu g.gif o siaip jei is toli "imu" nuotraukas,ryskumas kuo puikiausias.
Dedu jus teismui 2 savo nuotraukas,tik butinai parasykit kas ne taip,manau pagrindas kaip visada ryskumas doh.gif ir apsvietimas,ir daug cia klaidu,vien virtuves technika man viska maiso.

Pirmoji skani. Tik buciau palikusi balta pagrinda.
Antroji- labiau ziedu, nei sokolado reklamele 4u.gif

Del ryskumo. Koks Tavo objektyvas?

Papildyta:
Bites majos pirmoji thumbup.gif Gal tik saldaini buc labiau link kaires stumtelejusi
Atsakyti