Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacine distonija

QUOTE(aistukas @ 2007 06 18, 15:01)
Sveikutes visos,
dar viena vegetodistonike i jusu kompanija.rolleyes.gif Man si diagnoze nustatyta jau beveik pries 10m.Kazkiek apsigydau, pagyvenu ir vel ji subujoja. Kelis kartus jau taip buvo, bet paskutini karta kazkaip galima sakyt, praejo savaime. As tai ta diagnoze nelabai pasitikiu, sakau, gal kai neranda tikros priezasties, tai ja klijuoja.Mano simptomai kaip daugelio jusu. Vat tik norejau paklaust ar niekam nebuna visokiu sirdies plakimu, dusimu, nemaloniu pojuciu ir skausmu pasirdziuose?

Sveika,prisijungusi 4u.gif Zinoma,kad buna.Ir sirdies plakimas,ir veido israudimas,ir kasnis gerkleje,ir visuokiausiu keistu pojuciu.Man prasidejo pries du menesius,staiga,po streso verysad.gif Siandiena buvau jau pas antra neurologe,dave siuntyma kaklo kraujagyslems issityrti ir akiu dugna.Papasakok,kaip gydeisi,kokie pojuciai.Viskas labai iduomu.Gal nauduojai Xanax.As tai tik si vaistuka,kuol kas. 4u.gif
Papildyta:
Tarp kitko,dusimas,cia jau pagad gydituojus-PANIKOS ATAKA.Ar tau nieko apie tai nesake g.gif
Papildyta:
Sveika,zibabukas 4u.gif kaip laikaisi bigsmile.gif nenuori man isduoti savo psihoterapeuto pavarde g.gif
Atsakyti
Man irgi viską tyrė - ir kaklo kraujagysles, ir kaklo rentgeną darė, ir pas manualistą vaikščiojau, nieko niekas nepasakė schmoll.gif Vien tik raminamieji nepagydys, jie tik prislopina ir tiek, o antidepresantai pamažu turėtų gydyti, aš jau ketvirtas mėnuo kaip juos geriu, jaučiuosi žyyymiai geriau, nebesvaigsta galva, žodžiu, galiu gyventi toliau, tik kartais užeina tai kažkoks pykinimas, tai dūsavimas, tai dar kas... doh.gif
Papildyta:
Mano daktaras irgi psichiatras, o ne psichoterapeutas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labux,
na,mano dusimas pasireiskia po fizinio kruvio.Pacioj pradzioj, kai tik pradejau sirgt, buvo vienas is pirmu reiskiniu, beto buvo l.silpna, ner jegu,galva pasvaigdavo,laikes neauksta temperatura,pildavo prakaitas,nebuvo apetito, pykino, pulsas didelis.Kadangi b.temperatura, ieskojo infekciju, gulejau ligoninej,bet nieko nerado.Paskui dar nustate ir depresija.Geriau zolofta, bet jo visai nejutau, absoliuciai jokio poveikio.Kai buvo visai blogai, leidausi eglonili, tai jis man labai pagelbejo, o po to dar tabletem ji geriau, bet ju poveikio nejauciau.Dar esu gerus visokiu vaistu atskiriem organam, tai skrandziui,tai sirdziai, tai nuo pykinimo, bet jie man neveike.
O kaip jus toleruojat fizini kuvi, na pav,jei reikia i kalniuka palypet, ar laiptais? Man kazkaip nenormaliai sirdis plaka ir oro truksta.Nuo tiek taip neturetu but. Sirdi man echoskopavo, bet apart mitralinio voztuvo prolapso nieko nerado, o jis tai jokiu reiskiniu negali sukelt. Daug zmoniu ji turi ir nejaucia nieko. As pati kiek metu tai gi nejutau.Tai va, trumpa mano istorija. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 19 birželio 2007 - 10:52
QUOTE(aistukas @ 2007 06 18, 22:38)
O kokie vaistukai tau padejo?

Zoloft, Fluanxol ir promezapamas.
Atsakyti
Labas visoms, as irgi geriu vaistukus Seroxata ir Bromazepama smile.gif Skaiciau, kad kazkuriai pakeite vietoj Bromazepamo Tenazepama, norejau paklaust, ar jis geresnis? Kuo jis skiriasi nuo Bromazepamo? Gal maziau pripratimo duoda? ax.gif
As vaistukus geriu jau metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 06 19, 13:20)

Taigi.O man tas Zoloft kaip tuscia vieta buvo, nei as jauciau teigiama jo poveiki, nei kokius pasalinius.Kaip pradejau, taip ir baigiau.Geriau gal 0,5 metu.Matyt, ne mano vaistas buvo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 06 19, 16:11)
Taigi.O man tas Zoloft kaip tuscia vieta buvo, nei as jauciau teigiama jo poveiki, nei kokius pasalinius.Kaip pradejau, taip ir baigiau.Geriau gal 0,5 metu.Matyt, ne mano vaistas buvo. schmoll.gif

O man siandiena israse pirma karta antideprisanta-Zoloft.Sedziu ir suku galva,ar pradeti jos vartuoti g.gif Daktaras,sako,jis geriausiai tinka moterims tongue.gif Cia is jo patirties.Siaip geriu du men.XanaxJauciosi daug geriau,bet taip buna,kad tris dienas,kaip agurkelis,o ketvirta-kaip didziausias liguonis. doh.gif Ka da....ryt verysad.gif Seroxat,tai gyrdejau,daug kam padejo.Daktaras minejo,nuo Zoloft poveikis pasireiske tik po 4 savaiciu,mazdaug.Kaip bijau salutinio poveikio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiddaa @ 2007 06 19, 15:20)

Parasyk,prasau,kaip tau tas Zoloft,kada pasijuto jo poveikis.Kiom dozem ji vartuojai.Ar buvo salutiniu reiskiniu.Daktaras taip gudriai pasake,zolofto poveiki,pamatysiu as,arba aplinkiniai,bet pati nepajusi.Ar jus supratot ka nors g.gif
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2007 06 07, 10:29)
nustatė iš mano nusiskundimų. liepė pasidaryt tą vegetacijos tyrimą, tai užsiregistravau pirmadieniui ir kaklo kraujagyslių tyrimą, kurį liepė darytis kažkur Vilniuj nes ten geriausias aparatas.
Vaistai, tai xanax, fluanxol ir Zoloft

Svekute,kur prapuoliai,gal jau pasveikai smile.gif Kaip tau tas kokteiliukas,zoloft ir xanax. g.gif
Atsakyti
Sveikutes, distonikes biggrin.gif Kur dingusios?
O ar jum nebuvo kilusi mintis, kad tai pavyzdziui, galetu but koks hormonu apykaitos sutrikimas? Kazkodel moterys ja serga zymiai dazniau.Man tai vis toks itarimas kirba, bet as pati kiek ka tyriaus, tai viskas buvo norma, nebent cia kokius santykius reik ziuret, arba dar kitus hormonus.Kodel man nesitiki, kad va taip be niekur nieko, bac ir sergi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 06 19, 19:21)

Parasyk,prasau,kaip tau tas Zoloft,kada pasijuto jo poveikis.Kiom dozem ji vartuojai.Ar buvo salutiniu reiskiniu.Daktaras taip gudriai pasake,zolofto poveiki,pamatysiu as,arba aplinkiniai,bet pati nepajusi.Ar jus supratot ka nors g.gif
Papildyta:

Svekute,kur prapuoliai,gal jau pasveikai smile.gif Kaip tau tas kokteiliukas,zoloft ir xanax. g.gif

As Zolofta is pradziu 4 d geriau po ketvirtadali, paskui 4d po puse o dabar geriu po visa rytais. man jokio pasalinio poveikio nebuvo. kadangi ir kitus vaistus geriu tai nezinau nuo kurio pagarejo man. o gal kad daktare tau sake pastebes aplinkiniai. tai man dabar visi sako kad esu visai kitokia. ta prasme linksmesni, geresnio charakterio ir t.t. nu ir pati pastebejau kad linksmesne su blush2.gif
Papildyta:
Beje furyy isvaziavus i Svedija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 06 20, 11:32)
Sveikutes, distonikes biggrin.gif Kur dingusios?
O ar jum nebuvo kilusi mintis, kad tai pavyzdziui, galetu but koks hormonu apykaitos sutrikimas? Kazkodel moterys ja serga zymiai dazniau.Man tai vis toks itarimas kirba, bet as pati kiek ka tyriaus, tai viskas buvo norma, nebent cia kokius santykius reik ziuret, arba dar kitus hormonus.Kodel man nesitiki, kad va taip be niekur nieko, bac ir sergi. unsure.gif

Tai ir as iskarto begau ivairiausius tyrimus darytis,del skydliaukes,rado uzdegima,bet jam gydimo nereikia,bent kol kas.Galvos magnetini rezonansa,viskas ik.O,va vakar padare kaklo rengena,yra paketimu,du slanksteliai susiaureje,kas cia dar blink.gif rengologas,sake paaiskins neurologe,kuri ir siunte.Miomu,cistu nera.
Atsakyti
sveikutes. 4u.gif as dazniau bunu prie svaiguoliu,bet prisijungiu ir prie jusu.man ir yra vegetacine distonija.vaistu negeriu jokiu.gydausi masazu.geriu daug vandens su druska,stengiuosi nepavargti.as ir viska issityrus nuo a iki z.pakitimu jokiu nera.pas mane tik raumenukai nugaroje labai uzspaude kraujagysles ir nervus kurie eine nuo stuburo i kiekviena organa.kol raumenys bus uzspaude kraujagysles ir stuburo slankstelius-tol sveikateles nebus. schmoll.gif na bet po truputeli lyg ir taisosi mano reikaliukai.ko linkiu ir jums. bigsmile.gif nors visi gydytojai kiek as ju aplankiau man nieko nerado,tik rasydavo raminamus.gerai kad as ju negeriau.man tik vienas dalykas nesuprantamas-kaip gydytojai tiek metu atsimoke,suprantantys zmogaus anatomija-nebekreipia demesio i zmogaus raumenu funkcijas. g.gif kazkaip jie tik sugeba israsyti vaistu,kad ir kaip liudna bebutu.aisku ne visi tokie-bet dauguma. schmoll.gif o tau milocka gal ir tie slanksteliai kazka spaudzia,kokia kraujagysle.as nepaskaiciau ka tu anksciau apie save rasius,kas tau darosi su sveikata. doh.gif
Atsakyti
Masazai gerai, jie ir nervu sistemai gydyt tinka, bet man problemu spresti nepadejo. sad.gif
Gal kas zinot ir esat vartojusios kokius naturalius antidepresantus? Gal sakau, reiktu pabandyt?
Atsakyti